המלצה לאוזניות אלחוטיות - 300ש״ח (ניתן לחרוג)

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
KSE1500
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 561
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שרשור שלא נקרא #16 

אם אתה מאזור יקנעם - יש פה גברת נחמדה בשם גל - היא מוכרת אוזניות נדירות וטובות E- MU Purple Heart .
זה דגם משותף גם ל CREATIVE ש FOSTEX עשו לשניהם... באופן מפתיע הן נשמעות פצצה (למחיר ולחובב המתחיל:)) היו אצלי וחבר מתחיל התלהב מהן ודרש לקנות....

המחיר שהיא דורשת הוא כמו מחיר חול בלי יבוא כך שהוא פייר.
https://www.hometheater.co.il/vt337775.html

Pinukee פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 51
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #17 

@boren
@KSE1500
תודה על התשובות המפורטת אבל אני רוצה משהו שיש בו כמה שפחות התעסקות עבור אבא שלי לכן שימוש במשדרים/מקלטים פחות יתאים פה... הטלוויזיה עצמה מוציאה BT ולכן חיבור פשוט של אוזניות אליה נראה לי יהיה הפתרון הכי פרקטי עבורו

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3741
נתן תודות: 284 פעמים
קיבל תודות: 474 פעמים

שרשור שלא נקרא #18 

@Pinukee - איזה אוזניות שאתה מחליט לקנות, שים לב שהן תומכות ה-aptX Low Latency. אחרת אם הלאג יפריע לא תהיה לך אפשרות לפתור אותו.

Pinukee פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #19 

boren כתב:@Pinukee - איזה אוזניות שאתה מחליט לקנות, שים לב שהן תומכות ה-aptX Low Latency. אחרת אם הלאג יפריע לא תהיה לך אפשרות לפתור אותו.
...
יש לך המלצות לאוזניות BT שתומכות? בערך בטווח המחיר שציניתי?

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3741
נתן תודות: 284 פעמים
קיבל תודות: 474 פעמים

שרשור שלא נקרא #20 

יש ל-Avantree לא מעט דגמים שתומכים ב-aptX LL במחירים האלה, אבל אין לי ניסיון אישי איתם. יש לי ניסיון טוב עם מוצרים אחרים שלהם (משדרים ומקלטי BT). דגמים שלא נשלחים מאמזון לארץ תוכל למצוא באליאקספרס.

Pinukee פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #21 

boren כתב:יש ל-Avantree לא מעט דגמים שתומכים ב-aptX LL במחירים האלה, אבל אין לי ניסיון אישי איתם. יש לי ניסיון טוב עם מוצרים אחרים שלהם (משדרים ומקלטי BT). דגמים שלא נשלחים מאמזון לארץ תוכל למצוא באליאקספרס.
...
לא שמעתי על החברה Avantree (אני לא ״מהתחום״) - הם נחשבים טובים?

בלינק ששלחת לי יש אוזניות BT עם משדרים - האם אני יכול לחבר את האוזניה לטלוויזיה תומכת הBT שלי בלי המשדר?

בנוסף, ראיתי שעם המשדר ניתן להשתמש ביציאה האופטית שיש בטלוויזיה של אבא שלי - האם זו אפשרות טובה יותר? למשל לחבר באופטי ולקנות את הדגם שעובד על RF?

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”