Bose 700 נשמעות אחרת כשהמקור הוא טלפון או מחשב
קניתי את הbose לפני שבוע, ויש הבדל מהותי בסאונד (לא רק האיכות, אלא גם אקולייזר) בין stream ממחשב (מקבוק פרו) לבין טלפון (huawei p30 pro).
אני שומע דרך ספוטיפיי (באיכות גבוהה), כשבשני המכשירים ההגדרות זהות - אין נירמול של ווליום (אין hw acceleration מהמחשב) ואין אקולייזר.
למה בעצם עדיין יש הבדלים כ"כ מורגשים?
אני שומע דרך ספוטיפיי (באיכות גבוהה), כשבשני המכשירים ההגדרות זהות - אין נירמול של ווליום (אין hw acceleration מהמחשב) ואין אקולייזר.
למה בעצם עדיין יש הבדלים כ"כ מורגשים?
כנראה עוצמת הגברה, מוצרי APPLE נותנים טיפה יותר באיכות הצליל באזניות כי גם הנגן הפופלרי היה שלהם.
לא התעמקתי בחיפוש, זה מה שמצאתי עבור מקבוק 45 mW ל 32 ohm
לא מצאתי לגבי הפלאפון, אבל כנראה שמדובר על משהו חלש שלא דוחף את האזניות מספיק טוב.
אלו אזניות שאתה עובד עם בלוטוס נכון?
Huawei תומך ב BT 5
MACBOOK במידה והוא מהחדשים תומך גם הוא ב 5
תאר את ההבדלים...
לא התעמקתי בחיפוש, זה מה שמצאתי עבור מקבוק 45 mW ל 32 ohm
לא מצאתי לגבי הפלאפון, אבל כנראה שמדובר על משהו חלש שלא דוחף את האזניות מספיק טוב.
אלו אזניות שאתה עובד עם בלוטוס נכון?
Huawei תומך ב BT 5
MACBOOK במידה והוא מהחדשים תומך גם הוא ב 5
תאר את ההבדלים...
- KSE1500
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 561
- נתן תודות: 20 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
היי טל.
מזמן לא הגבתי כאן - חולה בשפעת... כמו כולם.
זה שלאוזניה יש BT5 לא עוזר לך בכלל כי מדובר על פרופילים של תקשורת בזמן שיחות ואופציות חיוג...
מבחינת ה סאונד - אוזניה זו עובדת רק ב - SBS ו- AAC שזה ממש אבל ממש מצער שאפילו לא הכניסו APTX רגיל (לא מדבר על HD)...
AAC - פורמט שמקווץ מאוד ונשמע בינוני מינוס.
SBS - הרבה יותר טוב לאודיו .
עכשיו - השאלה היא באיזה פורמט המחשב הנייד שלך מנגן ובאיזה פורמט ה P30.
יש לי את הP30 ואני בטוח שיש לו את כל הפורטמים המתקדמים כולל LDAC - השאלה האם בהגדרות הוא לא בוחר אוטומטית את ה AAC...??
להשוואה מדוייקת יותר - הייתי מציע לך להשתמש בקובץ FLAC ולא דרך סטרים. צריך גם לזכור שאמנם הקובץ הוא קובץ אבל אתה לא שולח אותו כ DATA לאוזניה אלה דרך "תוכנה" של נגן מדיה (במחשב) או אפליקציה . לכל אחת מהן יש השפעה על הסאונד גם ב BT.
אני לא מכיר בכלל את ה MAC אבל לטלפון אני אוהב להשתמש ב- Onkyo HF PLayer יש לו EQ מדהים. אני עובד איתו ב BT למערכת באוטו וזה נשמע מצויין.
זמין לשאלות
יעקב.
054-9333389
מזמן לא הגבתי כאן - חולה בשפעת... כמו כולם.
זה שלאוזניה יש BT5 לא עוזר לך בכלל כי מדובר על פרופילים של תקשורת בזמן שיחות ואופציות חיוג...
מבחינת ה סאונד - אוזניה זו עובדת רק ב - SBS ו- AAC שזה ממש אבל ממש מצער שאפילו לא הכניסו APTX רגיל (לא מדבר על HD)...
AAC - פורמט שמקווץ מאוד ונשמע בינוני מינוס.
SBS - הרבה יותר טוב לאודיו .
עכשיו - השאלה היא באיזה פורמט המחשב הנייד שלך מנגן ובאיזה פורמט ה P30.
יש לי את הP30 ואני בטוח שיש לו את כל הפורטמים המתקדמים כולל LDAC - השאלה האם בהגדרות הוא לא בוחר אוטומטית את ה AAC...??
להשוואה מדוייקת יותר - הייתי מציע לך להשתמש בקובץ FLAC ולא דרך סטרים. צריך גם לזכור שאמנם הקובץ הוא קובץ אבל אתה לא שולח אותו כ DATA לאוזניה אלה דרך "תוכנה" של נגן מדיה (במחשב) או אפליקציה . לכל אחת מהן יש השפעה על הסאונד גם ב BT.
אני לא מכיר בכלל את ה MAC אבל לטלפון אני אוהב להשתמש ב- Onkyo HF PLayer יש לו EQ מדהים. אני עובד איתו ב BT למערכת באוטו וזה נשמע מצויין.
זמין לשאלות
יעקב.
054-9333389
יעקב זיגלבוים
054-9333389
www.HiFiConnect.com
https://www.youtube.com/channel/UCPPadk ... Y3qjcDyT0w
054-9333389
www.HiFiConnect.com
https://www.youtube.com/channel/UCPPadk ... Y3qjcDyT0w
תודה!
אני לא יודע איך המחשב מתחבר, אבל הטלפון מחובר דיפולטית בAAC. אפשר בקלות יחסית לשנות את הקידוד לSBC, אבל האמת שלא שמתי לב להבדל. אולי אומר שהאוזן שלי מקולקלת
בכל אופן, שומעים לא רע גם כשהאוזניות מקבלות סטרים מהטלפון, וזה בהחלט מספק.
שוב תודה
אני לא יודע איך המחשב מתחבר, אבל הטלפון מחובר דיפולטית בAAC. אפשר בקלות יחסית לשנות את הקידוד לSBC, אבל האמת שלא שמתי לב להבדל. אולי אומר שהאוזן שלי מקולקלת
בכל אופן, שומעים לא רע גם כשהאוזניות מקבלות סטרים מהטלפון, וזה בהחלט מספק.
שוב תודה
- KSE1500
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 561
- נתן תודות: 20 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
@tal89
בקיצור... תשקיע קצת... תקנה נגן איכותי כמו IBASSO או כמו ה - HIBY ואוזניות חוטיות ותתחיל להנות ממוזיקה
:)
בקיצור... תשקיע קצת... תקנה נגן איכותי כמו IBASSO או כמו ה - HIBY ואוזניות חוטיות ותתחיל להנות ממוזיקה
זה למשרד... זה כלי עבודה מבחנתי.
שיהיה סופר נוח על הראש לשעות, שיסנן רעשים בצורה טובה, שלא יתקעו לי חוטים בידיים, שיהיה סטרים קל ומהיר מספוטיפיי, שאפשר יהיה לעשות שיחות טלפון.
וחתימת צליל שאני אהנה ממנה, מה שלא היה בסוני MX3.
אבל אם בתוך זה אני מצליח לשפר, זה תמיד משמח אותי
שיהיה סופר נוח על הראש לשעות, שיסנן רעשים בצורה טובה, שלא יתקעו לי חוטים בידיים, שיהיה סטרים קל ומהיר מספוטיפיי, שאפשר יהיה לעשות שיחות טלפון.
וחתימת צליל שאני אהנה ממנה, מה שלא היה בסוני MX3.
אבל אם בתוך זה אני מצליח לשפר, זה תמיד משמח אותי