שידורי Hot ו Yes בפורמט 16:9 - מה הבעיה?
-
moshikantebi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 210
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
הי,
מסיבוב בהרבה חנויות חשמל, ע"מ להשוות דגמי מסכים, התבררה העובדה המאוד משמחת שכמעט אין בתצוגות/כקטלוגים ונגזר מזה - המכירות, של מסכי שק"ק (מסכים 4:3 רגילים - עבים).
מסתבר שבמשך השנתיים האחרונות תהליך החלפת הסחורה באולמי התצוגות זחל מחנויות הנישה (המקצועיות), לחנויות העממיות.
ונשאלת השאלה: OK במהלך של שנתיים לפחות נמכרו כמה מאות אלפי מסכים 16:9, למה תחנות השידור, ובמיוחד הערוצים בתשלום (סרטים וכו'') הם לא בפורמט 16:9?
אפילו מצלמת הוידאו שלי בת ה 6 שנים יודעת לצלם ב 16:9 וזאת ע"י שינוי פשוט ב Manue.
למה הכבלים ויס מחכים?
מסיבוב בהרבה חנויות חשמל, ע"מ להשוות דגמי מסכים, התבררה העובדה המאוד משמחת שכמעט אין בתצוגות/כקטלוגים ונגזר מזה - המכירות, של מסכי שק"ק (מסכים 4:3 רגילים - עבים).
מסתבר שבמשך השנתיים האחרונות תהליך החלפת הסחורה באולמי התצוגות זחל מחנויות הנישה (המקצועיות), לחנויות העממיות.
ונשאלת השאלה: OK במהלך של שנתיים לפחות נמכרו כמה מאות אלפי מסכים 16:9, למה תחנות השידור, ובמיוחד הערוצים בתשלום (סרטים וכו'') הם לא בפורמט 16:9?
אפילו מצלמת הוידאו שלי בת ה 6 שנים יודעת לצלם ב 16:9 וזאת ע"י שינוי פשוט ב Manue.
למה הכבלים ויס מחכים?
-
moshikantebi
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 210
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 10 פעמים
אז המצב בהוט זה שהכל 4:3 חוץ מערוץ אחד ב VOD שמקרינים שם סרטים ב 16:9 ובדולבי דיגיטל (דרך היציאה האופטית בממיר דוקסיס) - כמובן ערוץ בתשלום על כל סרט.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
moshikantebi,
כנראה שהם לא רואים בכך חשיבות דיה.
אם באמת היתה לכך חשיבות, היינו רואים סחף גדול יותר לכיוון יס והם היו מתייחסים לכך ביתר חשיבות.
יתכן גם ששידורי ה-HD זה התכנון שלהם לגבי פיתרון הבעיה.
כנראה שהם לא רואים בכך חשיבות דיה.
אם באמת היתה לכך חשיבות, היינו רואים סחף גדול יותר לכיוון יס והם היו מתייחסים לכך ביתר חשיבות.
יתכן גם ששידורי ה-HD זה התכנון שלהם לגבי פיתרון הבעיה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59332
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
זה שלרוב חברי האתר ומה שיש בחנויות זה מסכים רחבים, זה ממש לא הרוב בבתי האב בישראל.
צר לי לאכזב, אבל אחוז המסכים הדקים למשל, מכלל המסכים בארץ (דומה לאירופה) עומד על כ-13%....
אז מה? אתה רוצה ש-87% מהלקוחות ייקפצו עליהם ויבכו שעכשיו הם רואים עם פסים שחורים למעלה ולמטה?
צר לי לאכזב, אבל אחוז המסכים הדקים למשל, מכלל המסכים בארץ (דומה לאירופה) עומד על כ-13%....
אז מה? אתה רוצה ש-87% מהלקוחות ייקפצו עליהם ויבכו שעכשיו הם רואים עם פסים שחורים למעלה ולמטה?