שרשור תגובות: ביקורת דור חדש של מסך OLED: ה-65G1 EVO
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
בגודל "83 יש רק EVO עד כמה שידוע לי.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
"83 זה פאנל שלא היה קיים עד כה. ההנחה שלי שמדובר בפאנל חדש בטכנולוגית ייצור חדשה.
אני כמובן לא בטוח, ולא יכול להבטיח ב-100% שזה המצב.
אני כמובן לא בטוח, ולא יכול להבטיח ב-100% שזה המצב.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
לא היתה לי יכולת השוואה G1/C1 זה לצד זה.
במאמר ניתן לראות את דיוק הצבעים out of the box
במאמר ניתן לראות את דיוק הצבעים out of the box
תודה רבה על הביקורת , מאוד עניינית . נהנייתי לקרוא .
מעולם לא הבנתי מדוע "טוענים" שמסכי OLED חשוכים מידי
אני עם AG9 של סוני שזה מסך מלפני שנתיים ובמצב של "תמונה עשירה" אני חייב להנמיך את הקונטראסט
כי זה בוהק מידי (לטעמי כמובן) . כל אחד עם העין שלו .
מעולם לא הבנתי מדוע "טוענים" שמסכי OLED חשוכים מידי
אני עם AG9 של סוני שזה מסך מלפני שנתיים ובמצב של "תמונה עשירה" אני חייב להנמיך את הקונטראסט
כי זה בוהק מידי (לטעמי כמובן) . כל אחד עם העין שלו .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
לא לגמרי ידוע מה סוני ופנסוניק עשו ואם הם משתמשות בפאנלים החדשים. התזה העדכנית ביותר היא שמדובר בפאנלים החדשים משולבים עם פיזור חום חכם יותר שמאפשר לפאנל להגיע לעוצמות אור גבוהות יותר בלי ליצור נזק ל-OLED.
גם במקרה של ה-G1, ככל הנראה מדובר במבנה יעודי (מדובר במסך שבנוי אחרת ממסכים קודמים של החברה) ובוודאות מדובר על פאנל חדש.
גם במקרה של ה-G1, ככל הנראה מדובר במבנה יעודי (מדובר במסך שבנוי אחרת ממסכים קודמים של החברה) ובוודאות מדובר על פאנל חדש.
כן. בהחלט הבנתי שזהו פאנל חדש ומואר יותר. וסביר בעיניי גם שאיש לא יבוא ויספר לך מה בדיוק השתנה ושוכלל בו.
סביר שהטלוויזיות של סוני ופנסוניק שיצאו לשוק לפני אמצע 2021 לא תכלנה בתוכן את הדגם החדש של המסך ולכן מאד יתכן, שבדגמים הבאים שלהם, נזכה כבר לראות טלוויזיות עוד יותר מוצלחות מה-65G1 EVO.
אז... אולי בעוד שנה או שנתיים, כשאחליט לשדרג את ה-XF9005, אחשוב כבר על OLED מוארת כראוי...
סביר שהטלוויזיות של סוני ופנסוניק שיצאו לשוק לפני אמצע 2021 לא תכלנה בתוכן את הדגם החדש של המסך ולכן מאד יתכן, שבדגמים הבאים שלהם, נזכה כבר לראות טלוויזיות עוד יותר מוצלחות מה-65G1 EVO.
אז... אולי בעוד שנה או שנתיים, כשאחליט לשדרג את ה-XF9005, אחשוב כבר על OLED מוארת כראוי...
הסוני a90 גם מגיעה עם הפאנל החדש, גם חלק מה c1 מגיעות עם הפאנל החדש ולא רק זה ניתן דרך ה service menu להעביר אותה למצב g1 ואז לקבל יותר בהירות (סביב ה 10% יותר ב hdr וסביב ה 10-20% יותר ב sdr) כמובן שאף אחד לא יודע מה ההשלכות של זה על אורך חיי המסך וזה כנראה גם יבטל את האחריות ככה שזה לא מומלץ.
ה 48c1 שלי הגיעה עם הפאנל החדש.
ה 48c1 שלי הגיעה עם הפאנל החדש.
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
מה ??? מצב G1 ? זה מסוג הדברים שאני לפחות צריך הוכחה לקיומם. נשמע לי לא הגיוני.

עכשיו שאלות: