רכישת רסיבר דנון ביבוא מקביל - מ. ברוכים ובניו בע''מ
-
GilZamet
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- שם מלא: Gilad Zamet
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אהלן, אני מחפש רסיבר דנון מדגם x4700. היבוא המקביל בארץ משמעותית יותר זול מהרשמי.
מצאתי שני יבואנים שמציעים שנה אחריות כל אחד.
מ. ברוכים ובניו בעמ (אייבורי)
מדיהטק סחר ושיווק (tm audio)
הביקורות על מ.ברוכים ממש גרועות ואילו על מדיהטק אין הרבה מידע.
רק אצל מ. ברוכים יש את הרסיבר בצבע כסוף כמו שאני רוצה.
האם למישהו יש נסיון עם אחד מהיבואנים האלה, בעיקר עם מ. ברוכים?
מצאתי שני יבואנים שמציעים שנה אחריות כל אחד.
מ. ברוכים ובניו בעמ (אייבורי)
מדיהטק סחר ושיווק (tm audio)
הביקורות על מ.ברוכים ממש גרועות ואילו על מדיהטק אין הרבה מידע.
רק אצל מ. ברוכים יש את הרסיבר בצבע כסוף כמו שאני רוצה.
האם למישהו יש נסיון עם אחד מהיבואנים האלה, בעיקר עם מ. ברוכים?
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 143
- שם מלא: יוסי פלג
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
היבואן המועדף עלי הוא א.מאזון ובניו
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
yossipeleg - באיזה אמזון אפשר כיום לרכוש רסיבר של דנון במתח שמתאים לארץ?
גילוי נאות - אני את הקודם שלי רכשתי באמזון גרמניה אבל זה היה ב 2017 ולמיטב הבנתי בשנים האחרונות זה נהיה פחות ופחות זמין.
גילוי נאות - אני את הקודם שלי רכשתי באמזון גרמניה אבל זה היה ב 2017 ולמיטב הבנתי בשנים האחרונות זה נהיה פחות ופחות זמין.
-
GilZamet
- חבר שרק התחיל

מאמאזון יש אחריות שנוח להסתדר איתה?
נראה לי שיוצא יותר יקר עם כל המכס והמעמ אם אני מזמין מאמאזון. האם האחריות של היבואן המקביל ממש נוראית כמו הביקורות?
בתכלס כל החיים אני קונה מיבוא מקביל אבל זו קנייה גדולה יותר מהרגיל
נראה לי שיוצא יותר יקר עם כל המכס והמעמ אם אני מזמין מאמאזון. האם האחריות של היבואן המקביל ממש נוראית כמו הביקורות?
בתכלס כל החיים אני קונה מיבוא מקביל אבל זו קנייה גדולה יותר מהרגיל
- Huber
- חבר במועדון HT

- Huber
- חבר במועדון HT

Moshe984 - אני חיפשתי, אתה כנראה לא אחרת לא היית שולח אנשים למקור שלא שולח לארץ (שלא לדבר על זה שיקר משמעותית מהארץ גם אם היה נשלח):
חבל סתם לזרוק הערות כשאין מאחוריהן כל ביסוס.
חבל סתם לזרוק הערות כשאין מאחוריהן כל ביסוס.
-
GilZamet
- חבר שרק התחיל

עכשיו עוד בעיה, לפי מה שהבנתי המלאי של היבואנים המקבילים הם מכשירים ישנים לפני מאי 2021, כלומר יש להם את הבאג של הhdmi.
אפשר לתקן את זה עם מכשיר שדנון מציעים בחינם למי שקנה רסיבר דרכם. לא מצאתי את המכשיר הזה לקנייה ואין אותו ליבואן. מה הפיתרון במקרה הזה?
אפשר לתקן את זה עם מכשיר שדנון מציעים בחינם למי שקנה רסיבר דרכם. לא מצאתי את המכשיר הזה לקנייה ואין אותו ליבואן. מה הפיתרון במקרה הזה?
- יהלי ב
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 398
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 92 פעמים
יש לי X4400H מיבוא מקבילי שנרכש לפני 3 שנים כמעט ועובד מעולה. השבוע רכשתי AVC-X6700H מיבוא מקבילי דרך KSP עם איסוף מאילת (7600 שח לעומת 12 אלף יבוא רשמי).
מדובר במכשיר חדש לא כל הבדל מהיבוא הרשמי. למשל ה X6700H של ברוכים גם מיוצר ביפן שכן כל הלין הזה מיוצר רק במבפעל דנון היפני. אבל. אחריות ביבוא מקבילי למעשה אין. במקרה של תקלה פשוטה, יש מעבדה במודיעין ובירושליים ששם יש טכנאי עם נסיון בתיקון דנון אבל ללא משאבים של יבוא מסודר של חלקים. אם יש תקלה רצינית, יוצע לך חלופה בצורת, תוסיף כסף וקח מכשיר אחר.
יש כמובן ק'אץ. אני בררתי לעומק לפני שבצעתי את ההזמנה של ה X6700H. המלאי של הדנונים שיש אצל ברוכים הוא מלאי עודפי יצוא ישן. זה אומר שזה עם באג HDMI שלא ממש מפריע אלא אם כן, אתה רוצה לחבר XBOX חדש ולשחק ב 8K או 4K 120. יש לדנון קופסאת HDMI שלא רק פוטרת את הבאג, אלא מגדילה את מס הכניסות 8K מ 2 ל 4 ועובדת עם הרסיבר (הוא יזהה כניסות חדשות ואפשר לך לשנות להם שמות). הקופסא ניתנת בחינם עי היבואן הרשמי אז לא תוכל לקבל אותה. אבל אפשר לרכוש אותה מאי ביי או עליאקספרס ב כ 500 שח.
יש שמועות שמה שיש אצל ברוכים זה לא רק עודפי יצוא מפס ייצור ראשוני שלא נמכרו, אלא זה B STOCK, מה שאומר שעברו חידוש עי דנון ונמכרים כמחודשים אבל עם אחריות של חדש כי נוקו נבדקו ונארזו מחדש. לא הצלחתי למצוא לכך סימוכין מלבד טענות של בעלי חנויות שמחזיקים רק ביבוא רשמי. את ה X4700H תוכל למצוא עם קוד קופון סופש בטלגרם, ב KSP עם איסוף מאילת, בפחות מ 5000 שח. אבל זה הימור,שכן אם יתקלקל לאחר שנה, תאלץ להוסיף כ 3000 שח ולרכוש מברוכים מכשיר חדש, מניח כבר X4800H שאמור לצאת בקייץ 2023, הפעם עם המון שינוים ושיפורים, כי דנון ומרץ החליטו על דילוג של 3 שנים בין דגמים. יש שמועות שהם הולכים להציע שדרוג מערכת כיול ל DIRAC LIVE בתוספת תשלום, כמו גם גרסה חדשה של HEOS שנקראת HEOS + שתומכת באטמוס דרך אפל מיוזיק וטידל והוספת תמיכה לאמזון מיוזיק. לא יודע כמה זה נכון. משהו שטוען שהוא מקושר, פרסם ב כמה פורומים...
מדובר במכשיר חדש לא כל הבדל מהיבוא הרשמי. למשל ה X6700H של ברוכים גם מיוצר ביפן שכן כל הלין הזה מיוצר רק במבפעל דנון היפני. אבל. אחריות ביבוא מקבילי למעשה אין. במקרה של תקלה פשוטה, יש מעבדה במודיעין ובירושליים ששם יש טכנאי עם נסיון בתיקון דנון אבל ללא משאבים של יבוא מסודר של חלקים. אם יש תקלה רצינית, יוצע לך חלופה בצורת, תוסיף כסף וקח מכשיר אחר.
יש כמובן ק'אץ. אני בררתי לעומק לפני שבצעתי את ההזמנה של ה X6700H. המלאי של הדנונים שיש אצל ברוכים הוא מלאי עודפי יצוא ישן. זה אומר שזה עם באג HDMI שלא ממש מפריע אלא אם כן, אתה רוצה לחבר XBOX חדש ולשחק ב 8K או 4K 120. יש לדנון קופסאת HDMI שלא רק פוטרת את הבאג, אלא מגדילה את מס הכניסות 8K מ 2 ל 4 ועובדת עם הרסיבר (הוא יזהה כניסות חדשות ואפשר לך לשנות להם שמות). הקופסא ניתנת בחינם עי היבואן הרשמי אז לא תוכל לקבל אותה. אבל אפשר לרכוש אותה מאי ביי או עליאקספרס ב כ 500 שח.
יש שמועות שמה שיש אצל ברוכים זה לא רק עודפי יצוא מפס ייצור ראשוני שלא נמכרו, אלא זה B STOCK, מה שאומר שעברו חידוש עי דנון ונמכרים כמחודשים אבל עם אחריות של חדש כי נוקו נבדקו ונארזו מחדש. לא הצלחתי למצוא לכך סימוכין מלבד טענות של בעלי חנויות שמחזיקים רק ביבוא רשמי. את ה X4700H תוכל למצוא עם קוד קופון סופש בטלגרם, ב KSP עם איסוף מאילת, בפחות מ 5000 שח. אבל זה הימור,שכן אם יתקלקל לאחר שנה, תאלץ להוסיף כ 3000 שח ולרכוש מברוכים מכשיר חדש, מניח כבר X4800H שאמור לצאת בקייץ 2023, הפעם עם המון שינוים ושיפורים, כי דנון ומרץ החליטו על דילוג של 3 שנים בין דגמים. יש שמועות שהם הולכים להציע שדרוג מערכת כיול ל DIRAC LIVE בתוספת תשלום, כמו גם גרסה חדשה של HEOS שנקראת HEOS + שתומכת באטמוס דרך אפל מיוזיק וטידל והוספת תמיכה לאמזון מיוזיק. לא יודע כמה זה נכון. משהו שטוען שהוא מקושר, פרסם ב כמה פורומים...
-
GilZamet
- חבר שרק התחיל

כן מצאתי את המכשיר שפותר את בעיית הhdmi באיביי בסביבות ה300 שקל.24/07/2022 18:50יהלי ב כתב: יש לי X4400H מיבוא מקבילי שנרכש לפני 3 שנים כמעט ועובד מעולה. השבוע רכשתי AVC-X6700H מיבוא מקבילי דרך KSP עם איסוף מאילת (7600 שח לעומת 12 אלף יבוא רשמי).
יש שמועות שמה שיש אצל ברוכים זה לא רק עודפי יצוא מפס ייצור ראשוני שלא נמכרו, אלא זה B STOCK, מה שאומר שעברו חידוש עי דנון ונמכרים כמחודשים אבל עם אחריות של חדש כי נוקו נבדקו ונארזו מחדש. לא הצלחתי למצוא לכך סימוכין מלבד טענות של בעלי חנויות שמחזיקים רק ביבוא רשמי. את ה X4700H תוכל למצוא עם קוד קופון סופש בטלגרם, ב KSP עם איסוף מאילת, בפחות מ 5000 שח. אבל זה הימור,שכן אם יתקלקל לאחר שנה, תאלץ להוסיף כ 3000 שח ולרכוש מברוכים מכשיר חדש, מניח כבר X4800H שאמור לצאת בקייץ 2023, הפעם עם המון שינוים ושיפורים, כי דנון ומרץ החליטו על דילוג של 3 שנים בין דגמים. יש שמועות שהם הולכים להציע שדרוג מערכת כיול ל DIRAC LIVE בתוספת תשלום, כמו גם גרסה חדשה של HEOS שנקראת HEOS + שתומכת באטמוס דרך אפל מיוזיק וטידל והוספת תמיכה לאמזון מיוזיק. לא יודע כמה זה נכון. משהו שטוען שהוא מקושר, פרסם ב כמה פורומים......
יש לי xbox series x אבל המסך בבית הוא 4k 60hz אז זה לא דחוף במילא.
העניין עם אילת זה שאני לא מגיע לשם בכלל בזמן הקרוב.
אצל KSP נגמר המלאי של הרסיבר הזה כבר זמן מה.
יש לך נסיון עם ברוכים ספציפית?
- יהלי ב
- חבר פעיל מאוד

דבר נוסף. בליין החדש עם מס סריאלי המתחיל ב 7002 ומעלה, יש כרטיס HDMI חדש ללא באג, ויש גם ערכת שבבי DAC חדשה של ESS SABRE במקום של AKM ששם יש מחסור עולמי בגלל שריפה במפעל וקורונה. ה DAC ESS על הנייר תואם ל AKM מבחינת תמיכה בפורמטים, אבל לפי מדידות שלו במכשירים של TOPPING בפורום ASR, ביצועים שלו טובים יותר מה AKM על סמך אותם מכשירים שבהם גם החליפו DAC בגלל מחסור עולמי. המלאי הישן של ברוכים עומד להגמר. מה יהיה לאחר מכן? לא ממש ברור. אם הוא ישיג מלאי חדש, סביר להניח שזה יעלה יותר ואז לא ממש ישתלם לרכוש מקבילי. במאמצים רבים, ניתן להשיג את ה X4700H מיבוא רשמי בכ 6300 שח. תפנה לחנות פיוז פיזית ותבהיר שבאת באמת לרכוש ולא לבלבל את המוח. בהצלחה
- יהלי ב
- חבר פעיל מאוד

ברוכים היא משפחה רחבה. אני דברתי עם בחור בשם גלעד. אפשר לקבל את המס שלו מטלפון השירות שלהם. הוא בסהכ מאד שירותי ונחמד אבל נראה שאין לו הרבה רווח מהדנונים הללו ולכן גם לא הרבה מוטיבציה למכור אותם.