אני לא מתקרב למוצרים של Aviem בחיים
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3361
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 426 פעמים
Re: צריכה מינימלית ל-ups של Aviem
או שיש משהו שאני לא מבין או מכיר אבל למה שתהיה מגבלה על מינימום צריכה?
זו סוללה- יש לה צרכנים אם אחבר ל-ups מטען של סלולארי בלבד איזו סיבה יש שבעת הפסקת חשמל או בחיבור ישיר ימנע מהמטען לקבל הספקה כל זמן שיש ביכולת הסולה לספק אותה?
זו סוללה- יש לה צרכנים אם אחבר ל-ups מטען של סלולארי בלבד איזו סיבה יש שבעת הפסקת חשמל או בחיבור ישיר ימנע מהמטען לקבל הספקה כל זמן שיש ביכולת הסולה לספק אותה?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
Re: צריכה מינימלית ל-ups של Aviem
גם למי שיש UPS של Aviem, לא ידע לענות על זה מבלי לטרוח הרבה וגם אם כן, זה יהיה רק עבור אותו דגם שלא בטוח רלוונטי לך.
פנה לחברה ושאל אותם, ככה תקבל את התשובה האמינה ביותר.
פנה לחברה ושאל אותם, ככה תקבל את התשובה האמינה ביותר.
- HTmagDeals
- צייד דילים

- תגובות: 4421
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 1210 פעמים
זה לא מפתיע עם צורת ההתנסחות שלך.
לראייה, גם אף אחד מהפורום לא היה מוכן לעזור.
לראייה, גם אף אחד מהפורום לא היה מוכן לעזור.
קבוצת יד 2: https://t.me/HTyad2
ערוץ הדילים: https://t.me/HTDeals
הקבוצה להתייעצויות ובקשת קופונים: https://t.me/HTDealsChat
- HTmagDeals
- צייד דילים

- תגובות: 4421
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 1210 פעמים
זה שלא הגבתי, לא אומר שאני לא יודע את התוכן.
בכל מקרה, העיקר שהסתדרת.
בכל מקרה, העיקר שהסתדרת.
קבוצת יד 2: https://t.me/HTyad2
אתה חושב שאתה יודע מה נאמר בהודעה פרטית שנציג שלהם שלח לי?
אני דיי בטוח שאין לך מושג מה נאמר בשיחה פרטית.
מה שבטוח, שלפי התגובות שלך בדיונים אחרים פה, לא בטוח שהייתי רוצה את עזרתך.
להגיד למשתמש אחר פה בדיון ללכת על חומרה פחות טובה כי הוא לא יודע להרכיב ram ו-ssd זה זילזול באנשים בעיני.
בכל אופן, הסתדרתי בהחלט.
אני דיי בטוח שאין לך מושג מה נאמר בשיחה פרטית.
מה שבטוח, שלפי התגובות שלך בדיונים אחרים פה, לא בטוח שהייתי רוצה את עזרתך.
להגיד למשתמש אחר פה בדיון ללכת על חומרה פחות טובה כי הוא לא יודע להרכיב ram ו-ssd זה זילזול באנשים בעיני.
בכל אופן, הסתדרתי בהחלט.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5895
- נתן תודות: 539 פעמים
- קיבל תודות: 910 פעמים
אני לקוח מרוצה עם אל פסק מתפקד שלהם, קניתי אותו בהתבסס הסיקור שהיה באתר זה בזמנו ולא התבדדתי, המוצר משרת את המטרה לשמה נרכש.. מתי שהסוללות יסיימו את חייהם אפנה לחברה לקניית סוללות חדשות לשם החלפה עצמאית ואז אולי אפגוש את השירות לדעת את טיבו, בנתיים אין לי טענות וחבל שכך אתה מרגיש.
המענה שלהם בפייסבוק היה פשוט מתנשא לרמה שגרמה לי לא לרצות שום אינטרקציה או קשר איתם.
יש מוצרים אחרים בשוק שנותנים פתרון לא פחות טוב במחירים אפילו טובים יותר
אני קניתי בסוף מוצר של eaton שנותן מענה מעולה,
על בסיס חוות דעת של מספר משתמשים בפייסבוק ובמחיר טוב יותר בהשוואה למוצרים של aviem.
הופתעתי לראות שהמענה והתמיכה בפייסבוק (בקבוצה יעודית לציוד תקשורת) היו הכי טובים ומועילים.
יש מוצרים אחרים בשוק שנותנים פתרון לא פחות טוב במחירים אפילו טובים יותר
אני קניתי בסוף מוצר של eaton שנותן מענה מעולה,
על בסיס חוות דעת של מספר משתמשים בפייסבוק ובמחיר טוב יותר בהשוואה למוצרים של aviem.
הופתעתי לראות שהמענה והתמיכה בפייסבוק (בקבוצה יעודית לציוד תקשורת) היו הכי טובים ומועילים.
- yoav4x4
- חבר במועדון HT

- תגובות: 2602
- שם מלא: יואב בן חורין
- נתן תודות: 239 פעמים
- קיבל תודות: 133 פעמים
קצת בעייתי לעשות שיימינג לחברה ולא לכתוב מה הסיבה......
אני רק עכשיו ראיתי את השרשור, ואין לי מושג על מה התלוננת, כי מחקת את הסיבה.
מה שנשאר זו רק הכותרת.
אני אישית מכיר את המוצרים של החברה ולא מצאתי אף פעם דופי במוצרים או בשירות גם כשהייתי זקוק לו כדי לברר פרטים, קיבלתי שירות יוצא מהכלל.
אני אחרון שנגד לפרסם מוצרים ושירות לא טובים, אבל אי אפשר מצד אחד למחוק את הסיבה לבעיה ומצד שני להשאיר את הכותרת שמכפישה.
ככל שאני לומד יותר אני מבין שאני יודע פחות...
כתבתי מה הסיבה, המענה שלהם בהתכתבות בפייסבוק - זו הסיבה שאני לא אתקרב לחברה הזו.
לא אמרתי מילה אחת לא במקום על המוצרים או השחרתי את פניו של מישהו באופן לא לגיטימי.
יש מי שיכול לטעון שזו לא סיבה טובה לדעתו לבחור מוצר מסויים.
לדעתי, ברגע שקבלתי יחס מזלזל עוד לפני שרכשתי מוצר מנציג החברה,
אין טעם לקחת ״סיכון״ ואולי להדרש לתקשורת איתם לקבלת שירות על מוצר במידה ואדרש.
הכותרת לא מכפישה בנוסף, אני מתאר את המצב אצלי בלבד. וזה מוסבר בדיון.
לא אמרתי לאיש לקבל החלטה על סמך מצג שווא שאני שם פה, הסיבות ברורות לדעתי.
החוויה הלא נעימה איתם, שלחה אותי לחיפוש מעמיק יותר של פתרונות נוספים בשוק.
ומבדיקה לאחר קבלת עזרה בפייסבוק, הגעתי למוצר של חברת eaton שנחשבת אמינה וגדולה יחסית.
המוצר של eaton גם עדיף מבחינה טכנית על הפתרון המקורי אותו בדקתי ב-aviem וגם זול מהפתרון המקביל.
אז למעשה הרווחתי בסופו של דבר מוצר עדיף בעלות פחותה, ובלי סיכון להדרש לאינטרקציה איתם.
נותן השירות של eaton הם יעל פתרונות, איתם דווקא יש לי ניסיון מצויין.
לא אמרתי מילה אחת לא במקום על המוצרים או השחרתי את פניו של מישהו באופן לא לגיטימי.
יש מי שיכול לטעון שזו לא סיבה טובה לדעתו לבחור מוצר מסויים.
לדעתי, ברגע שקבלתי יחס מזלזל עוד לפני שרכשתי מוצר מנציג החברה,
אין טעם לקחת ״סיכון״ ואולי להדרש לתקשורת איתם לקבלת שירות על מוצר במידה ואדרש.
הכותרת לא מכפישה בנוסף, אני מתאר את המצב אצלי בלבד. וזה מוסבר בדיון.
לא אמרתי לאיש לקבל החלטה על סמך מצג שווא שאני שם פה, הסיבות ברורות לדעתי.
החוויה הלא נעימה איתם, שלחה אותי לחיפוש מעמיק יותר של פתרונות נוספים בשוק.
ומבדיקה לאחר קבלת עזרה בפייסבוק, הגעתי למוצר של חברת eaton שנחשבת אמינה וגדולה יחסית.
המוצר של eaton גם עדיף מבחינה טכנית על הפתרון המקורי אותו בדקתי ב-aviem וגם זול מהפתרון המקביל.
אז למעשה הרווחתי בסופו של דבר מוצר עדיף בעלות פחותה, ובלי סיכון להדרש לאינטרקציה איתם.
נותן השירות של eaton הם יעל פתרונות, איתם דווקא יש לי ניסיון מצויין.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5895
- נתן תודות: 539 פעמים
- קיבל תודות: 910 פעמים
אני מסכים עם יואב, לקחת את זה רחוק מדי על פי דעתך שלך כנגד גוף שיווקי העונה מטעם חברה כזו או אחרת בפייסבוק.
האם מי שענה לך הינו הנציג של החברה או צד ג' אשר מספק תשובות "העתק-הדבק" למתעניינים? האם זה נציג של החברה ולא זכית למענה שחפצת בו אז עשית משהו מעבר לפתיחת ההודעה הנוכחית פה בפורום? התלוננת אולי במייל לשירות הלקוחות לגבי שיח לא הולם שנעשה מולך טרם רכישה?
לפגוע בעסק זה הכי קל בעולם, אבל על זה לבסס החלטות של קניית מוצרים רק כי התשובה שקיבלת אינה הולמת לכללי המידה שלך האישיים זה עדיין לא מצדיק את הכותרת של השרשור והסיפור הזה ועד החלטתך אלא אם היית גמור בדעתך טרם הפנייה אליהם בפייסבוק וכל השיח פה היה לשם הוצאת קיטור על החברה...
כפי שאמרתי אני לקוח מרוצה, קניתי מהם על סמך הסיקור המקיף פה באתר וללא הנחה כזו או אחרת אלא פשוט קניתי כי האמנתי שהמוצר מבית טוב וצדקתי, אם הייתי מבסס את החלטותיי כצרכן על פי המענה שלו זכיתי ממשווקים, עובדי קבלן, מרכזי השארת הודעות, נציגי מכירות של קבלנים ועוד אז אוי ואבוי לי, למזלי המוצר לא קשור לכל אלה שמניתי ובאם יש תקלה הטיפול נעשה ע"י המעבדה, מלבד לתת מענה טכני לתקלה ולפתור אותה אין לי שום אינטרקציה איתם ישירות... אז כל מה שהעלת פה לא מתחבר לי אישית לפחות לאיך זה אמור להשפיע ולו במעט על החלטה צרכנית נבונה, אם המוצר איכותי מספיק אני אישית לוקח את הסיכון שבעתיד אם בכלל אזדקק עבורו לשירות ואז אאלץ להלחם או לא, יחד עם זאת מעטים המקרים מעולם בהם ניצלתי אחריות אולי המזל לצדי
נ.ב למיטב זכרוני בעמוד הפייסבוק שלהם הם לא מבצעים מכירות - זו לא חנות מסוג כזה ככה שלא בטוח שבכלל דיברת עם נציג של החברה אלא יותר אולי עם איש מדיה חברתית המספק שירות לכמה חברות במקביל ועונה מטעמם... אנשים אלו עובדים 24/7 ודי שחוקים והתשובות שלהם לרוב הן העתק-הדבק כי זה עדיין פייסבוק... שאלות טרם רכישה מיועדות להתקיים מול המשווק ממנו אתה קונה את המוצר (קרי החנות לה אתה משלם) כאשר ליבואן אין ממש מערך שירות מלבד מוקד קו ראשון של קבלת פניות טלפונית או במייל לשם תיאום מימוש אחריות/התקנה ומעבדה אזורית כזו או אחרת לריכוז המוצרים ותיקונם מול היצרן... אני חושב שפשוט הגעת עם ציפיות גבוהות מדי אבל תזכור אין בישראל נותן שירות כמו אמזון ארה"ב... יש עדיין מרחק אור בין הקצוות הללו. בכל אופן תתחדש ובהצלחה
האם מי שענה לך הינו הנציג של החברה או צד ג' אשר מספק תשובות "העתק-הדבק" למתעניינים? האם זה נציג של החברה ולא זכית למענה שחפצת בו אז עשית משהו מעבר לפתיחת ההודעה הנוכחית פה בפורום? התלוננת אולי במייל לשירות הלקוחות לגבי שיח לא הולם שנעשה מולך טרם רכישה?
לפגוע בעסק זה הכי קל בעולם, אבל על זה לבסס החלטות של קניית מוצרים רק כי התשובה שקיבלת אינה הולמת לכללי המידה שלך האישיים זה עדיין לא מצדיק את הכותרת של השרשור והסיפור הזה ועד החלטתך אלא אם היית גמור בדעתך טרם הפנייה אליהם בפייסבוק וכל השיח פה היה לשם הוצאת קיטור על החברה...
כפי שאמרתי אני לקוח מרוצה, קניתי מהם על סמך הסיקור המקיף פה באתר וללא הנחה כזו או אחרת אלא פשוט קניתי כי האמנתי שהמוצר מבית טוב וצדקתי, אם הייתי מבסס את החלטותיי כצרכן על פי המענה שלו זכיתי ממשווקים, עובדי קבלן, מרכזי השארת הודעות, נציגי מכירות של קבלנים ועוד אז אוי ואבוי לי, למזלי המוצר לא קשור לכל אלה שמניתי ובאם יש תקלה הטיפול נעשה ע"י המעבדה, מלבד לתת מענה טכני לתקלה ולפתור אותה אין לי שום אינטרקציה איתם ישירות... אז כל מה שהעלת פה לא מתחבר לי אישית לפחות לאיך זה אמור להשפיע ולו במעט על החלטה צרכנית נבונה, אם המוצר איכותי מספיק אני אישית לוקח את הסיכון שבעתיד אם בכלל אזדקק עבורו לשירות ואז אאלץ להלחם או לא, יחד עם זאת מעטים המקרים מעולם בהם ניצלתי אחריות אולי המזל לצדי
נ.ב למיטב זכרוני בעמוד הפייסבוק שלהם הם לא מבצעים מכירות - זו לא חנות מסוג כזה ככה שלא בטוח שבכלל דיברת עם נציג של החברה אלא יותר אולי עם איש מדיה חברתית המספק שירות לכמה חברות במקביל ועונה מטעמם... אנשים אלו עובדים 24/7 ודי שחוקים והתשובות שלהם לרוב הן העתק-הדבק כי זה עדיין פייסבוק... שאלות טרם רכישה מיועדות להתקיים מול המשווק ממנו אתה קונה את המוצר (קרי החנות לה אתה משלם) כאשר ליבואן אין ממש מערך שירות מלבד מוקד קו ראשון של קבלת פניות טלפונית או במייל לשם תיאום מימוש אחריות/התקנה ומעבדה אזורית כזו או אחרת לריכוז המוצרים ותיקונם מול היצרן... אני חושב שפשוט הגעת עם ציפיות גבוהות מדי אבל תזכור אין בישראל נותן שירות כמו אמזון ארה"ב... יש עדיין מרחק אור בין הקצוות הללו. בכל אופן תתחדש ובהצלחה
דיברתי עם נגיד מכירות ולא בוט, בעמוד הפייסבוק הרשמי שלהם ששייך לאלפסק (משווק שכנראה שייך ליצרן)
כל זה לא מוריד מנכונות המקרה בשבילי.
הכותרת לא מתלהמת או מעליבה, אלא מציגה את המצב שלי.
והוא מוסבר בצורה ברורה והגיונית, ככה שאני לא מבין למה הטענות לחוסר צדק.
ובאותה מידה, זכותו של כל איש לבסס את החלטותיו על סמך רצונותיו.
ולדעתי אם התקשורת לפני מכירה לוקה מאוד, המצב אחרי מכירה יהיה עוד יותר בכי רע. (ושוב, מילת המפתח, לדעתי)
אני מאחל לך לא לדרש לתקשורת או דין ודברים כל שהם עם נותן שירות לצורך מימוש אחריות,
אולי המזל בהחלט היה איתך, אבל במצבים בהם אני רואה סיכוי לסיכון, אני פועל גם אם ההיסתברות לסיכון לא גדולה
במיוחד כאשר יש פתרון עדיף וזול גם מבחינה טכנית וגם מבחינת שירות, בדמות האלפסק של eaton
כל זה לא מוריד מנכונות המקרה בשבילי.
הכותרת לא מתלהמת או מעליבה, אלא מציגה את המצב שלי.
והוא מוסבר בצורה ברורה והגיונית, ככה שאני לא מבין למה הטענות לחוסר צדק.
ובאותה מידה, זכותו של כל איש לבסס את החלטותיו על סמך רצונותיו.
ולדעתי אם התקשורת לפני מכירה לוקה מאוד, המצב אחרי מכירה יהיה עוד יותר בכי רע. (ושוב, מילת המפתח, לדעתי)
אני מאחל לך לא לדרש לתקשורת או דין ודברים כל שהם עם נותן שירות לצורך מימוש אחריות,
אולי המזל בהחלט היה איתך, אבל במצבים בהם אני רואה סיכוי לסיכון, אני פועל גם אם ההיסתברות לסיכון לא גדולה
במיוחד כאשר יש פתרון עדיף וזול גם מבחינה טכנית וגם מבחינת שירות, בדמות האלפסק של eaton