דואר ישראל המהולל

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
yanivb6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 119
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #1 

הי חברים,
מניח שרובנו אם לא כולנו נתקלנו בשירות הלקוחות המהולל של הגוף היעיל בארץ, הלא הוא דואר ישראל (אקא הצבי).
חבילה שנשלחה לפני למעלה מחודשיים תקועה אי שם בלימבו של הדואר ואף אחד לא מסוגל לתת תשובה.
ככ הרבה טלפונים למוקד השירות (לפחות לזכותם ייאמר שהם אדיבים אך לא באמת יכולים לעשות שומדבר) ואי אפשר לקבל נציג/מנהל/מייל/טלפון של מישהו בכיר יותר.
נציגה "בכירה" חזרה 5ליי וטענה שהנושא בטיפול אבל יכול לקחת עד 30 ימי עסקים (כי כמובן, למה להזדרז כשאפשר להקשות)
למי אפשר לפנות? מה עושים במקרה הזה בכדי לא לאבד את הכסף? פניתי למוכר אך מבחינתו העניין הוא מול הדואר..
מה עושים? תסכול שאין כדוגמתו

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 42949
נתן תודות: 1998 פעמים
קיבל תודות: 4462 פעמים

שרשור שלא נקרא #2 

המוכר צודק, הוא עשה את שלו, שלח ובטח גם סיפק מספר מעקב.
אתה יכול לפתוח תלונה מולו באיביי\אליאקספרס\... על זה שהחבילה לא הגיעה, אולי הקבילה שלך תתקבל.
חייבים להבין שאתה לא הלקוח של הדואר במקרה של החבילה המדוברת, אתה הנמען.

yanivb6 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 119
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שרשור שלא נקרא #3 

ברור, הטענה היא לא כלפי המוכר..
מנסה להבין פשוט איך מקבלים את הכסף חזרה (הדואר מסרב לאשר שהחבילה הלכה לאיבוד ובאיסיי יש חלון זמן שלאחריו לא ניתן עוד להגיש תלונה).
השאלה מה עושים במקרה כזה

איינשטיין
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8516
נתן תודות: 177 פעמים
קיבל תודות: 395 פעמים

שרשור שלא נקרא #4 

אותך זה לא אמור לעניין. תפנה במסגרת הזמן שיש לך בתלונה שהחבילה לא הגיעה. שהמוכר או הפלטפורמה יתבעו את דואר ישראל, אתה לא צד בזה.
אם שילמת בפייפל אז יש לך 180 יום...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!

b2k
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4628
נתן תודות: 225 פעמים
קיבל תודות: 847 פעמים

שרשור שלא נקרא #5 

אם עבר זמן המשלוח או כמה ימים לפני, תפתח מהר דיפיוסט. ותקבל הכסף בחזרה.
שהמוכר יפנה לדואר ישראל. וישבור איתם את הראש. אתה בכלל לא צד בעניין. אל תחכה שדואר ישראל יפתרו לך את הבעיה. אחרת ייתכן ויעבור זמן והמוצר יסומן באתר עליאקספרס כהתקבל.
ולא תוכל לפתוח דיפיוסט. אלא אם שילמת בפייפאל... שם יש לך 180 יום. אבל אני לא הייתי מערב את פייפאל לפני דפיוסט באליאקספרס.

dmitrys
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1735
נתן תודות: 143 פעמים
קיבל תודות: 168 פעמים

שרשור שלא נקרא #6 

28/08/2022 12:11  
yanivb6 כתב:
מנסה להבין פשוט איך מקבלים את הכסף חזרה (הדואר מסרב לאשר שהחבילה הלכה לאיבוד ובאיסיי יש חלון זמן שלאחריו לא ניתן עוד להגיש תלונה).
השאלה מה עושים במקרה כזה
...
תשכח מזה.
הייתה לי חבילה שהדואר הודה בכתב שהם איבדו את החבילה, אבל בשביל החזר אני צריך לפנות למוכר.
במקרה שלי מדובר בכמה דולרים בודדים, אז היה לי קל לוותר.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”