בעיית מכס עם חברת tnt
-
CAPRICORNX10X
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- שם מלא: CAPRI
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי שלום לכולם,
חייב את עזרתכם!!!
רכשתי nas לפני כשנתיים מnewegg , התגלתה תקלה לפני מס' חודשים. הnas נמצא באחריות 3 שנים
אבל בגלל שרכשתי אותו בnewegg הם הפנו אותי לחברת asustor , בתכתובות עם asustor הם הציעו אפשרות אחת ויחידה לשלוח אליהם את היחידה והם יתקנו אותה וישלחו אותה חזרה אליי.
שלחתי את היחידה דרך ems דואר ישראל הצהרתי כפי שדואר ישראל מבקשים על ערך היחידה. asustor קיבלו את היחידה ותיקנו אותה.
ושלחו אותה דרך חברת tnt שלפי הבנתי הם מין חברת בת של fedex.
עכשיו מתחיל הסיפור ,
אני בתמימותי ומחוסר הבנה וידע למען האמת שלחתי את היחידה בלי למלא רשימון ייצוא וחזרה.
tnt יצרו איתי קשר והתחילו לשאול אותי שאלות מה הערך של היחידה כי asustor בפרטי השילוח חזרה אליי רשמו שהערך הוא 0 כי לא רכשתי מהם אותו הם רק תיקנו (מה שנכון) ולפי מה שהבנתי מעמילת הכמס זה לא הגיוני שזה (עלה לי 0)
סיפרתי לה מה בעצם הסיפור של הnas
מאון לאון סיפקתי לעמילת המכס בtnt , אישור רכישה מnewegg שמופיע שם תשלומי מכס ומיסוי ששולמו. שלחתי להם תכתובות של asustor בדבר תיקון היחידה.
והם עדכנו אותי לא מזמן שלאחר בדיקה שלהם החבילה תצטרך להשתחרר כיבוא רגיל מה שאומר שככל הנראה לשלם שוב מיסים , מעמ או לא יודע מה . וכל זה בגלל שלא מילאתי רשומון ייצוא והחזרה
יש לי מה לעשות עם זה ? אשמח לעזרתכם המהירה
חייב את עזרתכם!!!
רכשתי nas לפני כשנתיים מnewegg , התגלתה תקלה לפני מס' חודשים. הnas נמצא באחריות 3 שנים
אבל בגלל שרכשתי אותו בnewegg הם הפנו אותי לחברת asustor , בתכתובות עם asustor הם הציעו אפשרות אחת ויחידה לשלוח אליהם את היחידה והם יתקנו אותה וישלחו אותה חזרה אליי.
שלחתי את היחידה דרך ems דואר ישראל הצהרתי כפי שדואר ישראל מבקשים על ערך היחידה. asustor קיבלו את היחידה ותיקנו אותה.
ושלחו אותה דרך חברת tnt שלפי הבנתי הם מין חברת בת של fedex.
עכשיו מתחיל הסיפור ,
אני בתמימותי ומחוסר הבנה וידע למען האמת שלחתי את היחידה בלי למלא רשימון ייצוא וחזרה.
tnt יצרו איתי קשר והתחילו לשאול אותי שאלות מה הערך של היחידה כי asustor בפרטי השילוח חזרה אליי רשמו שהערך הוא 0 כי לא רכשתי מהם אותו הם רק תיקנו (מה שנכון) ולפי מה שהבנתי מעמילת הכמס זה לא הגיוני שזה (עלה לי 0)
סיפרתי לה מה בעצם הסיפור של הnas
מאון לאון סיפקתי לעמילת המכס בtnt , אישור רכישה מnewegg שמופיע שם תשלומי מכס ומיסוי ששולמו. שלחתי להם תכתובות של asustor בדבר תיקון היחידה.
והם עדכנו אותי לא מזמן שלאחר בדיקה שלהם החבילה תצטרך להשתחרר כיבוא רגיל מה שאומר שככל הנראה לשלם שוב מיסים , מעמ או לא יודע מה . וכל זה בגלל שלא מילאתי רשומון ייצוא והחזרה
יש לי מה לעשות עם זה ? אשמח לעזרתכם המהירה
נשמע שאכן רוצים הצהרה כלשהי ביצוא, אבל לא 100% ברור אם זה צריך להיות דווקא בזמן המשלוח החוצה.
אולי המכס יתגמש בדיבור או תכתובת ישירה איתם?
https://www.gov.il/he/departments/publi ... pa170321-2
אולי המכס יתגמש בדיבור או תכתובת ישירה איתם?
https://www.gov.il/he/departments/publi ... pa170321-2
בבקשה להחזר מסי יבוא אישי בגין פריטים אשר הוחזרו לחו"ל / נשלחו לתיקון ושערכם עולה על $200, תוחלף חובת הדרישה להנפקת רשימון יצוא בטופס בקשה לבדיקת מכס בגין יצוא חבילה לחו"ל, אשר יהווה הוכחת יצוא כחלק ממסמכי התביעה הנדרשים....
-
CAPRICORNX10X
- חבר שרק התחיל

הם טוענים שאני צריך למלא רשימון יצוא והחזרה
ובדיעבד לא ניתן לבצע את זה
ובדיעבד לא ניתן לבצע את זה
-
CAPRICORNX10X
- חבר שרק התחיל

אם יש כאן מישהו שמבין וחושב שהוא יכול לעזור לי
אני ממש אשמח כי אני די "אבוד" בעניין הזה....
אני ממש אשמח כי אני די "אבוד" בעניין הזה....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
החבר jtk נתן לך את התשובה הכי נכונה, לדבר איתם ישירות. קיבלת מהם מענה שאי אפשר למלא בדיאבד את המסמכים, אז נראה שנותר לך רק לשלם.
אגב, מה הסכום לתשלום?
אגב, מה הסכום לתשלום?
-
CAPRICORNX10X
- חבר שרק התחיל

זה בבדיקה . יחזרו אליי,
יאמר לזכותם שהבוקר שאלו אותי מה ההערך הנוכחי של המוצר לאחר שנתיים כמוצר יד 2, ולאחר תיקון.
בוא נראה כמה יגבו ממני.
יאמר לזכותם שהבוקר שאלו אותי מה ההערך הנוכחי של המוצר לאחר שנתיים כמוצר יד 2, ולאחר תיקון.
בוא נראה כמה יגבו ממני.
-
CAPRICORNX10X
- חבר שרק התחיל

אגב, מה הסכום לתשלום?
[/quote]
יצאתי יחסית בזול ,
הנציגה מtnt העריכה את המוצר כי שניה בן שנתיים ותקול