האם בכפר סבא כיוון האנטנה הינו לירושלים ?
-
tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1392
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
האם זה הגיוני הרי ברעננה והרצליה בכיוון זה לא הייתה קליטה או שהכיוון הנכון הינו למשדר הקרוב ביותר תודה
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 9458
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 1577 פעמים
מה פתאום ירושלים ברור שלכיוון עיר הקודש קלקיליה כמה פעמים הוסבר לך איך יודעים לאן לכוון אנטנה או לבדוק איפה יש משדרים אבל אתה ממשיך ושואל אותן שאלות שוב ושוב ושוב בלי להראות שום סימן שהבנת משהו ממה שהסבירו לך מאות פעמים ברור שבודקים קודם איפה המשדרים הקרובים ומנסים אותם ורק אם לא מצליחים מנסים לכוון למשדרים רחוקים יותר כי אולי יש קו ראייה פתוח יתר אליהם תודה
-
tomer_1968
- עוסק בתחום

לא הייתי מעולם בכפר סבא שאלתי בגלל שטוענים שם שהכיוון הינו ירושלים ולכן רציתי לוודא זאת תודה רבה לך ידוע לי שיש משדר קרוב שם וכמובן שיש מפה של כל המשדרים זה עוזר לדעת לאן כיוונתי
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3361
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 426 פעמים
אני הייתי מכוון לירושליים, מכה או נצרת- רק אלוהים או שליחיו יוכלו לעזור
-
tomer_1968
- עוסק בתחום

הרגת אותי מצחוק תודהAmir64 כתב:מה פתאום ירושלים ברור שלכיוון עיר הקודש קלקיליה כמה פעמים הוסבר לך איך יודעים לאן לכוון אנטנה או לבדוק איפה יש משדרים אבל אתה ממשיך ושואל אותן שאלות שוב ושוב ושוב בלי להראות שום סימן שהבנת משהו ממה שהסבירו לך מאות פעמים ברור שבודקים קודם איפה המשדרים הקרובים ומנסים אותם ורק אם לא מצליחים מנסים לכוון למשדרים רחוקים יותר כי אולי יש קו ראייה פתוח יתר אליהם תודה...
Batnun
.