מעבר מ YES ל- הוט
שלום לכולם,
אני עם טלוויזיית LG 65 c9.
לאחר בירור מקיף עבורי, עלה כי אתה משלם סכומים הרבה יותר גבוהים ל- YES ובזק אם אתה נדרש גם לקו טלפון נייח + תשתית ולתשתית אינטרט + ספק (טריפל).
לכן החלטתי לעבור שוב ל- HOT (חיסכון לא מבוטל).
מה שכן,
ראיתי פה שרשורים מהעבר על ההבדל בתמונה שמשודרת בין החברות ואני לא מבין את זה.
הרוב ציינו לשבח את הוט כטובה הרבה יותר מ YES.
אז זה ממש לא ככה אצלי, ולא צריך להיות מומחה גדול בשביל להבחין בכך.
ב- YES התמונה היתה ממש חיה. היינו בתחושה שהתמונה כאילו יוצאת אלינו. סוג של תחושת תלת מימד.
ב- HOT התמונה הרבה פחות טובה. חסרת ברק וחיים. ממש מרגישים בזה.
שיחקתי עם ההגדרות בממיר ה- FIBER 4K המתקדם שלהם והעברתי את הרזולציה מ- AUTO ל- 4K ומה לא, לא עזר בכלום.
דיברתי עם מי שרכשתי דרכו את הטלוויזיה והמגבר, והוא בדעה חד משמעית ש YES עולים עשרות מונים באיכות השידור על HOT, בניגוד למה שרבים כתבו פה. זו דעתו.
מה דעתכם ?
יש למישהו עוד הסבר מדוע ההבדל הזה? האם ניתן לפתור את הבעיה? רעיונות?
תודה וחג שמח!
אני עם טלוויזיית LG 65 c9.
לאחר בירור מקיף עבורי, עלה כי אתה משלם סכומים הרבה יותר גבוהים ל- YES ובזק אם אתה נדרש גם לקו טלפון נייח + תשתית ולתשתית אינטרט + ספק (טריפל).
לכן החלטתי לעבור שוב ל- HOT (חיסכון לא מבוטל).
מה שכן,
ראיתי פה שרשורים מהעבר על ההבדל בתמונה שמשודרת בין החברות ואני לא מבין את זה.
הרוב ציינו לשבח את הוט כטובה הרבה יותר מ YES.
אז זה ממש לא ככה אצלי, ולא צריך להיות מומחה גדול בשביל להבחין בכך.
ב- YES התמונה היתה ממש חיה. היינו בתחושה שהתמונה כאילו יוצאת אלינו. סוג של תחושת תלת מימד.
ב- HOT התמונה הרבה פחות טובה. חסרת ברק וחיים. ממש מרגישים בזה.
שיחקתי עם ההגדרות בממיר ה- FIBER 4K המתקדם שלהם והעברתי את הרזולציה מ- AUTO ל- 4K ומה לא, לא עזר בכלום.
דיברתי עם מי שרכשתי דרכו את הטלוויזיה והמגבר, והוא בדעה חד משמעית ש YES עולים עשרות מונים באיכות השידור על HOT, בניגוד למה שרבים כתבו פה. זו דעתו.
מה דעתכם ?
יש למישהו עוד הסבר מדוע ההבדל הזה? האם ניתן לפתור את הבעיה? רעיונות?
תודה וחג שמח!
- Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 410
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
לא יודע ממי שמעת שאיכות השידור בהוט טובה יותר מאשר ביס...
טריפל של יס עולה בסביבות ה350 בחודש עם מס ממירים, של הוט עולה בערך 300 לאדם הפשוט שלא מתקשר כל חודש לצעוק עליהם לשים לו מבצע של מצטרפים חדשים, ותשלום נוסף על VOD... שלא לדבר על איכות האינטרנט וקו הטלפון הביתי.
לא שווה את ה"חיסכון".......
טריפל של יס עולה בסביבות ה350 בחודש עם מס ממירים, של הוט עולה בערך 300 לאדם הפשוט שלא מתקשר כל חודש לצעוק עליהם לשים לו מבצע של מצטרפים חדשים, ותשלום נוסף על VOD... שלא לדבר על איכות האינטרנט וקו הטלפון הביתי.
לא שווה את ה"חיסכון".......
@Eargasma
בדקתי כאן בפורום אחורה והרוב ציינו את האיכות של הוט כטובה יותר.
מבדיקה שלי כאמור זה לא.
עכשיו לחשבון -
ב- 299 ש"ח אני מקבל כבלי הוט כולל שני ערוצי הספורט הנוספים (ללא צ'רלטון כמובן) שביס לא נתנו לי, קו טלפון עם שיחה מזוהה, תשתית אינטרנט 500 מגה וספק אינטרנט.
ה- WIFI של הוט הוכח בינתיים כהרבה יותר חזק ויציב מאשר ה- BE של בזק, מכיוון שכל ממיר (יש לי 5 בבית) נותן נקודת WIFI. הכיוסי נעשה בצורה כמעט מושלמת.
בסלון הממיר נותן שתי רשתות - 5g ו- 2.4.
חבילת הטריפל עלתה לי ביס + בזק 560 ש"ח לחודש!
אז מבחינת איכות כבלים יס עולה בהרבה, אלא אם אני לא מוצא משהו בהגדרות.
מבחינת תשתית אינטרנט הוט עולה בהרבה.
מבחינת מחיר אתה חוסך כל חודש 260 ש"ח אם אתה בהוט.
עכשיו, שכל אחד יעשה לעצמו את החשבון.
בדקתי כאן בפורום אחורה והרוב ציינו את האיכות של הוט כטובה יותר.
מבדיקה שלי כאמור זה לא.
עכשיו לחשבון -
ב- 299 ש"ח אני מקבל כבלי הוט כולל שני ערוצי הספורט הנוספים (ללא צ'רלטון כמובן) שביס לא נתנו לי, קו טלפון עם שיחה מזוהה, תשתית אינטרנט 500 מגה וספק אינטרנט.
ה- WIFI של הוט הוכח בינתיים כהרבה יותר חזק ויציב מאשר ה- BE של בזק, מכיוון שכל ממיר (יש לי 5 בבית) נותן נקודת WIFI. הכיוסי נעשה בצורה כמעט מושלמת.
בסלון הממיר נותן שתי רשתות - 5g ו- 2.4.
חבילת הטריפל עלתה לי ביס + בזק 560 ש"ח לחודש!
אז מבחינת איכות כבלים יס עולה בהרבה, אלא אם אני לא מוצא משהו בהגדרות.
מבחינת תשתית אינטרנט הוט עולה בהרבה.
מבחינת מחיר אתה חוסך כל חודש 260 ש"ח אם אתה בהוט.
עכשיו, שכל אחד יעשה לעצמו את החשבון.
- Eargasma
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 410
- נתן תודות: 31 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
לא יודע איך הגעת לסכום כזה אם חבילת הפרימיום של יס כולל ממיר אולטרה עולה 199 ש"ח ועוד 10 ש"ח לכל ממיר נוסף, או 199 ש"ח עם 3 ממירי אנדרואיד שמתפקדים גם הם כאקסס פוינטים כמו בהוט, ונגיד בזק+בזק בינלאומי+קו טלפון+שכירות ראוטר עולה עוד 150 בחודש.......
בטוח שבטריפל אפשר להוציא בפחות.
אז את זה שיס טחנו אותך, זה כבר משהו אחר... לא יודע איך הגעת למצב של לשלם 560 ש"ח בחודש, סכום הזוי.
ויצא לך מזל, שיש לך תשתית הוט מוצלחת. בד"כ זה לא המצב.
בטוח שבטריפל אפשר להוציא בפחות.
אז את זה שיס טחנו אותך, זה כבר משהו אחר... לא יודע איך הגעת למצב של לשלם 560 ש"ח בחודש, סכום הזוי.
ויצא לך מזל, שיש לך תשתית הוט מוצלחת. בד"כ זה לא המצב.
מבחינת המוצר והתמורה , HOT עולה על יס ובזק בכל פרמטר של מוצר גם התמונה מגיעה
מ ערוצים 11-12-13 הכי מהר .
עכשיו בה המחיר , בסה"כ HOT זולים יותר מבזק ויס והמוצר שלהם הרבה יותר רחב מכל אספקט .
נשאר השירות , בטכני הם בסדר, השאר פחות .
תעשה את השיקלולים שלך .
מ ערוצים 11-12-13 הכי מהר .
עכשיו בה המחיר , בסה"כ HOT זולים יותר מבזק ויס והמוצר שלהם הרבה יותר רחב מכל אספקט .
נשאר השירות , בטכני הם בסדר, השאר פחות .
תעשה את השיקלולים שלך .
·הנתונים מראים הפוךariesjer כתב:זה כמו לעבור מדרום קוריאה לצפון קוריאה......
לפי הנתונים שהוט הציגה, מצבת מנויי שירותי הכבלים עלתה ב-14,000 אלף לקוחות בתום הרבעון הראשון 2020 .
http://www.ice.co.il/finance/news/article/780415
·למדען הדיוק ההכנסות לא התווכצו עלו 1% שזה ללא שינוי .dotti כתב:@ROTAM
לא בטוח בכלל שהמנויים האלו הם של שירות הטלוויזיה, כי הוט הפסיקה לפרסם פירוט. לפי ההכנסות שרק מתכווצות כנראה שהם רק לאינטרנט....
ונכון המנויים שהצטרפו הם לרוב לאינטרנט 200-500 מגה בגלל תשתית בזק הישנה .