עזרה במציאת מקרן מתאים לחדר השינה (דרישות מפורטות בפוסט)

מקרנים קידמיים - Front Projector.
ObiWanAloni פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 104
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שרשור שלא נקרא #1 

היי חברים,
חדר השינה שלי הוא כ14 מ"ר. יש לי אפשרות לתלית מקרן במרחק של כ2.5-3 מטר מהקיר הנגדי.
למה לא טלויזיה? אנחנו לא רוצים להכניס טלויזיה לחדר השינה בגלל שלא בא לנו על מסך קבוע שם. אבל כן בא לנו לפעמים לצפות בטלויזיה במיטה - ולכן חשבתי שהפתרון יכול להיות מקרן קטן ומסך גלילה (למרות שהקיר לבן).

מבחינת מחירים - חשבתי להקציב בין 2000-7000 שח במקסימום. אני לא מכיר את מה שהשוק מציע היום, אז אין לי באמת מושג. אשמח להבין אם התקציב ריאלי או מה אפשר להשיג במסגרתו לעומת מה שאוכל להשיג אם ארצה להשקיע יותר.

אשמח להמלצות על:
1. מקרן. לפני הכל חשוב שיהיה יחסית שקט.
לא קריטי עבורי אם יהיה 4k או 1080p מאחר ובסלון יש lg cx עם מערכת סאונד ולשם שמורה חווית הצפיה הקולנועית.
כן קריטי לי שתהיה לו בהירות גבוהה שתדע להתמודד עם חדר שלא לחלוטין חשוך, אחריות שניתן לממש, זמני חיים טובים לנורה, ונורות חלופיות זמינות לרכישה. מחיר הנורות החלופיות יהווה שיקול אם אורך חיי הנורה הוא קצר יחסית. אגב אני לא יודע מה קורה בשוק היום מבחינת נורות, אני עוד בראש של לפני 5 שנים אבל מענין אם הטכנולוגיה התקדמה מאז...

2. אשמח להבין איך המקרן מקבל את התוכן שלו. האם אצטרך לרכוש סטרימר? אם כן, שילד או להסתפק בשיומי?

3. מסך נגלל איכותי עם עדיפות גדולה למופעל על שלט.

4. צריך רמקולים? האמת שאם כן, אני חושב על לקנות שני סונוס one כי בסלון כבר יש מערכת של סונוס אז אם כבר - שתהיה אינטגרציה בשביל מוזיקה.. אשמח לדעתכם בנושא כי זה ענין של כ1500 שח מהתקציב.

אם יש שאלות אשמח לענות ולערוך את הפוסט עם תוספת המידע. תודה רבה מראש לעונים.

ObiWanAloni פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 104
נתן תודות: 59 פעמים
קיבל תודות: 12 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

וואו.. 600 צפיות ו-0 תגובות.. אני מחפש משהו שלא קיים?

סנופקין26
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 14
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #3 

מקרן בחדר שינה קטן לדעתי זה משהו מורכב ודי מיותר.

במרחק של 2.5 מטר אתה תקבל תמונה לא גדולה מדי, אבל כן מספיק גדולה כזאת שהעיניים שלך יכולות לקבל מהן סחרחורת.

אם אתה דוגל בצמצום החיבורים שלו, אז כן, שילד / שיאומי מעליו.

הסאונד הוא גם משהו בעייתי, ברב המקרנים הרמקול הפנימי הוא גרוע. אז או להוריד כבל משם, או להסתמך על מקרן עם BT וזה חיבור לא יציב כל כך.

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”