תקלה OLED C6 65 ח.י מסרבים להכיר בתקלה

פורום מסכי OLED בחסות LG
evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2641
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 305 פעמים

שרשור שלא נקרא #61 

avihuli כתב: קנה מאחד האתרים ברשת ומקסימום לא יתאים לך - תחזיר.
אין לך פה מה להתלבט יותר מדיי.
...
·

לצערי זה לא נכון. במקרה שלי לא ח.י. ולא last price (מהם קניתי את המסך) לא מכירים באופציה כזאת של החזרה של מסך משומש בתוך 14 יום מאז ההספקה, זאת בניגוד לפרסומים של מני דהן פה באתר והבטחות של אפשרות להחזרה "ללא כוכביות". אני כמובן מקווה שאני עוד אתבדה, אבל לפחות נכון לעכשיו ניתן לראות את ההכרזה הזאת של מני בפורום כפרסום שקרי.

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5989
נתן תודות: 67 פעמים
קיבל תודות: 589 פעמים

שרשור שלא נקרא #62 

jacko-il כתב:@pessik

אי אפשר להמשיך לקרוא כל הזמן ביקורות ודעות מהפורום ולבסס עליהן את כל ההחלטות שלך.
(f)
...
·

צודק , אין טעם להמשיך לחפור על זה ולהיתקע על חוות דעת כאלה ואחרות

אמצא זמן לגשת לחנות מתמחה עם דיסק-און-קי יעודי ולבדוק בעצמי .

תמשיכו להנות חברים יקרים ולשתף את חוויותיכם (i)

dk_1
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 145
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 20 פעמים

שרשור שלא נקרא #63 

evgenetic כתב:
...
...
·

לצערי זה לא נכון. במקרה שלי לא ח.י. ולא last price (מהם קניתי את המסך) לא מכירים באופציה כזאת של החזרה של מסך משומש בתוך 14 יום מאז ההספקה, זאת בניגוד לפרסומים של מני דהן פה באתר והבטחות של אפשרות להחזרה "ללא כוכביות". אני כמובן מקווה שאני עוד אתבדה, אבל לפחות נכון לעכשיו ניתן לראות את ההכרזה הזאת של מני בפורום כפרסום שקרי.
...
למיטב הבנתי העניין לא קשור לשיקול דעת של lastprice או ח.י. מכיוון שיש חוק החזרה שמחייב אותם (ביטול עסקת מכר מרחוק):
https://www.wisebuy.co.il/article.aspx?aid=468
בזמנו החזרתי מקרר שרכשתי באחד מאתרי מסחר באינטרנט ולא זכור לי שעשו לי בעיות עם זה.

evgenetic
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2641
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 305 פעמים

שרשור שלא נקרא #64 

כן, אני למדתי על זה גם ממש השבוע. העובדה שנציג ח.י. כאן באתר הציג את מה שהם (או יותר נכון אתרי הסחר איתם הם עובדים) מחויבים לעשות מבחינת החוק בכל מקרה כאיזשהו מבצע מהפכני, פורץ דרך ובלעדי לח.י. לא מוסיף להם הרבה כבוד...
אני מדבר על הפוסט הזה: https://www.hometheater.co.il/vp2722958#2722958

CB3272
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
שם מלא: CARLOS BUSTAMANTE
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #65 

ערב טוב לך , אני חדש בפורום אבל אשמח לשמוע ממך כבעל ניסיון עם המסכים האלה של OLED C6 בגודל 65 האם לדעתך המסך הזה שאני מחפש היום למצוא לקניה עדיין יכול להתאים לזמנינו מבחינת האיכות , ומלבד זה אם נותר לך במקרה 1 מ 4 המסכים ההם שקנית אז ואתה מעוניין למכור אשמח שתיצור איתי קשר לגבי זה . אני חובב של מסכי וינטאג מפעם קעור עם תלת מימד שכבר לא מיוצר יש לי בבית באספנות מומרי אלקטרוניקה שאינם מיוצרים יותר ואשמח להוסיף אחד כזה לאוסף שלי .

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED בחסות LG”