צפיה בערוץ 12
היי,
מה הדרך הטובה ביותר החינמית בימינו לראות ערוץ 12? ובתשלום? כרגע אין טלויזיה חכמה והמחשב מחובר לטלויזיה, אבל בעתיד תהיה, כנראה אנדרואיד, והמחשב לא יהיה מחובר לטלויזיה.
סטרימינג מהדפדפן במחשב היה קטסטרופה (עובד בעיקר לצפות במה שיש עכשיו וגם זה לא נטול תקלות).
כרגע משלמים 70 ש"ח לחודש על ממיר פרטנר שזה נשמע לי שערוריה רק בשביל ערוץ 12 עם VOD/catchup.
מה הדרך הטובה ביותר החינמית בימינו לראות ערוץ 12? ובתשלום? כרגע אין טלויזיה חכמה והמחשב מחובר לטלויזיה, אבל בעתיד תהיה, כנראה אנדרואיד, והמחשב לא יהיה מחובר לטלויזיה.
סטרימינג מהדפדפן במחשב היה קטסטרופה (עובד בעיקר לצפות במה שיש עכשיו וגם זה לא נטול תקלות).
כרגע משלמים 70 ש"ח לחודש על ממיר פרטנר שזה נשמע לי שערוריה רק בשביל ערוץ 12 עם VOD/catchup.
דרך האתר של הערוץ, בישראל זה עובד לי טוב, ולא צריך להרשם לזה, בניגוד למאקו טיוי שלשם צריך להרשם כדי לצפות בתכנים שם כולל בשידור החי של ערוץ הטלוויזיה קשת 12, ולי לפעמים השידור במאקו טיוי, נתקע, נכנסים לאתר של N12 ואם השידור שם לא עובד, אז לוחצים בסרטון של השידור על לחצן הצגת הסרטון.
https://www.mako.co.il/news-channel2/Channel-2-Newscast-q3_2019/Article-3bf5c3a8e967f51006.htm
https://www.mako.co.il/news-channel2/Channel-2-Newscast-q3_2019/Article-3bf5c3a8e967f51006.htm
אני לא הייתי חבר כנסת
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
אין לי איך לנסות כרגע (נראה שלא נתמך לפלאפון, וטלויזיה/סטרימר כנראה נקנה בהמשך), מבחינת ערוץ 12 איך IZEE TV לעומת ממיר של פרטנר (חוץ מהמחיר)?
לגבי האתר כשזה עובד זה בסדר אבל ב-VOD נראה שמעלים כתבות בודדות וגם זה בדיליי של יום אם בכלל מעלים, וגם השידור החי נוטה סתם להיעצר או לעבור ל-mute בלי סיבה.
לגבי האתר כשזה עובד זה בסדר אבל ב-VOD נראה שמעלים כתבות בודדות וגם זה בדיליי של יום אם בכלל מעלים, וגם השידור החי נוטה סתם להיעצר או לעבור ל-mute בלי סיבה.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

יש לך טלפון אנדרואיד? תתקין ותתרשם בעצמך.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מוזר, התקנתי את זה כבר על מספר טלפונים.
באמת מוזר, כשחיפשתי ישירות דרך הטלפון ולא ניסיתי להתקין מהמחשב דרך הקישור זה כן נתן להתקין. אנסה - תודה!
נראה שאפשר להעביר אחורה במידה מסוימת אבל אין VOD (נגיד לראות מה שהיה אתמול)? או שאני מפספס משהו?
נראה שאפשר להעביר אחורה במידה מסוימת אבל אין VOD (נגיד לראות מה שהיה אתמול)? או שאני מפספס משהו?
- Mistoffelees
- חבר במועדון HT

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 361 פעמים
- קיבל תודות: 180 פעמים
אין VOD או Catchup ב- IZEE TV
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

גם אין תשלום 

- טלHD
- גורו

- תגובות: 13885
- נתן תודות: 944 פעמים
- קיבל תודות: 1091 פעמים
אפליקציית מאקו חינמית אבל כאמור, נתקעת/קופאת לא מעט.
אופציה זולה נוספת היא sting tv ב 45 ₪ אתה מקבל חבילת בסיס כולל כמובן ערוץ 12 וגם עד 3 ממירים חינם.
אופציה זולה נוספת היא sting tv ב 45 ₪ אתה מקבל חבילת בסיס כולל כמובן ערוץ 12 וגם עד 3 ממירים חינם.
איך משתווה לפרטנר מבחינת VOD/CatchUp? כי מבחינת מחיר הפרטנר משמעותית יקר יותר (70 לחודש לממיר אחד, ועוד 30 לחודש על כל ממיר נוסף).04/11/2020 1:23טלHD כתב: אפליקציית מאקו חינמית אבל כאמור, נתקעת/קופאת לא מעט.
אופציה זולה נוספת היא sting tv ב 45 ₪ אתה מקבל חבילת בסיס כולל כמובן ערוץ 12 וגם עד 3 ממירים חינם....
- טלHD
- גורו

בנושא שכתבת...לדעתי טוב יותר מפרטנר (היה לי בעבר פרטנר לנסיון).04/11/2020 7:55GalZohar כתב:איך משתווה לפרטנר מבחינת VOD/CatchUp? כי מבחינת מחיר הפרטנר משמעותית יקר יותר (70 לחודש לממיר אחד, ועוד 30 לחודש על כל ממיר נוסף).04/11/2020 1:23טלHD כתב: אפליקציית מאקו חינמית אבל כאמור, נתקעת/קופאת לא מעט.
אופציה זולה נוספת היא sting tv ב 45 ₪ אתה מקבל חבילת בסיס כולל כמובן ערוץ 12 וגם עד 3 ממירים חינם.......
אם החלטת להתחבר לסטינג ...קח את ממיר האנדרואיד TV שלהם (זה שבשירות YES).
אל תעיז לקחת את הטכניקולור (הממיר העגול בצורת כוס). הוא זוועה. צעצוע לא אמין .
- טלHD
- גורו

האפליקציה שלהם (לפי הצהרתם) עובדת על מסכים חכמים של סמסונג/פיליפס/סוני (לא צריך ממיר)...
לא ניסיתי, כי יש לי LG (האפליקציה לא עובדת על מסכי LG כרגע).