שידור רחב בהוט?
תצפו בערוץ10 יש הרבה פרסומות וסרטים שמצולמים בפורמט רחב
רואים שהבארים השחורים מתחילים באמצע הלוגו 10
בטלויזיה שלי אפשר להגדיל את התמונה באופן ידני עד שלא רואים את הבארים ואז התמונה מוצגת בפורמט 16:9
אכן התמונה לא מוגדלת באופן אוטומטי בגלל התרגום והלוגו
רואים שהבארים השחורים מתחילים באמצע הלוגו 10
בטלויזיה שלי אפשר להגדיל את התמונה באופן ידני עד שלא רואים את הבארים ואז התמונה מוצגת בפורמט 16:9
אכן התמונה לא מוגדלת באופן אוטומטי בגלל התרגום והלוגו
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2555
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
אז עדין לא ברור לי איך אנשים טוענים שבמצב full הם מקבלים תמונה מלאה אופטימלית.
ובמה סייעו חכמים (הוט) אם איך שום ערך מוסף לתמונה 16:9 כאשר לא ניתן לנצלה במסך תואם?
ובמה סייעו חכמים (הוט) אם איך שום ערך מוסף לתמונה 16:9 כאשר לא ניתן לנצלה במסך תואם?
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2555
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 128 פעמים
lito
מה שאני מתאר זה כל פורמט שאינו 4:3 ,זה אומר הן 16:9 והן 1:1.85
מצב zoom אינו רלונטי מאחר והוא פשוט מגדיל את התמונה וגונב חלק מהתמונה בצדדים.
הטענה שלי ויותר נכון השאלה - מצב full היה אמור לבטל את הבארים העליון ותחתון וזה לא מה שקורה בפועל לפחות אצלי.
השאלה שאני חוזר עליה- האם מישהו כאן לקוח הוט העובר למצב full בשידור 16:9 (וישנם מדי פעם שידורים בערוצי הסרטים בשני הפורמטים שצויינו קודם) מקבל תמונה מלאה נאמנה למקור ?
אם כן נא ציינו את איזור המגורים על מנת שאוכל לברר את הנושא מול שירות הוט.
אבי
מה שאני מתאר זה כל פורמט שאינו 4:3 ,זה אומר הן 16:9 והן 1:1.85
מצב zoom אינו רלונטי מאחר והוא פשוט מגדיל את התמונה וגונב חלק מהתמונה בצדדים.
הטענה שלי ויותר נכון השאלה - מצב full היה אמור לבטל את הבארים העליון ותחתון וזה לא מה שקורה בפועל לפחות אצלי.
השאלה שאני חוזר עליה- האם מישהו כאן לקוח הוט העובר למצב full בשידור 16:9 (וישנם מדי פעם שידורים בערוצי הסרטים בשני הפורמטים שצויינו קודם) מקבל תמונה מלאה נאמנה למקור ?
אם כן נא ציינו את איזור המגורים על מנת שאוכל לברר את הנושא מול שירות הוט.
אבי
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.
- eg99
- חבר ותיק

- תגובות: 2999
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 58 פעמים
עדכון
.
בדקתי שוב - גם לפנסוניק (PHD8) יש מצב אוטומטי, שמותח שידורי 16:9 לכל המסך כשמזהה שידור כזה.
המוד הזה נקרא Panasonic Auto 4:3.
העניין הוא שזה מוד שעובד רק בכניסות "וידאו" ו SVIDEO, ולא קיים בכניסות RGB/קומםוננט ו HDMI.
צריך לקנפג דרך התפריטים היותר נסתרים (RTFM
, אשמח לעזור אם מישהו מתקשה).
המעניין הוא שזה לא קשור לשידורים הדיגיטלים.
כל שידור שמשודר ב"חבילה" האנלוגית בפורמט רחב מזוהה ככזה (כולל בערוצים נידחים או כאלה שלא הייתם מצפים שישדרו כך).
לדעתי, לפי ההצע הקיים כרגע ב VOD לא שווה להתרגש.
העובדה היא שכמעט כל הערוצים משדרים בשלב זה או אחר סרט או תוכנית (או פרסומות, שאגב מצולמות באיכות מאד גבוהה) שמשודרות רחב...
.
בדקתי שוב - גם לפנסוניק (PHD8) יש מצב אוטומטי, שמותח שידורי 16:9 לכל המסך כשמזהה שידור כזה.
המוד הזה נקרא Panasonic Auto 4:3.
העניין הוא שזה מוד שעובד רק בכניסות "וידאו" ו SVIDEO, ולא קיים בכניסות RGB/קומםוננט ו HDMI.
צריך לקנפג דרך התפריטים היותר נסתרים (RTFM
המעניין הוא שזה לא קשור לשידורים הדיגיטלים.
כל שידור שמשודר ב"חבילה" האנלוגית בפורמט רחב מזוהה ככזה (כולל בערוצים נידחים או כאלה שלא הייתם מצפים שישדרו כך).
לדעתי, לפי ההצע הקיים כרגע ב VOD לא שווה להתרגש.
העובדה היא שכמעט כל הערוצים משדרים בשלב זה או אחר סרט או תוכנית (או פרסומות, שאגב מצולמות באיכות מאד גבוהה) שמשודרות רחב...