איזה ממיר yes מומלץ לטלויזיות 4K, לאיכות טובה יותר?
-
denis29
- חבר ותיק

- תגובות: 2709
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
אני הולך להחליף 2 מסכים בבית, ל4K.
כיום יש לי ממיר Ultra וממיר Hd Vod דור שני, תוהה איפו איכות טובה יותר?
עד כו במסכי 1080p שלי, היה פשוט מוגדר מצב Auto, כי לא אוהב את הupscaler של הממירים, מכמה ניסיונות לעבוד על 1080 תמיד, תמונה פחות טובה, מאשר שימוש בupscaler של מסך הטלוזיה.
אבל הנה, שוב אני קונה טלוזיה חדשה, והיא כבר 4K, אני יודע שUltra תומך ברזולוציה הזאת, הHd vod תומך עד1080.
אז אני מבין ש יצתרך להחליף אותו גם בUltra?
גם ככה קימת אין תוכן 4K ביס, אלה אם משהו השתנה בכמה שנים האחרונות?
לגבי סטרימר/Apple tv או Android Tv, חשבתי גם, אבל לא כלכך רוצה להיות תלוי בתשתית האינטרנט (אומנם יש לי פייבר 1000/100, אבל הכוונה היא, שבמידע הוא נופל, אין לי טלויזיה).
אז מה ההמלצה שלכם?
כיום יש לי ממיר Ultra וממיר Hd Vod דור שני, תוהה איפו איכות טובה יותר?
עד כו במסכי 1080p שלי, היה פשוט מוגדר מצב Auto, כי לא אוהב את הupscaler של הממירים, מכמה ניסיונות לעבוד על 1080 תמיד, תמונה פחות טובה, מאשר שימוש בupscaler של מסך הטלוזיה.
אבל הנה, שוב אני קונה טלוזיה חדשה, והיא כבר 4K, אני יודע שUltra תומך ברזולוציה הזאת, הHd vod תומך עד1080.
אז אני מבין ש יצתרך להחליף אותו גם בUltra?
גם ככה קימת אין תוכן 4K ביס, אלה אם משהו השתנה בכמה שנים האחרונות?
לגבי סטרימר/Apple tv או Android Tv, חשבתי גם, אבל לא כלכך רוצה להיות תלוי בתשתית האינטרנט (אומנם יש לי פייבר 1000/100, אבל הכוונה היא, שבמידע הוא נופל, אין לי טלויזיה).
אז מה ההמלצה שלכם?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
denis29
- חבר ותיק

באמת אין פה לעף אחד תשובה? שאלתי שאלה ממש פשוטה, באיזה ממיר רואים הי טוב במסך 4K? או בכלל דרך אפליקציה בטלויזיה/סטרימר?
" ... We can do nothing but to see the times go by in the path which God has chosen ... "
-
denis29
- חבר ותיק

זה שAPLLE TV או סטרימר Android tv יודע להציג תמונה ברזולוציה של 4K, לא אומר שום וכלום לגבי השידורים עצמם הרי..
או שאני טועה? לא מדבר על ערוצים חיים, אבל נגיד ערוצי הבית, דוגמת ערוצי סרטים, משדרים ב4K? או אותו 1080 כמו בממיר ה Ultra?
או שאני טועה? לא מדבר על ערוצים חיים, אבל נגיד ערוצי הבית, דוגמת ערוצי סרטים, משדרים ב4K? או אותו 1080 כמו בממיר ה Ultra?