מחפש אוזניות לאבא

כל מה שאי פעם רציתם לדעת על אוזניות, מגברי אוזניות ומה שבינהם.
BEM123 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

אבא שלי מעוניין באוזניות בלטוס לשימוש לטלוויזיה לראות סרטים וכו וכדי לשמוע מוזיקה דרך הטלפון. הוא שמע באוזניות של סוני Sony WH-1000XM3 Headset ואהב אבל תהיתי אם יש משהו טוב יותר ובאותו מחיר.

GRabin
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 150
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

מביקורות ברשת
Overall אלה אוזניות הבלוטופ הכי טובות בשוק כיום, השוו אותן למספר דגמים של Bose ועלה מהן וויכוח אך הביקורות שאני סומך עליהן יותר לבסוף בחרו בסוני הללו. אני רכשתי רק בעקבות הביקורות וחוות דעת טובה של חבר.
הייתי ממליץ לראות ולקרוא ביקורות בנוסף על Bose QC35-II ועל Bose 700.

דעתי האישית
איכות הבניה טובה אך לא מושלמת, בפעילות ספורטיבית הן ישברו. איכות הסאונד מעולה, רק צריך לאפשר את קודק ה-LDAC ע"י פעולה פשוטה בטלפון בנוסף להורדת האפליקציה של סוני. סינון הרעשים האקטיבי מעולה לטעמי ותורם בצורה ניכרת לשמע עצמו. עניין המחוות של האוזניות לא מעניין אותי למעט לחיצה עם כף היד על האוזניות ובכך האוזניות מגבירות את הסביבה ומחלישות את המוסיקה, ז"א מצב שניתן להקשיב למשהו/למישהו אחר ונהל שיחה פנים מול פנים, וכשעוזבים את היד הניגון חוסר לקדמותו - פיצ'ר פשוט מושלם. איכות השיחה בסוני טובה מאוד, וזאת למדתי בעקבות אוזניות Bt TWS שברשותי שאיכות השיחה בהן זוועה. האוזניות קלות מאוד ולא לוחצות יותר מדי על הראש, כך שניתן להאזין בהן שעות רבות. הן לא גדולות ומגיעות עם קייס קשיח בעל פרופיל לא גדול ובכך הן לא תופסות הרבה מקום בתיק.
ולבקיצור אני ממליץ מאוד.
| LG OLED 65C9 | Synology DS218+ | Marantz SR7013 |
| SVS SB-2000 | Morel Octave Signature | Morel SP-3 |
| Audio-GD NFB-11 | HIFIMAN HE4XX | PreSonus Eris E3.5 |

KSE1500
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 561
נתן תודות: 20 פעמים
קיבל תודות: 77 פעמים

שרשור שלא נקרא #3 

@BEM123
מה הדגם של ה TV? צריך לבדוק איזה קודקים של BT יש לה ואז להבין איזה אוזניה רלוונטית.

באופו כללי - גם ה-SONY וגם ה BOSE מעולות, בצפיית TV לא יהיה הבדל גדול - יותר חשובה הנוחות על הראש כי מדובר בשעות.

יעקב.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 937 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

@BEM123
·למה לשנות אם הוא אוהב?

אני אגב בדעה הפוכה לזו של @GRabin. לדעתי אם יש תכונה אחת המאפיינת את ה XM3 של סוני זה הבינוניות של איכות השמע. הבאס בינוני, המיד לא מרשים והתחום הגבוה אדיש. הכל תוכנן שם כאילו במטרה שלא להעליב אף אחד - כמו תמונות בחדרי מלון.

אבל אם זה מה שאביך בדק ואהב, למה לבלבל אותו עם דברים אחרים?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

BEM123 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #5 

KSE1500 כתב:@BEM123
מה הדגם של ה TV? צריך לבדוק איזה קודקים של BT יש לה ואז להבין איזה אוזניה רלוונטית.

באופו כללי - גם ה-SONY וגם ה BOSE מעולות, בצפיית TV לא יהיה הבדל גדול - יותר חשובה הנוחות על הראש כי מדובר בשעות.

יעקב.
...
·יעקב למה אין אפשרות לשלוח לך הודעה בפרטי?

שלח תגובה

חזור אל “אוזניות ומגברי אוזניות”