השתדרגתי בסבוופר PSA
- FastandFurious
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4725
- נתן תודות: 870 פעמים
- קיבל תודות: 544 פעמים
איזה סאב בהמה.
אין ספק ששדרוג הסאבוופר זו תמיד חוויה אדירה.
תתחדש ותהנה המון (ואיזה כיף זה חלל חדש והתעסקות עם כיולים וניצול היכולות שוב!)
בנימה אישית, אני מרגיש שקט בגזרה הזו (של סאב) בשנים הקרובות, מקסימום להוסיף אחד נוסף.
אין ספק ששדרוג הסאבוופר זו תמיד חוויה אדירה.
תתחדש ותהנה המון (ואיזה כיף זה חלל חדש והתעסקות עם כיולים וניצול היכולות שוב!)
בנימה אישית, אני מרגיש שקט בגזרה הזו (של סאב) בשנים הקרובות, מקסימום להוסיף אחד נוסף.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 16671
- נתן תודות: 973 פעמים
- קיבל תודות: 2092 פעמים
תתחדש ותהנה ויקטור אין על ה 18 האלו מביא אותך לרמה אחרת של בס שהקטנים יותר לא ממש מסוגלים להגיע אליה.
- FastandFurious
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4725
- נתן תודות: 870 פעמים
- קיבל תודות: 544 פעמים
תודה.21/02/2022 20:07Avi_Dagan כתב: סחתיין. אחד ממותגי הסאבים הכי פופולאריים בארה"ב.
שוקל גם ללכת על כל החבילת רמקולים שלהם בהמשך? מאוד נחשבת לקולנוע ביתי עוצמתי....
PSA חברה מעולה, שמעתי את ה mtm-210T
רמקולים מאוד מעניינים, בהמשך הדרך שלי אני אשמח לבדוק אותם אצלי.
כנראה שאצתרך למצוא חלופה לקליפשים שלי, הם מכוערים מאוד וקשה לנו להיכנס איתם לדירה החדשה מחמת המראה שלהם, נקווה לטוב, כמובן שייבחנו רמקולים של PSA כהתאמה לסבוופר בהמשך... יהיה מעניין
Klipsch kl 650
Psa EV1812ipal
Lg C1 83
Psa EV1812ipal
Lg C1 83
אם כך, נראה לי שזו אופציה מאוד מעניינת וכבר עשית את הצעד הראשון.22/02/2022 9:50FastandFurious כתב: תודה.
PSA חברה מעולה, שמעתי את ה mtm-210T
רמקולים מאוד מעניינים, בהמשך הדרך שלי אני אשמח לבדוק אותם אצלי.
כנראה שאצתרך למצוא חלופה לקליפשים שלי, הם מכוערים מאוד וקשה לנו להיכנס איתם לדירה החדשה מחמת המראה שלהם, נקווה לטוב, כמובן שייבחנו רמקולים של PSA כהתאמה לסבוופר בהמשך... יהיה מעניין...
קראתי רק דברים חיוביים על הסט של PSA ושהוא עוצמתי במיוחד.
נראה שהוא כולו בנוי סביב הסאב כי זאת ההתמחות שלהם. המדפיים שלהם MT-110 וMTM-210 מתוכננים מראש לFR גבוה (70Hz והMTM-210T ל60) להשלמה עם סאב. למדפיים יש גם גירסאות עם יותר מעורבות סינית במחיר זול יותר.
Jack of some trades, master of none