שאלת השאלות שואב שטיפה רובוטי
@Sahar11
·זה בדיוק מה שהם עושים = ניגוב. ומבחינתי ניגוב סבבה לגמרי. לי יש S5 Max ואני מרוצה מאוד ממנו. ה- S6 MaxV זה סוג של S5 Max משופר קצת.
חפש reviews עליהם, תראה קצת וידאוים ותתרשם.
בלי קשר לסוג של רובוט - אל תשכח, כדי שרובוט יעבוד כמו שצריך ועם כמה שפחות תקלות - הוא גם זקוק לטיפולים לעתים קרובות.
·זה בדיוק מה שהם עושים = ניגוב. ומבחינתי ניגוב סבבה לגמרי. לי יש S5 Max ואני מרוצה מאוד ממנו. ה- S6 MaxV זה סוג של S5 Max משופר קצת.
בלי קשר לסוג של רובוט - אל תשכח, כדי שרובוט יעבוד כמו שצריך ועם כמה שפחות תקלות - הוא גם זקוק לטיפולים לעתים קרובות.
Schturman כתב:@Sahar11
בלי קשר לסוג של רובוט - אל תשכח, כדי שרובוט יעבוד כמו שצריך ועם כמה שפחות תקלות - הוא גם זקוק לטיפולים לעתים קרובות....
מה אומר לגבי VIOMI ? זול באיזה 30% ונראה שבאמת אחלה מוצר! הביצועים נראים ממש דומים
·
לא יודע להגיד ב 100%, רק מהשמועות שיש תקלות ויש בעיות עם אפליקציה... לא מעט אנשים בפייסבוק הצטערו שלא לקחו רובורוק במקום ואיומי...Sahar11 כתב:מה אומר לגבי VIOMI ? זול באיזה 30% ונראה שבאמת אחלה מוצר! הביצועים נראים ממש דומים......
תקראה גם נתונים תכניים שלו... אם זוכר נכון הסוללה שלו חלשה יותר...
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
^^^ אין כזה דבר רובוט שואב שגם שוטף. ניגוב לח של השואבים הוא לא שטיפה ובטח שלא מצליח להוריד כתמים מהרצפה. גם הלג'י בזמנו שפורסם פה בתור "רובוט שוטף" - לא הצליח להוריד כתמים קלים יחסית מהרצפה. לא הייתי מתקרב לויאומי. רובוטים היום הם 50% תוכנה , והביקורות לא בעד ויאומי בתחום הזה
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
ואני רוצה מליון דולר בשטרות קטנים בלתי מסומנים, לשלוח לך מספר חשבון להעברת הסכום?Sahar11 כתב:הבעיה שזה שואבים יקרים יחסית
רציתי משהו עם תמורה טובה למחיר שגם שוטף אחלה.....
מה שאתה רוצה לא קיים. או שתשלם את מה שצריך ותקבל מה שאתה רוצה, או שתתפשר. אלו החיים.