טלויזיה חדשה, אין קליטה של אפיק 28 בעידן+
שלום!
קנינו TV חדשה (Q70T, סמסונג).
אני מבין שהיא תומכת בDVB-T2 ולכן אמורה לקלות גם את הערוצים החדשים יותר של עידן+, באפיק 28 (אני באזור המרכז)
אבל למרות כל הניסיונות שלי (סריקות אוטומטיות, ידניות, ומה לא) - אין. רק את אפיק 26. מדי פעם אני מצליח למצוא את ערוצי הרדיו של אפיק 28 גם.
האם יכול להיות שפשוט הקליטה אצלי כל כך חלשה שאני לא מצליח לקלוט את הערוצים האלה?
אני לרוב עם אנטנת מקל קטנה ומדי פעם מנסה עם יאגי.
שמתי אותן בכל מקום אפשרי מבחינת אורך הכבל, כולל קצת בחוץ על המזגן או מעכה (ממתחת)
תודה
קנינו TV חדשה (Q70T, סמסונג).
אני מבין שהיא תומכת בDVB-T2 ולכן אמורה לקלות גם את הערוצים החדשים יותר של עידן+, באפיק 28 (אני באזור המרכז)
אבל למרות כל הניסיונות שלי (סריקות אוטומטיות, ידניות, ומה לא) - אין. רק את אפיק 26. מדי פעם אני מצליח למצוא את ערוצי הרדיו של אפיק 28 גם.
האם יכול להיות שפשוט הקליטה אצלי כל כך חלשה שאני לא מצליח לקלוט את הערוצים האלה?
אני לרוב עם אנטנת מקל קטנה ומדי פעם מנסה עם יאגי.
שמתי אותן בכל מקום אפשרי מבחינת אורך הכבל, כולל קצת בחוץ על המזגן או מעכה (ממתחת)
תודה
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5895
- נתן תודות: 539 פעמים
- קיבל תודות: 910 פעמים
קליטה חלשה לצערי... עצם זה שאתה קולט את הרדיו בלבד וגם זה מדי פעם מחזק את העניין של קליטה נחותה מאותו אפיק.. פתרון שאולי יכול לעזור זה להתחבר לאנטנה מרכזית או להתקין אנטנה מחוץ לדירה לכיוון המשדר.