הסאונדבר החדש Sonos Ray קטן, נשמע טוב, ומגיע במחיר נמוך. אבל גם יש בו כמה פשרות

רגע רגע...07/06/2022 12:43sigamore כתב: תודה על הסקירה. קצר וקולע
מילה לגבי הדעה הרווחת (שהוזכרה גם בכתבה) הגורסת שסאונד בר אינו יכול להחליף מערכת ק"ב מסורתית .. כתבתי על זה בעבר ואחזור שוב -- לא מדוייק !
לפני שקופצים עלי כל הטהרנים ..![]()
[לא רלוונטי לכל האודיופילים (בפועל או על דעת עצמם) ולא למחפשי מציאות (בוא נביא לסלון מערכת קומפלט באלפיה)]
נסו בהזדמנות לשמוע את סטאפ של Sonos Arc + Sub + One עם קטעי הסאונד המוזכרים בכתבה ולדעתי תופתעו....

אני יודע. וגם ביליתי קצת זמן עם התמיכה שלהם. גם לאחר פרסום הכתבה. עדיין לא הצלחתי.07/06/2022 12:07lasik כתב: @ElihaBooshתודה על הסקירה.
תשומת ליבך שה- Ray מסוגל ללמוד את שלט הטלוויזיה שלך, וכך ניתן לשלוט ב-Ray באמצעותו.
ראה כאן
https://support.sonos.com/s/article/340 ... remotectrl...

ידעתי שזה לא יעבור בשקט ...07/06/2022 14:11EliHaboosh כתב: רגע רגע...
אז אתה אומר שכדי להאזין לחווית סאונד מעוולה אז צריך ARC + SUB + ONE. למעשה לקחת את הסאונדבר והוספת לו עוד רמקולים לחווית סאונד היקפי טוב יותר. אחלה, אבל הכוונה שלי היתה שיש סאונברים שיודעים להפיק צליל היקפי באמצעות קירות ותקרה (בלי תוספת רמקולים) ושקשה להשוות את השמע בהם לשמע של מערכת שלמה...
אני רואה שעידכנת את הכתבה בהתאם. כל הכבוד.07/06/2022 14:15EliHaboosh כתב: אני יודע. וגם ביליתי קצת זמן עם התמיכה שלהם. גם לאחר פרסום הכתבה. עדיין לא הצלחתי.
מבטיח לעדכן את הכתבה כשאצליח
מה שכן, בהחלט יודע שיש שהצליחו ושולטים על הווליום בסונוס דרך שלט הטלויזיה שלהם...