האם יש סיכוי לבצע שיחזור לכרטיס זיכרון ממצלמת אבטחה בעל הקלטה מחזורית?
-
mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20653
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 1005 פעמים
אני חייב לנסות להסתכל תאריך אחורה שהמצלמה כבר עברה עליו ולא מציגה, ניסיתי את
iCare Data Recovery
EaseUS Data Recovery
שניהם פשוט מציגות את הקבצים שיש כעת בדיסק בלבד, וכלום אחורה, יכול להיות בגלל שמדובר בקלטות מחזוריות אין סיכוי לשחזר?
iCare Data Recovery
EaseUS Data Recovery
שניהם פשוט מציגות את הקבצים שיש כעת בדיסק בלבד, וכלום אחורה, יכול להיות בגלל שמדובר בקלטות מחזוריות אין סיכוי לשחזר?
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
שלמות המידע שניתן לחלץ (וניתן לחלץ) תלויה בכמה מחזורי כתיבה מחדש עבר ההתקן.
תנסה את autopsy החינמית. ישנם גם כלים משמעותיים יותר אבל הם מצריכים לרוב רישיון והוא יקר ביותר.
תנסה את autopsy החינמית. ישנם גם כלים משמעותיים יותר אבל הם מצריכים לרוב רישיון והוא יקר ביותר.
-
mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

כמו?23/04/2022 17:07ChinggisKhan כתב: שלמות המידע שניתן לחלץ (וניתן לחלץ) תלויה בכמה מחזורי כתיבה מחדש עבר ההתקן.
תנסה את autopsy החינמית. ישנם גם כלים משמעותיים יותר אבל הם מצריכים לרוב רישיון והוא יקר ביותר....
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

כל מיני. הרישיונות יקרים בטירוף (אלפי שקלים). אם מדובר במשהו קריטי באמת, ממליץ לך לפנות לאיזה חברת חקירות-סייבר שיש לה גם ככה את הרישיונות והציוד המדובר. יהיה יותר זול לשלם להם לשחזר את המידע מאשר לעשות בעצמך.
-
mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

אתה עדיין לא עונה לי לשאלה, "כל מיני לא עוזר לי" אם יש לך מידע קונקרטי רלוונטי אשמח לקבל שמות, אם לא זה גם בסדר.24/04/2022 18:26ChinggisKhan כתב: כל מיני. הרישיונות יקרים בטירוף (אלפי שקלים). אם מדובר במשהו קריטי באמת, ממליץ לך לפנות לאיזה חברת חקירות-סייבר שיש לה גם ככה את הרישיונות והציוד המדובר. יהיה יותר זול לשלם להם לשחזר את המידע מאשר לעשות בעצמך....
לא סתם פתחתי פוסט, וגם ציינתי איזה תוכנות ניסיתי, לכן שאלתי האם הקלטה מחזורית יכולה לפגוע בסיכוי.
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

אתה צודק. שאלתי מישהו שמתעסק בתחום הזה. הוא טוען שאם מדובר בקבצי וידיאו אין סיכוי ממשי לשחזר שלא כמו קבצי טקסט ותמונות למשל (מה שאני הכרתי מניסיון והוא עזר לי בעבר עם זה).
-
mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

שיט! תודה.