07/07/2021 18:15
Yuvalfrr כתב:
טוב אני אעשה לך קצת סדר.
מקרן קול לבדו לא יכול לייצר סראונד. הסאונד מגיע מקדימה ופיזית לא אפשרי שתישמע סאונד ישיר מאחורייך, אם המקרן נמצא מולך. מקרנים רבים משתמשים ב "סראונד וירטואלי" כגון ה-Jbl והסמסונג שרשומים כ 5.1. מדובר ב 5.1 וירטואלי. המקרן שולח צלילים לשטח רחב וסומך על השתקפות הצליל עם הקירות של החדר שלך וכך לייצר תחושה של סראונד. כמה טוב זה יישמע תלוי במקרן, והכי חשוב בחדר שלך. אם החדר וקירותיו אינם אופטימליים אקוסטית עבור מה שתיארתי, או שתקבל תוצאה רעה או ללא כל תוצאה. אני השתמשתי במקרן Sonos Arc, אחד המשובחים בשוק, ולא היה לי אפילו קמצוץ אפקט של סראונד, כי החדר מאוד בעייתי.
לא כל המקרנים מנסים לייצר סראונד. למשל הימאהה 2.1 לא מייצר או מתיימר לייצר אפקט כזה. הוא שולח רק ימין, שמאל, סאב.
ישנם מקרנים, כולל של החברות הנ"ל עם סראונד אמיתי. המוצר מגיע עם 2 רמקולים קטנים, לעתים אלחוטיים לחלוטין (חלק לא זקוקים לחשמל), אשר אתה ממקם מאחורי סביבת ההאזנה לייצור סראונד אמיתי וישיר.
אם אתה צנוע בדרישותיך ולא רוצה להשקיע יותר מדי, כל אחת מהאופציות שציינת בהחלט תתאים. עם זאת כדאי לקרוא ביקורת באנגלית כדי להבין את אופי הצליל של המכשיר, כדי שתקנה מכשיר מתאים עבורך.
אני אישית, בין 3 האופציות, הייתי הולך על ימאהה 2.1 או jbl 5.1. מזכיר שוב, זה לא 5.1 אמיתי, זה מנסה לתת אפקט דומה. זה לא קרוב לדבר האמיתי בשום צורה.
...