OLED C1 55 למרחק 2.3 מטר, לא ירגיש גדול מדיי?

פורום מסכי OLED בחסות LG
Loner פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
שם מלא: דור
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #1 

אני כבר הרבה זמן מתכנן להביא את ה-OLED C1 55 לחדר שינה שלי, האורך של החדר הוא 4 מטר בערך והרוחב 2.5 בערך ואני די בטוח ש-55 יהיה קטן מדיי למרחק של ה-4. השאלה אם זה לא יהיה גדול מדיי למרחק של בערך פחות מ-2.3?

פשוט גם בגלל שזאת טלוויזיה 4K אז מאוד חשוב לי באמת להנות מהפיקסלים ומהפרטים הקטנים.
מה גם שאני מפחד לתלות את הטלוויזיה מהסיבה שתמיד איכשהו משהו מתפקשש וזה יוצא או גבוה מדיי או נמוך מדיי ולא נוח.

חיפשתי סטנד מתכוונן לטלוויזיה מבחינת גובה אבל כולם מתחילים מינימום מ-900 שקל, ראיתי מעמד חצובה לטלוויזיה כמו חצובת מצלמות ב-200 עד 300 שקל.
הפחד שלי הוא שהחצובה הזאת לא באמת יציבה או עמידה והיא עלולה ליפול מכל תזוזה קטנה.
יש למישהו מהפורום ניסיון עם סטנדים חצובה לטלוויזיה?

תודה בכל מקרה לכולם!

Haimbin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1082
נתן תודות: 89 פעמים
קיבל תודות: 180 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

לא התעסקתי עם זרועות הרבה זמן אז לא יודע להגיד לך, אבל לגבי המרחק 55 אינץ ל2.3 מטר זה מעולה במיוחד עם אתה לוקח OLED ל4 מטר זה יאבד את כל הפואנטה.. יש פה כאלו שלקחו 65 ל2.5 מטר ועדיין מרוצים אז אל תפחד.

Loner פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
שם מלא: דור
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #3 

מאה אחוז, תודה רבה.
אשמח אם מישהו שיש לו ניסיון עם סטנד חצובה יגיב, אם הוא יכול לתת המלצה או אפילו אזהרה מלהתעסק עם סטנדים כאלה.

gvid
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 205
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 17 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

יש לי את ה-c1 בגודל 55 בחדר השינה והיא במרחק צפייה של 2.5 מטר.
היא החליפה 49 אינצ' ישנה. בהתחלה זה היה נראה לי גדול מידי אבל תוך כמה ימים מתרגלים וזה פשוט מושלם.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 17970
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 208 פעמים
קיבל תודות: 2253 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #5 

אני עם "65 למרחק 2.4-2.5 מטר וזה טוב.
לפני זה הייתי עם "55, וזה גם היה מצויין. בכל אופן, בטוח לא "גדול מדי".

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 66529
שם מלא: ערן
נתן תודות: 442 פעמים
קיבל תודות: 4031 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

גם אני בחדר שינה עם אולד 65" - לא הייתי חוזר היום לגודל קטן יותר.

ViruzZ
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 787
נתן תודות: 35 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שרשור שלא נקרא #7 

17/03/2022 7:22  
Loner כתב:
אני כבר הרבה זמן מתכנן להביא את ה-OLED C1 55 לחדר שינה שלי, האורך של החדר הוא 4 מטר בערך והרוחב 2.5 בערך ואני די בטוח ש-55 יהיה קטן מדיי למרחק של ה-4. השאלה אם זה לא יהיה גדול מדיי למרחק של בערך פחות מ-2.3?

פשוט גם בגלל שזאת טלוויזיה 4K אז מאוד חשוב לי באמת להנות מהפיקסלים ומהפרטים הקטנים.
מה גם שאני מפחד לתלות את הטלוויזיה מהסיבה שתמיד איכשהו משהו מתפקשש וזה יוצא או גבוה מדיי או נמוך מדיי ולא נוח.

חיפשתי סטנד מתכוונן לטלוויזיה מבחינת גובה אבל כולם מתחילים מינימום מ-900 שקל, ראיתי מעמד חצובה לטלוויזיה כמו חצובת מצלמות ב-200 עד 300 שקל.
הפחד שלי הוא שהחצובה הזאת לא באמת יציבה או עמידה והיא עלולה ליפול מכל תזוזה קטנה.
יש למישהו מהפורום ניסיון עם סטנדים חצובה לטלוויזיה?

תודה בכל מקרה לכולם!
...

יש לי 55 אינץ אל שולחן מחשב בתור מסך, מרחק של 80סמ מהפנים, באתחלה הרגיש גדול, אחרי שבוע התרגלתי

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED בחסות LG”