כדאי להחליף ממיר של סלקום TV לחדש ?
שלום,
בקרוב מסתיים לי הסכם עם סלקום לשנתיים (טריפל + 4 ניידים) ואני צריך לקבל מהם מחיר חדש ללקוח קיים.
את הניידים כנראה אעביר לספק אחר יותר זול ואשאר עם הטריפל עם סלקום.
השאלה שלי אם כדאי בהסכם איתם לעבור לממיר החדש יותר בתוספת של 15 ש"ח בחודש.
יש לי בבית את הממיר הישן שלא תומך ב 4K אבל מצד שני אין לי תכנים של 4K עדיין ואני ממש לא מתאמץ להשיג כאלה.
הטלוויזה של LG תומכת 4K עם ממיר סלקום ובנוסף סטרימר MI Box שתומך ב 4K (ז"א: לא תיהיה בעיה עם תכנים חיצוניים).
כמו כן, יש גם באפליקציות של LG את סלקום TV.
אז בשביל תכנים של סלקום TV בלבד: האם כדאי לעבור לממיר החדש ?
בקרוב מסתיים לי הסכם עם סלקום לשנתיים (טריפל + 4 ניידים) ואני צריך לקבל מהם מחיר חדש ללקוח קיים.
את הניידים כנראה אעביר לספק אחר יותר זול ואשאר עם הטריפל עם סלקום.
השאלה שלי אם כדאי בהסכם איתם לעבור לממיר החדש יותר בתוספת של 15 ש"ח בחודש.
יש לי בבית את הממיר הישן שלא תומך ב 4K אבל מצד שני אין לי תכנים של 4K עדיין ואני ממש לא מתאמץ להשיג כאלה.
הטלוויזה של LG תומכת 4K עם ממיר סלקום ובנוסף סטרימר MI Box שתומך ב 4K (ז"א: לא תיהיה בעיה עם תכנים חיצוניים).
כמו כן, יש גם באפליקציות של LG את סלקום TV.
אז בשביל תכנים של סלקום TV בלבד: האם כדאי לעבור לממיר החדש ?
ה Mi Box ישאר מחובר לטלוויזיה בכל מקרה.rbh3 כתב:האם הכוונה להחליף את השיאומי מי בוקס במאסטר בוקס?
כי אם כן אני דווקא לא ממליץ על המאסטר.
השיאומי יותר סוחב, עובד יותר טוב ופחות נתקע....
אני משתמש בו בעיקר בקודי כי הקיר סרטים וסדרות שם מתאים לי.
ז"א החלוקה: תכנים שלא מסלקום דרך ה mi box ותכנים של סלקום מהממיר שלהם.
השאלה אם יש תועלת כלשהי להחליף את הממיר הישן של סלקום לממיר חדש עבור תכנים של סלקום.
ה Mi Box ישאר מחובר לטלוויזיה בכל מקרה.rbh3 כתב:האם הכוונה להחליף את השיאומי מי בוקס במאסטר בוקס?
כי אם כן אני דווקא לא ממליץ על המאסטר.
השיאומי יותר סוחב, עובד יותר טוב ופחות נתקע....
אני משתמש בו בעיקר בקודי כי הקיר סרטים וסדרות שם מתאים לי.
ז"א החלוקה: תכנים שלא מסלקום דרך ה mi box ותכנים של סלקום מהממיר שלהם.
השאלה אם יש תועלת כלשהי להחליף את הממיר הישן של סלקום לממיר חדש עבור תכנים של סלקום.
אפשר להשתמש באפליקציה על השיאומי או באפליקציה בטלוויזיה של LG.rbh3 כתב:לדעתי לא. תתקין את האפךיקציה של סלקום על השיאומי ואתה מסודר.
אין סיבה להוסיף כסף...
אבל יש לי כבר בסלון ממיר של סלקום מהדור הקודם שאני משתמש בו.
אין שום טעם שתשלם 15 שקל בחודש על ממיר שלא מביא לך שום תועלת מעבר לאפליקציות שזמינות לך כרגע. ולדעתי גם אתה לא צריך להשתמש בממיר מהדור הקודם.
יש את האפליקציה של סלקום לשיאומי ולדעתי בו או בטלוויזיה תקבל את התמונה הטובה ביותר ובלי לשלם עוד
אין שום טעם שתשלם 15 שקל בחודש על ממיר שלא מביא לך שום תועלת מעבר לאפליקציות שזמינות לך כרגע. ולדעתי גם אתה לא צריך להשתמש בממיר מהדור הקודם.
יש את האפליקציה של סלקום לשיאומי ולדעתי בו או בטלוויזיה תקבל את התמונה הטובה ביותר ובלי לשלם עוד
הבנתי, תודה.rbh3 כתב:שוב אתה מפספס.
יש את האפליקציה של סלקום לשיאומי ולדעתי בו או בטלוויזיה תקבל את התמונה הטובה ביותר ובלי לשלם עוד...