QNAP TS-453 Pro (8GB RAM version) 4-Bay Professional-grade NAS, Intel 2.0G
-
64paratrooper
-
- חבר פעיל

- תגובות: 91
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
לצערי אני מוכר גם את המוצר הזה , כחלק מהתחלה חדשה בחיים בעקבות מצב כלכלי לא פשוט ,
המוצר נרכש דרך אמזון אנגליה , לפני כ-8 חודשים , מעולם לא נשאר דלוק יום רצוף , משמש לאחסון קר , הופעלו בתוכו 4 כונני WD RED NAS שנקננו בהדרגה , המוצר שמור לחלוטין ואינו מאכזב , ללא תקלות וללא תיקונים.
למי ששם לב לתמונה יש עדיין כיסוי פלסטיק למסך , עד כדי כך אכפת לי מהמוצרים שאני קונה ,
אשמח להצעות ,
תודה לכולם
המוצר נרכש דרך אמזון אנגליה , לפני כ-8 חודשים , מעולם לא נשאר דלוק יום רצוף , משמש לאחסון קר , הופעלו בתוכו 4 כונני WD RED NAS שנקננו בהדרגה , המוצר שמור לחלוטין ואינו מאכזב , ללא תקלות וללא תיקונים.
למי ששם לב לתמונה יש עדיין כיסוי פלסטיק למסך , עד כדי כך אכפת לי מהמוצרים שאני קונה ,
אשמח להצעות ,
תודה לכולם
-
- unnamed (17).jpg
- (20.26 KiB) הורד 4406 פעמים
-
64paratrooper
-
- חבר פעיל

אני לא רושם מחיר בכוונה , אני אנסה להתכוונן לפי ההצעות , מי שרוצה את המוצר יודע מה שוויו , אני אשתדל לא לעשות חיים קשים , המוצר נמכר בגלל מצב כלכלי ולא בגלל שאני רוצה , הוא בא ללא דיסקים , אני אולי אוכל למכור 2 דיסקים של HGST 4 TB שנקנו לפני חודש אבל זה עדיין בבדיקה (ומי שלא יודע HGST מייצרת כוננים בין הטובים בשוק שמחזיקים לאורך זמן)
-
64paratrooper
-
- חבר פעיל

לאחר בדיקה של מוצר חדש , אני אוכל למכור את שלי ב2500 שח , המוצר כמו שציינתי נרכש לפני פחות משנה , בעלות גבוהה יותר ממה שמוצע כיום בארץ , אפס תקלות מגיע עם 8GB זכרון
-
64paratrooper
-
- חבר פעיל

מחכה למישהו
-
64paratrooper
-
- חבר פעיל