ברור שזה מעיד עלי, אבל מה שאתה כנראה עדיין לא מבין, הוא שהדברים האלה לא מתאימים לכולם, ואפילו לא לרוב האנשים.29/05/2022 11:36OMRIJ כתב: אתה יכול להמשיך כמה שבא לך, העובדה שלא הסתדרת עם התוכנות, מעידה בעיקר עליך ולא עליהן...
התוכנות האלו מונעות התעסקות, לא מוסיפות
ההורדה האוטומטית (אחרי הגדרה פשוטה) עובדת מצויין, ברמה שאני בוחר את ההפצות שירדו כולל שדרוג שלהן בהמשך הדרך. אין לי מושג מה הבעיה שהיתה לך עם root/tls, לא נתקלתי מעולם.
בשורה התחתונה, כל פעם שיוצא פרק חדש בסדרה, הוא אצלי מוכן לצפיה עם כתוביות בלי שום קליק, כנ"ל לגבי כל סרט שברשימה שלי, או שקראתי איפהשהו שיוצא סרט כלשהו ב2023 וסימנתי אותו בשני קליקים מהטלפון/מהמחשב והוא מחכה לי ברגע שהוא יוצא. לדוגמה, לפני כמה חודשים קראתי (פה בפורום) על סדרות חדשות (obi wan וסטר טרק חדש) וברגע שיצאו פרקים "בערוצים הרגילים" הם כבר אצלי בשרת.
לגבי UFC וואלה אין לי מושג, עברתי את הגיל
לטעמי, אם כבר הולכים על מחשב HTPC (שזה overkill למדיה סנטר בימינו) אז אפשר לתת לו "לעבוד" קצת יותר עם שתיים/שלוש תוכנות שלא מורגשות ברקע....
אופציית שדרוג זה דבר חסר משמעות ל-99% מהחברים כאן, ול-99.99999% מהאוכלוסיה ככלל.
כאמור, גם אצלי סונאר עובד ומוריד פרק חדש בסדרה אחת שאני כרגע צופה בה (מתוך 10) ומחכה לפרק חדש.
החוזקה שלהם היא בדברים שלא יצאו עדיין, ואתה רוצה שירדו באופן אוטומטי.
בגלל שאתה הופך את זה לאישי - אצלי (ואני משער שלא רק) צפיה במדיה מתנהלת אחרת, אני לא צובר סרטים על ה-HDD לשנים קדימה ("עברתי את הגיל"), אלא עובד ב-vod, עם סרטים\סדרות מתוך רשימת watchlist.
אצל מי מאיתנו יותר נוח? על טעם ועל ריח.. מה שבטוח (וחוזר על עצמי כאן), שפותח השרשור כנראה לא צריך\יסתדר עם סונאר ורדאר, ומעבר לכך, בזאר לא רלוונטי בלי שתיהן.
ואין שום קשר לניצול של ה-HTPC (על שלי מריץ גם כמה קונטיינרים), אלא לנוחות שימוש ופרקטיות עבור אנשים מסוימים.
דרך אגב, כתבתי אירועי ספורט, לא רק UFC, ובכללן גם "אירועים" יחידים אחרים שלא נופלים על הגדרות מדויקות (אירוויזיון, מופעים אחרים..).
מעניין שאתה "עברת את הגיל", אבל מצד שני עדיין מוריד בטורנטים עם מגוון תוכנות שכזה..