מישהו עשה השוואה רצינית בין טסלה מודל Y לאיוניק 5?

רכבי ICE, פלאגינים, היברידים וחשמליים כמו ג'ילי, טסלה, איוניק, MG
oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 73659
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 572 פעמים
קיבל תודות: 4464 פעמים

שרשור שלא נקרא #31 

ברור שבתשלום על ההפרש…

לגבי זה שנתקע. נשמע הזוי. מכיר לא מעט סיפורים על כאלה שלחצו על בריקס ולא קרה כלום, אבל לא על זה שזה משאר מהירות קבועה.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 17970
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 208 פעמים
קיבל תודות: 2253 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #32 

אפילו לא הציגו את הסיכום בכתבה אלא מה שההוא אמר שזכור לו. זה משהו שתמיד נגיש באפליקציה, למה הוא לא יכל לשלוח להם צילום מסך?
בכל מקרה, אז נתקע לו המחשב. ממשיכים לנסוע ועושים לו ריבוט במקרה שהוא נתקע. בנוסף, כפתור של איתות מצוקה הוא מכאני, תמיד אפשר להפעיל אותו.

עופר, הוא אמר שהברקס עבד אבל ה"גז" לא הגיב. אבל הוא פחד לעצור כי חשש שיכנסו בו מאחור.

עכשיו שטסלה מייצרת מיליון+ רכבים בשנה אנחנו הולכים לראות כל מני תקלות הזויות. כי אף רכב לא מושלם, ולפעמים יש תקלות.
ככל שיש יותר רכבים על הכביש, כך גדל הסיכוי שיקרו בעיות מוזרות.
ומאחר וכל פיפס קטן שקשור לטסלה כמעט תמיד זוכה בכותרות, לא פלא שאנחנו רואים דברים כאלה צצים פה ושם.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 17970
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 208 פעמים
קיבל תודות: 2253 פעמים
יצירת קשר:

שרשור שלא נקרא #33 

14/04/2022 17:28  
טלHD כתב:
תקנות זיהום אוויר....כאן זה התחיל ושם זה נגמר.
מכוונים לאפס פליטות (שמירה על כדור הארץ).

רכבי מימן פולטים 0 זיהום אוויר.
הפליטה שלהם זה רק מים נקיים (גם לשתייה).
...
אבל זה אפס פליטות רק במקרה הבא:
הפקת מימן ירוק. וכרגע אנחנו רחוקים מזה, רוב המימן המופק היום הוא אפור. חלק קטן הוא כחול (שזה לא ממש טוב בהרבה) וחלק קטנטן של מספר אחוזים הוא ירוק.
שינוע המימן ברכבים שלא פולטים זיהום, וכרגע גם פה אנחנו רחוקים מזה.
ואחסון המימן.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3816
נתן תודות: 231 פעמים
קיבל תודות: 309 פעמים

שרשור שלא נקרא #34 

15/04/2022 1:10  
TheCoolest כתב:
אפילו לא הציגו את הסיכום בכתבה אלא מה שההוא אמר שזכור לו. זה משהו שתמיד נגיש באפליקציה, למה הוא לא יכל לשלוח להם צילום מסך?
בכל מקרה, אז נתקע לו המחשב. ממשיכים לנסוע ועושים לו ריבוט במקרה שהוא נתקע. בנוסף, כפתור של איתות מצוקה הוא מכאני, תמיד אפשר להפעיל אותו.

עופר, הוא אמר שהברקס עבד אבל ה"גז" לא הגיב. אבל הוא פחד לעצור כי חשש שיכנסו בו מאחור.

עכשיו שטסלה מייצרת מיליון+ רכבים בשנה אנחנו הולכים לראות כל מני תקלות הזויות. כי אף רכב לא מושלם, ולפעמים יש תקלות.
ככל שיש יותר רכבים על הכביש, כך גדל הסיכוי שיקרו בעיות מוזרות.
ומאחר וכל פיפס קטן שקשור לטסלה כמעט תמיד זוכה בכותרות, לא פלא שאנחנו רואים דברים כאלה צצים פה ושם.
...
פוסט הרגעה עצמית. זו תופעה שאין לה אח ורע. הגאז מפסיק לעבוד? מי נתקל בדבר כזה בכלל במכונית מודרנית?
זה פוסט "יש לי טסלה ואני מנסה להמעיק מערך הבעיה הזו"
אנשים, תהיו רציניים.
לי זכור מקרה אחד של משפחה עם טויוטה בארהב שנתקע להם הגאז, וזה התפרסם לגמרי, למרות שזו טויוטה.

Arie10
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1598
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

שרשור שלא נקרא #35 

זה פוסט אופייני ללהקת המעודדות.
לפעמים יש לי הרגשה שהם מריצים בוטים על שרשורים שיש בהם את המילה "טסלה", כדי להכנס ולספר לנו כמה הטסלה מוצלחת.
בדיוק כמו כת האייפוניסטים.
אולי כדאי לעשות כאן סקר ולבדוק התאמה בין אלו שמחזיקים טסלה וגם אייפון...משום מה יש לי הרגשה שנמצא התאמה באחוזים ניכרים...

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #36 

15/04/2022 10:02  
Arie10 כתב:
זה פוסט אופייני ללהקת המעודדות.
לפעמים יש לי הרגשה שהם מריצים בוטים על שרשורים שיש בהם את המילה "טסלה", כדי להכנס ולספר לנו כמה הטסלה מוצלחת.
בדיוק כמו כת האייפוניסטים.
אולי כדאי לעשות כאן סקר ולבדוק התאמה בין אלו שמחזיקים טסלה וגם אייפון...משום מה יש לי הרגשה שנמצא התאמה באחוזים ניכרים...
...
כבר נידרשתי לסוגיה הזו, אני מעריך שיש קורלציה גבוהה.
גילוי נאות, יש לי אייפון כבר 7 שנים.

Moshe984
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 880
נתן תודות: 139 פעמים
קיבל תודות: 126 פעמים

שרשור שלא נקרא #37 

האיוניק ניראת כמו טנק מגושם רכב מכוער אם מסתכלים מקרוב, צריך לבדוק לעומק את עניין הסוללות, טסלה מספר 1 בתחום לא יעזור כלום.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #38 

לקרוא לכל פירגון להקת מעודדות זה לא רציני. זה רק נסיון מגושם לסתום פיות ולפסול דעה ליגיטימית טובה. אם זה בעל טסלה אז הוא מוטה. אם זה לא בעל טסלה אז מה הוא מבין בכלל... כך מפנים מקום רק לדעות שליליות כי החיוביות מוטות ולא רלוונטיות בכלל.

כת או להקת מעודדות רלוונטי רק במקרה שבו אין לבעלים שום ביקורת וכל מה שיש להם להגיד הוא רק חיובי. לא מכיר הרבה אנשים שיש להם אפס ביקורת על טסלה. במקרה שלי קלות הנטיה לשריטות, גימור בינוני, וההתנהלות סביב פיצ׳רים בישראל (סנטרי, אוטופארק למשל) הם ממש גרועים. גם אני עם אייפון וגם שם יש לי לא מעט תלונות על אפל. הייתי אומר שלקרוא למישהו להקת מעודדות יותר פוסל את עצמו כ hater מאשר את חובבי הרכב כמעודדות.

Arie10
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1598
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 145 פעמים

שרשור שלא נקרא #39 

אני חושב שדי הבאתם את זה על עצמכם...ראה את השרשורפלצת שהקמתם לכם עם עשרות עמודים.
כל אחד שנכנס לשם ומנסה להגיד משהו שרק נשמע נגד- מיד "מטופל" ומראים לו את הדלת.
אז כן, אני קורא לכם להקת מעודדות (רובכם הרווחתם את זה ביושר). לא חייבים לקחת את זה קשה מדי, זה רק כינוי וגם לא גס במיוחד.
וגם את בעלי האייפונים אני מכנה כת, אם כי במקרה הזה ברור שהשם הזה דבק בבעלי האייפונים הרבה לפני שאני התחלתי להשתמש בכינוי הזה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #40 

Arie10

אני רואה אותך כחלק משמעותי מכת שונאי הטסלה וכת שונאי האייפון. די הבאת את זה על עצמך בזה שבכל מקום אתה מדגיש את שנאתך לשני המותגים ולמי שלא שונא אותם מספיק לטעמך...

כשונא טסלה קשה לי לקחת את דבריך ברצינות. אבל אל תיקח את זה קשה מדי...

Alon_Solo
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4145
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 443 פעמים

שרשור שלא נקרא #41 

לאנשים קשה עם מצבים שהביקוש נראה להם קשיח בין אם זה טסלה, אייפון, ראש ממשלה, חיסונים וכו׳. זה מצב מקטב.
לפעמים אנשים נמצאים בדיסוננס קוגניטיבי ולא רואים את הדבשת של עצמם. כמו אשתי שלא מבינה את מצביעי ביבי שלא משנה איזו הוכחה יציגו להם, ימשיכו לתמוך בו בעוד שהיא לא רוצה להתחסן ולא משנה איזו הוכחה יציגו לה (ולא מבינה שהיא בול אותו הדבר)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #42 

אגב, איוניק נראה לי רכב חביב. חושב שהוא אטרקטיבי יותר מ aiways ו mg.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שרשור שלא נקרא #43 

האמירה הבעייתית היא כל ההקטנה של הארוע של הטסלה שהמחשב שלה "נתקע" באמצע הנסיעה. אילו הייתי בעלים של טסלה הייתי מאוד נלחץ מזה.
בעבר הייתה לי סקודה (אחת מני רבות) שברוב טימטומי החלפתי בה את מערכת המולטמדיה לאנדרואיד כלשהו. למי שמכיר, יש פרוטוקול שנקרא קנבס שבו משתמשות מכוניות. המולטמידיה ישבה על זה ועשתה שטויות. מספר פעמים קרה לי שהמנוע פשוט נכבה באמצע נסיעה בכביש מהיר. לא נעים. מסוכן.
פרוק המערכת כמובן פתר את הבעיה.
אני לגמרי יכול להבין הייטרים של טסלה ואייפון. זו בסך הכל תגובת נגד לעדר של עיוורים שחושבים ששני המוצרים מושלמים, ומשדרגים את שניהם כל שנה.
ברגע שזה הופך לעיוורון דתי כמעט, זה מעורר התנגדות חזקה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #44 

אז אני שואל שוב. איפה אמרתי אי פעם שהמוצרים האלה (שאני בעליהם) מושלמים?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שרשור שלא נקרא #45 

ולגבי התקלה, חמור מאוד ונשמח לגלות מה היה שם. תקלות קורות בכל רכב, ורק לפני כמה חודשים דווחו שני מקרים של רכבי MG (מקווה שאני זוכר נכון) שנתקע להם הגז. אחד גרם לתאונה חזיתית במודיעין. הבעלים טענו לבאג תוכנה אך יותר סביר שמדובר בתקלה מכאנית או אפילו תקיעת שטיח בפדאל הגז. היה גם דיווח, מלווה בוידאו, של בעל טסלה שנגרם לו תאונה בגלל בלימת פאנטום (שכל בעל טסלה שמשתמש ב autopilot כנראה חווה). במקרה שלו מתברר שהיה הצדקה לבלימה בדמות רכב על הכביש וכנראה שהרכב זיהה יציאה מהרכב וחשש מהולך רגל. בקיצור, רכב מתוחכם כולל באגים מתוחכמים. שום מוצר לא מושלם, בוודאי שלא טסלה.

שלח תגובה

חזור אל “רכבי ICE וחשמליים”