ישראל123, האם דברים אחרים שהועלו בפורום גם "בשלבי פיתוח" או שזה סוד תעשייתי?ישראל123 כתב:...
ראשית הרעיון הזה נמצא כבר בשלבי פיתוח אז זה יהיה תענוג אדיר
ויש עוד דברים שמתוכננים...
הYES מקס מקליט קבוע "רפיק חלבי בשטח" מכירים?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
לפתוח ערוץ הדברות לא פורמלי עם המפתחים ביס נראה לי לא מזיק.oferlaor כתב:
אני מעריך שמה שאפשר לספר הוא יספר, ומה שלא - לא......
להפך, כאן בפורום יש הרבה early adopters של מקס, שתמיד יהיו מוכנים לתת משוב.
סה"כ לא בקשתי מישראל שיהפוך לואנונו, רק רוצה לדעת האם ביס מודעים לבקשות שיפור שהועלו כאן והאם נראות להם הגיוניות, סוג אינפורמציה כזו, לא בקשתי לדעת את התכנית העסקית של יס.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
mark13,
אפשר לומר ככה. מדי פעם יש לנו פגישות על יס שהם מעדכנים אותנו וכו'. כמעט בכל פגישה יש לי רשימת בקשות/שינויים/תקלות וכו' באורך הגלות עבור היס מקס. בפגישה האחרונה (לפני שבוע ומשהו) זה הצטמצם לבערך 3 בקשות (לא כולל את ה-WISHLIST של האתר).
כשיש שרשור עם WISHLIST עבור היס מקס, אני מפנה אותו לאנשים המתאימים שיקראו... יש כזה שרשור בפורום שידורים דיגיטליים (אני מתעצל לחפש בעצמי...)
אפשר לומר ככה. מדי פעם יש לנו פגישות על יס שהם מעדכנים אותנו וכו'. כמעט בכל פגישה יש לי רשימת בקשות/שינויים/תקלות וכו' באורך הגלות עבור היס מקס. בפגישה האחרונה (לפני שבוע ומשהו) זה הצטמצם לבערך 3 בקשות (לא כולל את ה-WISHLIST של האתר).
כשיש שרשור עם WISHLIST עבור היס מקס, אני מפנה אותו לאנשים המתאימים שיקראו... יש כזה שרשור בפורום שידורים דיגיטליים (אני מתעצל לחפש בעצמי...)