שאלה לגבי Anthem 1140
viewtopic.php?f=1&t=37551804/09/2022 17:46sgrimbl כתב: התחיל לצאת מידע על הדגמים החדשים של מרנץ אז אולי באמת שווה לך להמתין טיפה ולחזור אליהם.
הנה עוד פרטים על הליין אפ החדש שלהם
...
הפגיזו בעליית מחירים.
Jack of some trades, master of none
- יהלי ב
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 398
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 92 פעמים
אתה לא קורא או בוחר להתעלם מהתגובות שלי... באנטם מסדרה 20 היה DTS play fi הגרוע לניגון מוסיקה ע"י אפליקציה שלא עובדת. בסדרה החדשה 40 זה בוטל וכרגע אין שום נגן מדיה מובנה כמו במרנץ. אבל, הם הבטיחו תמיכה עתידית ב roon שזה עולה כסף. כרגע יש תמיכה חלקית ע"י airplay 2 ובעתיד ע"י עדכון תיהיה תמיכה מלאה ל roon עם סרטיפיקציה. רשיון לכל החיים ל roon עולה כ 2300 שח ורשיון חודשי כ 45 ש"ח. אחרי שמתרגלים ל roon, לא רואים אף פתרון אחר ממטר. כדי להריץ roon צריך אפליקציה לממשק וצריך מחשב שיריץ את השרת כאשר המוזיקה יכולה להיות על שרת nas... אם זה לא מספק אותך, אז תרכוש סטרימר יעודי למוזיקה04/09/2022 21:06י-א כתב: נושא הבא: איך אני מעביר/בוחר מוזיקה מתיקייה ב NAS? יש שם קבצי אודיו ב flac...
- Moto
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 305
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 35 פעמים
תישאר על MODE - DOLBY SURROUND, באנטם, PRESET MODE זה שמאפשר ניגון NATIVE של ATMOS (PRESET זה אמור להיות סוג של ברירת מחדל).04/09/2022 19:47י-א כתב: עשיתי בשעה טובה הרצה ראשונה של ה ARC.
בינתיים לא מרגיש שינוי אבל אני על ערוץ טלויזיה בסיסי. נראה בסרט עם ריבוי ערוצים.
אגב, האם הכיול קשור לסוג ה mod שאני משתמש?
ה mod שאני משתמש בערוצים הבסיסיים כמו 12, 13 זה DTS Neural X. אם אני בוחר Dolby surround אז העוצמה הכללית ממש גבוהה מה שעושה בעיה אם עברתי לערוץ שמשדר ac3 לדוגמה....
The following line is true
The previous line is false
כלומר זה או הזרמה ב airplay באיכות בסיסית או תוספת כסף....
קראתי את התשובות שלך אבל רציתי להיות בטוח שהבנתי נכון.
עם כול הנושאים השונים שהעליתי על האנתם - למה בעצם אתם פה כל כך ממליצים עליו? מבחינת סרטים לא רואה שום יתרון לעומת המרנץ. מבחינת מוזיקה ואיכות האודיו - לא ברור לי איך לבדוק כי צריך מקור באיכות גבוהה ואין לי.
- Moto
- חבר פעיל מאוד

אין נגן מובנה, לי אישית יש PLEX PASS ואני משתמש זמנית (כל עוד ROON לא זמין) באפליקציה שלהם בשם - PLEXAMP לניגון קבצי flac.04/09/2022 21:06י-א כתב: נושא הבא: איך אני מעביר/בוחר מוזיקה מתיקייה ב NAS? יש שם קבצי אודיו ב flac...
PLEXAMP מושכת אותם מ- Synology NAS 920.
אני עדיין עם סטאפ של 7.1 ברמקולים כך שאין טעם הפעלה של אטמוס.04/09/2022 22:06Moto כתב: תישאר על MODE - DOLBY SURROUND, באנטם, PRESET MODE זה שמאפשר ניגון NATIVE של ATMOS (PRESET זה אמור להיות סוג של ברירת מחדל)....
באפל טיוי הגדרתי שאין תמיכה באטמוס וכך הוא מעביר לי את התמורה המקורית של הסרט, אם זה 5.1 או 7.1
והאפליקציה הזו מזרימה לאנתם ברזולוציה גבוהה? זה דורש תשלום ל plexpass?04/09/2022 22:12Moto כתב: אין נגן מובנה, לי אישית יש PLEX PASS ואני משתמש זמנית (כל עוד ROON לא זמין) באפליקציה שלהם בשם - PLEXAMP לניגון קבצי flac.
PLEXAMP מושכת אותם מ- Synology NAS 920....
איפה האפליקציה רצה ומאיפה הממשק אליה?
- Moto
- חבר פעיל מאוד

שים לב למה שכתבתי למעלה, אצל אנטם-DOLBY SURROUND מאפשר הזרמת כל פורמט NATIVELY, רלוונטי לא רק לגבי LOSSY OR LOSELESS ATMOS על גבי DD+ או TRUEHD אלא לכל פורמט אחר !04/09/2022 22:15י-א כתב: אני עדיין עם סטאפ של 7.1 ברמקולים כך שאין טעם הפעלה של אטמוס.
באפל טיוי הגדרתי שאין תמיכה באטמוס וכך הוא מעביר לי את התמורה המקורית של הסרט, אם זה 5.1 או 7.1...
- Moto
- חבר פעיל מאוד

אכן וכן דורשת חשבון PLEX PASS (אני משתמש בו גם לניהול ספריית סרטים, סדרות, הופעות), הזרמת מוזיקה זה סוג של בונוס עבורי (לא מאזין כל גך הרבה לסטראו).04/09/2022 22:17י-א כתב: והאפליקציה הזו מזרימה לאנתם ברזולוציה גבוהה? זה דורש תשלום ל plexpass?
איפה האפליקציה רצה ומאיפה הממשק אליה?...
זה הטרנד החדש, לא?...
יש (כביכול?) עלייה בעלויות הייצור וזה יורד אלינו.
נערך לאחרונה על ידי sgrimbl ב 05/09/2022 0:16, נערך פעם 1 בסך הכל.
המחירים כבר עלו בחסות כל התירוצים הרגילים, עכשיו נותנים להם עוד פוש. מרנץ תמיד היו ללא סיבה אמיתית יקרים יותר מדנון ונראה שהבעלים החדש של סאונד יונייטד רוצה לעלות עוד מדרגה. חבל שNew Target Markets and Marketing Strategies אומר עוד עלייה במחיר ולא להיפך. חבל שבריברנדינג הזה לא נפטרו לפחות מהporthole הגועלי....
Jack of some trades, master of none
- יהלי ב
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 398
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 27 פעמים
- קיבל תודות: 92 פעמים
אגב, אני האחרון שימליץ על אנטם, אלא אם כן מדובר במשתמש שהכי חשוב לו זה איכות סאונד בסטריאו ועל הדרך לראות מידי פעם סרט. עבור אנטם צריך להשקיע בעוד ציוד נלווה כמו סטרימר למוסיקה כי גם עם ROON אתה לא תוכל להאזין לספוטיפי או דיזר. אבל אם זה לא מעניין אותך, אז עבור מוסיקה מרשת מקומית, ל ROON אין מתחרים. אני רכשתי מנוי לכל החיים כאשר הדולר היה בשפל ואני לא מצטער. לגבי airplay 2 שיש לך באנטם כרגע, מסוגל לתמוך ב LOSSLESS AUDIO עד ל 24bit/48kHz מתוך מכשירי אפל, ועד ל 16bit/48kHz מתוך שאר המכשירים כמו אנדרויד או ROON. אנטם מבטיחים ROON CERTIFICATION בעתיד אבל לא ההיתי עוצר את הנשימה עד אז. NAD שהיא חברה הרבה יותר ותיקה ומנוסה וגדולה בתחום האודיו, הבטיחה ROON למכשירים החדשים שלה והצליחה לממש את זה רק כעבור שנתיים וחצי מיום האבטחה. אם אתה רוצה להאזין למוסיקה ללא כל הגבלה באיכות שמע או תמיכה בשירותי מוסיקה וסוגי קבצים, תאלץ לרכוש סטרימר טוב כמו NODE החדש של BLUESOUND שזה למעשה חבה בת של NAD. הוא תומך גם ב ROON באופן מלא. עולה בארץ 2500 שח, באמזון אירופה אפשר לחסוך 500 שח.