אם אני מקליט שיחה,האם ביכולתו של האדם המוקלט לדעת?
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 9458
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 1577 פעמים
@dudib
מה הייתה השאלה, ועל מה ענית?
מה הייתה השאלה, ועל מה ענית?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5196
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 225 פעמים
- קיבל תודות: 1440 פעמים
מוטב לציין כאן שהקלטות הן ענייני משפטי מורכב, ולכן מוטב לוודא שההקלטה שהינך מתכוון לבצע הינה חוקית.
חפש בגוגל את דיני הקלטות \ הקלטות סתר, וודא שאינך מבצע עבירה (פלילית) טרם ההקלטה או שימוש בה
חפש בגוגל את דיני הקלטות \ הקלטות סתר, וודא שאינך מבצע עבירה (פלילית) טרם ההקלטה או שימוש בה
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5196
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 225 פעמים
- קיבל תודות: 1440 פעמים
לא ניכנס לזה משפטית כי לא נצא מזה, אבל לשים לב שכל מקרה וכל הקלטה לגופה, וממליץ רק לדעת מה מותר ומה אסור.
יש לקחת בחשבון את הצדדים שמשתתפים בשיחה, את מטרת השיחה,, האם הם מודעים להקלטה, ועוד ועוד.
אין פה איזה כלל אצבע שאומר "אתה משתתף בשיחה - מותר לך" זה מורכב ולכן אני ממליץ שכל אחד יבדוק לפני שהוא עושה שימוש בהקלטה, אם היא הוקלטה על-פי החוק.
יש לקחת בחשבון את הצדדים שמשתתפים בשיחה, את מטרת השיחה,, האם הם מודעים להקלטה, ועוד ועוד.
אין פה איזה כלל אצבע שאומר "אתה משתתף בשיחה - מותר לך" זה מורכב ולכן אני ממליץ שכל אחד יבדוק לפני שהוא עושה שימוש בהקלטה, אם היא הוקלטה על-פי החוק.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3361
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 426 פעמים
דווקא לא מורכב, אם אתה לא עו"ד, הכל מאד פשוט, אתה משתתף בשיחה אתה יכול להקליט אותה ולבצע האזנה, אלא אם ההאזנה היא לצרכי ביצוע עבירה או לעשות נזק או ביחס לנושאים שבינו לבינה ובענייני אישות שלא לצורך הליך משפטי בין בני זוג , לטוב ולרע זה המצב החוקי.
די פשוט בסך הכל
די פשוט בסך הכל
- iakovl
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5403
- שם מלא: יאן לנגרמן
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 229 פעמים
אין שום כלל אצבע, יש חוק. כשאתה צד לשיחה זאת לא הקלטה בסתר ולכן היא חוקית ואין שום מחוייבות חוקית טכנית להודיע לצד השני שהוא מוקלט.tomer953 כתב:לא ניכנס לזה משפטית כי לא נצא מזה, אבל לשים לב שכל מקרה וכל הקלטה לגופה, וממליץ רק לדעת מה מותר ומה אסור.
אין פה איזה כלל אצבע שאומר "אתה משתתף בשיחה - מותר לך" זה מורכב ולכן אני ממליץ שכל אחד יבדוק לפני שהוא עושה שימוש בהקלטה, אם היא הוקלטה על-פי החוק....
·