·מה אתה מצפה לשמוע ידידי ? כמה שאתה מבין מהפוסט זאת סתם קליה חובבנית עם אפס חזרתיות ובקרה, קח את הפולים דחוף בתנור אפיה ולערבב עם כף יצא לך אותו דבר.
לחלופין דבר עם גלעד מקפה נגרו למשל ותבין כמה קשה לייצר חזרתיות עקבית, קפה שמחזיק חודש טרי וכו.
זאת דעתי כמובן מבלי להעליב את פותח הפוסט שזכותו לעשות כרצונו כמובן
קובי, קליית קפה זה לא מדע טילים, אפשר להגיע לתוצאות טובות מאוד גם בלי מומחיות גדולה וציוד בעשרות אלפי שקלים.
גם העוגות שנאפה בבית לא יהיו ברמה של קונדיטוריית בוטיק, אבל עדיין יהיו מצוינות, זה לא אומר שנפסיק לאפות בבית ומדי פעם נלך לקנות עוגה בקונדיטוריה.
@Elior_Z
·
אני לא מרגיש שאני מכיר אותו מספיק בשביל לכתוב ביקורות.
התוצאות לא רעות אבל עדיין לא מספקות אותי ואני עדיין לומד אותו.
הקלייה מאוד איטית (17 עד 40 דקות), המכשיר שקט יחסית, הריח שיוצא ממנו מעודן, אחידות הקלייה נפגעת כאשר מעמסים מעל ל-300 גרם פולים ירוקים (למרות שכתוב שהקיבולת שלו היא 800 גרם), נראה לי גם שהטמפרטורה הנקובה על מתג הטמפרטורה נמכוכה בסביבות 20 מעלות מהטמפרטורה בפועל, כך שאם אתה רוצה לכוון ל-200 מעלות , כוון ל-220 מעלות.
את המוץ בסוף הקלייה אני מעיף לריצפה בעזרת מייבש שיער ולכן אני משתדל לקלות במרפסת.
איכות הבנייה של המכשיר סבירה ואי אפשר לצפות ליותר במחיר כזה.
חשוב מאוד לחמם את המכשיר למשך 10 דקות לפחות לפני ששופכים לתוכו את הפולים.
בסה"כ מכשיר נחמד וזול מאוד שעושה את העבודה ואני מאמין שעם עוד קצת ניסוי וטעיה אגיע לתוצאות טובות מאוד.
קנתי את הטוסטר. ואכן הקליה שלו איטית, הוספתי גוף חימום הלוגני שגם מאיר את פנים הטוסטר . כמו כן החלפתי את הטרמוסטט למשהו מדוייק יותר. החלפתי גם את המנוע שמסובב את התוף למנוע מהיר יותר . עכשיו הקליה נהדרת ואחידה.
כל החלקים עולים פחות מ30 דולר שווה.