שרשור תגובות: סדרת הכוננים הקשיחים של Synology מדגם HAT5300
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
https://htmag.co.il/article47494.html
אין צורך יותר בשמועות, סדרת הכוננים הקשיחים של Synology נחשפת.
אין צורך יותר בשמועות, סדרת הכוננים הקשיחים של Synology נחשפת.
- AvivMustaky
- כתב

- תגובות: 673
- נתן תודות: 209 פעמים
- קיבל תודות: 224 פעמים
סוף סוף יצאו לאור.
מעניין מה יהיה מחיר השוק הסופי שלהם.
מעניין מה יהיה מחיר השוק הסופי שלהם.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
וואללה מגניב לגמרי, אני עם DS920+ חדש, משתמש ב 3 כוננים של 6TB כל אח ד מדגם SEGATE EXOS במהלך החודשיים האחרונים ואני ממש שונא את הרעש שהכוננים עושים, בלי קשר לשימוש, זאת אומרת גם אם אני לא מפעיל סרט או משהו כזה הרעש שהם עושים מטריף לי את האוזן, הבנתי ש WD RED PRO יותר שקטים בהרבה ואני בתהליך החלפה של כולם, השאלה אם הכוננים האלה יתנו לי את השקט המיוחל...
- oferlaor
- מנהל

זה הדיסקים שאני משתמש בהם WD RED. אני רוב היום יושב ממש ליד הארון תקשורת. אפס רעש.01/02/2021 14:02gabiuzan כתב: וואללה מגניב לגמרי, אני עם DS920+ חדש, משתמש ב 3 כוננים של 6TB כל אח ד מדגם SEGATE EXOS במהלך החודשיים האחרונים ואני ממש שונא את הרעש שהכוננים עושים, בלי קשר לשימוש, זאת אומרת גם אם אני לא מפעיל סרט או משהו כזה הרעש שהם עושים מטריף לי את האוזן, הבנתי ש WD RED PRO יותר שקטים בהרבה ואני בתהליך החלפה של כולם, השאלה אם הכוננים האלה יתנו לי את השקט המיוחל......
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

מה הכבילה פה?
ואם אתה קונה WD, אז אתה "כבול" ל- WD? מה הקשר?
ואם אתה קונה WD, אז אתה "כבול" ל- WD? מה הקשר?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

אני עדיין מתקשה להבין את ההגיון בתגובה שלך.
תקרא את הפתיח של הכתבה, מוסבר בפירוש על ההגיון בהשקת התקני NAS עם כוננים מותקנים.
תקרא את הפתיח של הכתבה, מוסבר בפירוש על ההגיון בהשקת התקני NAS עם כוננים מותקנים.
- oferlaor
- מנהל

לא הבנתי כלום... הם ממשיכים לתמוך בכל הדיסקים של כל החברות האחרות. איך בדיוק זה כובל מישהו למשהו?...
מי שרוצה - שישתמש, מי שלא, יש מלא אלטרנטיבות...
- oferlaor
- מנהל

1. אפשרות - אתה יכול לכבות01/02/2021 17:11ag43 כתב:החל מדגמי RS3621RPxs, RS3621xs+, and RS4021xs+, מערכת ה- DSM תטמיע אפשרות של שימוש רק בכוננים שנמצאים ברשימת התאימות של החברה. כוננים שלא נמצאים ברשימה, לא יעבדו.......
2. רשימת התאימות של החברה - ממליץ בחום שתעבור עליה, היא באורך הגלות וכמובן לא מוגבלת למוצרי החברה בשום צורה ודרך. אם הם יגבילו את זה רק למוצרי החברה זה באמת סיפור אחר לחלוטין ויתכן שפירשת את הטקסט ככה, אבל זה לא המצב.
3. הסיבה לכך היא שרבים משתמשים בדיסקים לא מורשים. זכותם, אבל לא בטוח שזה כזה דבר בריא. אני למשל התעקשתי על כוננים ירוקים בתחילת הדרך וכשהם התחילו למות זה היה סיוט של החיים. חסכתי לדעתי 200 ש"ח בסה"כ אבל הנזק היה בזמן וכמובן בעובדה בסופו של דבר הייתי צריך לרכוש דיסקים חדשים מסדרת WD RED.
אנחנו רגילים שדיסקים פשוט עובדים. אבל ה-NAS טוחן עליהם, במיוחד אם אתה עובד ב-RAID כלשהו. המשמעות היא שאם לוקחים דיסק לא מתאים יש סיכון הרבה יותר גדול לנזק מאם הדיסק הזה יושב במחשב.
כמובן שאם אתה כלקוח מתעקש להשתמש בדיסק שלא נבדק או לא מאושר על ידי החברה, זכותך המלאה ולכן זה אפשרות שאפשר לכבות (במודע).
- oferlaor
- מנהל

בוא ונסכם כך, נפגש כאן עוד שנה ונראה אם המצב השתנה באופן כלשהו, כלומר אם הם מצמצמים את רשימת הדיסקים הנתמכים......