שאלה לגבי אוזניות ספציפיות

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
ArKhaos
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 15 פעמים

שרשור שלא נקרא #31 

@BEM123
·
אז מה בסוף, החלטת?

אני נמנע בדרך כלל לתת המלצות, על פי כמה וכמה כשאני לא מכיר לעומק את הבן אדם ואת סגנונות המוסיקה שהוא שומע, אבל במקרה הזה אני מצטרף להמלצה של GRabin על הסט מפייסבוק (Modi+Magni+Hd6xx).
זה בדיוק מה שגם אני הזמנתי לחבר לפני כשנה : קלאסי, סולידי, רגוע, מתאים לרוב סגנונות המוסיקה, במחיר טוב (המוכר עוד כותב שהוא "קצת גמיש"...) = Safe Bet.
Ignorance is Bliss ¯\_(ツ)_/¯ NoLedge is Bowerr

BEM123 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #32 

ArKhaos כתב:@BEM123
·
אז מה בסוף, החלטת?

אני נמנע בדרך כלל לתת המלצות, על פי כמה וכמה כשאני לא מכיר לעומק את הבן אדם ואת סגנונות המוסיקה שהוא שומע, אבל במקרה הזה אני מצטרף להמלצה של GRabin על הסט מפייסבוק (Modi+Magni+Hd6xx).
זה בדיוק מה שגם אני הזמנתי לחבר לפני כשנה : קלאסי, סולידי, רגוע, מתאים לרוב סגנונות המוסיקה, במחיר טוב (המוכר עוד כותב שהוא "קצת גמיש"...) = Safe Bet.
...
הבחור בפוסט בסוף מוכר את זה למישהו אחר בהרבה כסף כי הוא טען שהבין שהאוזניות שלו שוות יותר
שנית אני מבולבל מכל העצות פה ופשוט בוחר לא לקנות כלום עד שהקורונה תיגמר ואני יהיה יכול פיזית לשמוע אוזניות אז יקח כמה שנים טובות

פלאפי
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 370
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שרשור שלא נקרא #33 

@ArKhaos
·
לאור האמון שלך במדידות של ידידנו מ-ASR, ועוד כשזה לא בצמד עם ה-magni, למה דווקא ה-Modi ולא משהו כמו ה-D-30 למשל, באותה סקאלת מחיר?
...
קודם כל, כדאי להגיד שהקיצון השני מסובייקטיביזם טהור שהולך רק על פי האוזניים והמלצות של "אוזני זהב", זה אובייקטיביזם אדוק שקונה רק על בסיס גרפים ומדידות. אני לא חושב שצריך להקפיד עד כדי שיגעון על עניין המה נמדד הכי טוב. יש איזה רף שמתחתיו זה good enough, וחבל לשבור את הראש על להשיג את ההכי-הכי טוב שאפשר. הרזולוציה של האוזניים האנושיות די נמוכה בתכלס.
קניתי את השיט כי הוא גם כי הוא עמד בקריטריונים של איכות, אמינות, ופונקציונאליות (וקצת אסתטיקה), אבל גם כי הרבה אנשים אמרו דברים טובים על שיט וזה נראה יחסית זול, אז אמרתי יאללא שיהיה. זה לא שקניתי אותו אחרי תחקיר אינטנסיבי עם להשוות בין ככללל הדאקים באותו טווח מחיר. האמת שהרבה זמן השתמשתי בfiio בתור dac למחשב, אבל כל פעם לחבר ולנתק אותו נהיה מעייף, אז רציתי dac נפרד שיתחבר קבוע וזהו.
לצערי, מאבר להתרשמות כללית וזכרון החתימת הקולית שלהם, אני לא מצליח לזכור אוזניות ששמעתי בתערוכות או אצל חברים, בטח ובטח לא מספיק לעומק על מנת לחוות עליהם דעה מוסמכת. אני צריך לשמוע שעות, את המוסיקה שלי ומכל הסוגים, בהשוואה ישירה למה שיש לי, ורק אז אני יכול להביע דעה שעל פי הסטנדרטים שלי יכולה להיחשב כרצינית.
...
וול, לי יש את הדרך שלי להעריך אוזניות שעובדת לי, ויש שלא יסכימו איתה. אבל כמו שאמרת, מה זה אכפת מה מישהו חושב. :)
יש כמה שירים שאני מכיר מאוד טוב כל תו וניואנס קולי בהם, ואני משתמש בהם כסטנדרט להעריך כל אוזניה שאני בודק. זה פחות הקטע של כמה מדויק האוזניה משמיעה את זה, אלא כמה טוב זה נשמע לי סובייקטיבית. האוזניות שיש לי בחרתי כי כשאני שם בהם שירים שאני אוהב, זה נשמע טוב וכיף לי. והאמת שמעט מאוד אוזניות עשו לי את זה עם המוזיקה הזאת. למשל, אם לפני שלושה חודשים שמעתי באיזה תערוכה אוזניה, אולי אני לא אזכור בדיוק איך זה נשמע, אבל אני כן זוכר את התחושה שהיא נתנה. ואז אני משווה את זה לאוזניה שאני שומע עכשיו. אם התחושה עכשיו פחות טובה מהתחושה אז, אז זה אומר שאני פחות מתחבר לאוזניה הזאת. לזכור ממש כמה מיד-באס היה ביחס ללואו-טרבל ומה עומק הבמה במטרים... זה מיותר ולא ממש אפשרי.
BEM123 כתב:
...
...
שנית אני מבולבל מכל העצות פה ופשוט בוחר לא לקנות כלום עד שהקורונה תיגמר ואני יהיה יכול פיזית לשמוע אוזניות אז יקח כמה שנים טובות
...
·
לדעתי הגישה הכי טובה, אם יש לך סבלנות. במקום לבזבז זמן וכסף ולהיכנס למחילת הארנב הזאת של לקנות ולמכור ציוד עד שתמצא מה אתה אוהב, עדיף לעשות מאמץ מרוכז ללכת ולהקשיב להרבה אוזניות עד שתשמע משהו שאתה אוהב, ואז לקנות רק את זה.

BEM123 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #34 

פלאפי כתב:@ArKhaos
·
...
...
·
לדעתי הגישה הכי טובה, אם יש לך סבלנות. במקום לבזבז זמן וכסף ולהיכנס למחילת הארנב הזאת של לקנות ולמכור ציוד עד שתמצא מה אתה אוהב, עדיף לעשות מאמץ מרוכז ללכת ולהקשיב להרבה אוזניות עד שתשמע משהו שאתה אוהב, ואז לקנות רק את זה.
...
·כן זה הכי טוב וזה מה שרציתי פשוט בגלל המצב של הקורונה אין לי אפשרות לנסוע לתל אביב כי אין רכבות וגם שיחזרו הרכבות אני לא מתכון ללכת למקום שכל אדם שני חולה , אבל אמתין אין לי מה לעשות

ArKhaos
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #35 

prolol כתב:

...
...
אחד מהם צריך ללכת ולא אכפת לי איזה, שניהם אולסטארס. אני כרגע נמצא באנדגיים בסטאפ של רמקולים ופחות שומע עם אוזניות. יש מס' אנשים שמבינים באוזניות האלה, אחד שמחזיק בsony qualia 010 ומעוניין רק בblack drivers של הHD250. כרגע הם יושבים באיביי לתצוגה, מי שרציני ורוצה לדבר על מחיר בדר"כ יוצר קשר איתי שם ואז אפשר להתגמש.
יצא לי כבר למכור HD250 דרייבר לבן ב400 דולר, מי שיודע מה הוא מחפש למחיר אין משמעות, בטח לי, שאני מתחרט על מוצרים שאני מוכר ומנסה לקנות בחזרה בתוספת תשלום על המחיר המקורי ובכל זאת מסרבים חח.
...
בן אדם עם Qualia 010 (כמה הן היום? כבר עברו את ה-5000$...?) רץ אחרי ה-HD250, הא?
כל פעם מפליא אותי מחדש הציוד שיש לאנשים שצדים את האוזניות האלה...

legopart
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4938
נתן תודות: 936 פעמים
קיבל תודות: 418 פעמים

שרשור שלא נקרא #36 

אזניות זה עסק יקר :twisted:

@BEM123 על מה הלכת בסוף?

ArKhaos
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שרשור שלא נקרא #37 

@פלאפי

וול, לי יש את הדרך שלי להעריך אוזניות שעובדת לי, ויש שלא יסכימו איתה. אבל כמו שאמרת, מה זה אכפת מה מישהו חושב. [חיוך]
יש כמה שירים שאני מכיר מאוד טוב כל תו וניואנס קולי בהם, ואני משתמש בהם כסטנדרט להעריך כל אוזניה שאני בודק. זה פחות הקטע של כמה מדויק האוזניה משמיעה את זה, אלא כמה טוב זה נשמע לי סובייקטיבית. האוזניות שיש לי בחרתי כי כשאני שם בהם שירים שאני אוהב, זה נשמע טוב וכיף לי. והאמת שמעט מאוד אוזניות עשו לי את זה עם המוזיקה הזאת. למשל, אם לפני שלושה חודשים שמעתי באיזה תערוכה אוזניה, אולי אני לא אזכור בדיוק איך זה נשמע, אבל אני כן זוכר את התחושה שהיא נתנה. ואז אני משווה את זה לאוזניה שאני שומע עכשיו. אם התחושה עכשיו פחות טובה מהתחושה אז, אז זה אומר שאני פחות מתחבר לאוזניה הזאת. לזכור ממש כמה מיד-באס היה ביחס ללואו-טרבל ומה עומק הבמה במטרים... זה מיותר ולא ממש אפשרי.
...
גם לי יש כמה אלבומים/שירים מוקלטים היטב, עם מיקס נקי ולא מקונפרס,עשירים בגווני צליל מהגבוהים הצלולים ביותר ועד לסאב-באס נמוך ומגרגר, מעולים מבחינתי להערכת/השוואת אוזניות.
אחד הטובים שבהם, שאני כל הזמן חוזר אליו בשנים האחרונות שייך לסופרגרופ Bozzio Levin Stevens, שהתאחדו פעמיים והוציאו 2 אלבומים מעולים. לראשון שבהם קוראים "Black Light Syndrome"
מצרף כאן לינק לשני שירים ממו, שאפילו באיכות הדחוסה של יוטיוב כבר נשמעים לא רע, באיכות מקור הרבה יותר טוב במיוחד באיזור הסאב-בס, שם אפשר ישר להרגיש איזה אוניות "יש להן את זה:lol:" ואיזה לא.

[url=]Duende

Ignorance is Bliss ¯\_(ツ)_/¯ NoLedge is Bowerr

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”