Vizio m series M51ax-J6 חיבור לחשמל בארץ
אהלן חברה, רכשתי את הסאונד בר הזה אחרי הרבה זמן של התלבטות ורצון עז לשדרוג הסאונד בסלון (פעם ראשונה עם מערכת שמע כלשהי).
מישהו יודע איזה שנאי/ממיר/מתאם אני צריך? המוצר מותאם לחשמל אמריקאי בלבד. בנוסף אין כרגע אופציה לדעת כמה watt הסאונדבר לוקח. עד כמה זה קריטי?
תודה לכל העוזרים.
מישהו יודע איזה שנאי/ממיר/מתאם אני צריך? המוצר מותאם לחשמל אמריקאי בלבד. בנוסף אין כרגע אופציה לדעת כמה watt הסאונדבר לוקח. עד כמה זה קריטי?
תודה לכל העוזרים.
נערך לאחרונה על ידי וולבו ב 15/06/2021 11:37, נערך פעם 1 בסך הכל.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4078
- נתן תודות: 303 פעמים
- קיבל תודות: 510 פעמים
לפי מה שריתי באינטרנט זו ערכה של סאונד בר עם רמקולים ועם סאב
על אחת היחידות (לדעתי הרמקול) כתוב שזה 100-240 וולט
על הסאב לא כתוב כלום חוץ מ AC
לדעתי עדיף לחכות ואז לבדוק פיזית על המכשיר ו/או בספרות שלו
עברתי על הספרות וכתוב 100-240 וולט - נראה לי שלא צריך שנאי (אני לא לוקח על זה אחריות)
http://cdn.vizio.com/user-manual/PDF/20 ... UM-ENG.pdf
על אחת היחידות (לדעתי הרמקול) כתוב שזה 100-240 וולט
על הסאב לא כתוב כלום חוץ מ AC
לדעתי עדיף לחכות ואז לבדוק פיזית על המכשיר ו/או בספרות שלו
עברתי על הספרות וכתוב 100-240 וולט - נראה לי שלא צריך שנאי (אני לא לוקח על זה אחריות)
http://cdn.vizio.com/user-manual/PDF/20 ... UM-ENG.pdf
- ahersko
- חבר מביא חבר

זה יגיד לך כל מוכר בארה"ב
הבאתי לפני כמה שנים XBOX מארה"ב שהמוכר ואימא שלו נשבעו שהוא לא יעבוד על 220 וולט והפלא ופלא הוא כן עובד...
חכה שהמוצר יגיע ותראה מה כתוב עליו - לדעתי אם כתוב בפרוספקט שהוא 220 וולט אז הוא 220 וולט....
בארה"ב הם בכלל לא יודעים שיש עולם מחוץ ליבשת ובטח לא שמעו על מתח אחר מ 110 וולט, אל תתרגש
הבאתי לפני כמה שנים XBOX מארה"ב שהמוכר ואימא שלו נשבעו שהוא לא יעבוד על 220 וולט והפלא ופלא הוא כן עובד...
חכה שהמוצר יגיע ותראה מה כתוב עליו - לדעתי אם כתוב בפרוספקט שהוא 220 וולט אז הוא 220 וולט....
בארה"ב הם בכלל לא יודעים שיש עולם מחוץ ליבשת ובטח לא שמעו על מתח אחר מ 110 וולט, אל תתרגש
- dragon
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5095
- נתן תודות: 113 פעמים
- קיבל תודות: 555 פעמים
@ahersko
זו תמונת יצרן לאילוסטרציה בלבד (מתוך אתר), זו לא תמונה של המכשיר עצמו פיזית. חשבתי שלזה התכוונת. בתמונות שהיצרנים מספקים לאתרים הרבה פעמים לא רשום המתח והתדר. על המכשיר עצמו זה חייב להיות רשום.
זו תמונת יצרן לאילוסטרציה בלבד (מתוך אתר), זו לא תמונה של המכשיר עצמו פיזית. חשבתי שלזה התכוונת. בתמונות שהיצרנים מספקים לאתרים הרבה פעמים לא רשום המתח והתדר. על המכשיר עצמו זה חייב להיות רשום.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
- ahersko
- חבר מביא חבר

התמונה הזאת זהה למה שיש לי על ה XBOX כתוב רק AC
מסתבר שבארה"ב לפעמים ככה זה עובד
יתרה לכך, יש מכשירים שמסומנים כ 110 וולט ועובדים גם על 220, זה היה נפוץ מאוד בטלווזיות של LG, כולם ידעו ש LG אפשר להביא מארה"ב לישראל גם אם לא כתוב 220 וולט בניגוד לסמסונג שהיו רק 110 או סוני שהם תמיד 110/220 מוצהרים על המדבקה.
ואגב התמונה הנ"ל היא אמיתית, תחפש בגוגל
מסתבר שבארה"ב לפעמים ככה זה עובד
יתרה לכך, יש מכשירים שמסומנים כ 110 וולט ועובדים גם על 220, זה היה נפוץ מאוד בטלווזיות של LG, כולם ידעו ש LG אפשר להביא מארה"ב לישראל גם אם לא כתוב 220 וולט בניגוד לסמסונג שהיו רק 110 או סוני שהם תמיד 110/220 מוצהרים על המדבקה.
ואגב התמונה הנ"ל היא אמיתית, תחפש בגוגל