שרשור תגובות: GOtv - כי מי צריך היום שירותי טלויזיה?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
יופי של כתבה אלי 
נ.ב
אני עובד עם הסטרימר רק באלחוטי, כנ"ל עם ה- TV, הרסיבר, המחשב האישי, מצלמות האבטחה וכמעט כל דבר בבית חוץ מה- NAS. תדאגו לרשת אלחוטית יציבה ולא יהיה לכם את הלחץ הזה לדבוק רק בחיבור קוי.

יש לי את ה- MECOOL KM2 Plus והיה לי גם את הדגם הקודם (MECOOL KM2). הבעיה היחידה איתו מבחינתי זה שעדכוני קושחה\אבטחה מצד Mecool לא קיימים. מעבר לזה, הסטרימר מנגן הכל, כולל Netflix רישמי ב- 4K.11/09/2022 13:55alcd כתב: נ.ב. יש מכשיר שלא יצא לי לבדוק אבל ממפרט טכני נראה יותר טוב
https://www.banggood.com/iw/MECOOL-KM2- ... 65317.html...
בהחלט, ללא שום בעיה. גמגומים בסרטים זה נשמע כמו בעיות מלפני 10 שנים...
נ.ב
אני עובד עם הסטרימר רק באלחוטי, כנ"ל עם ה- TV, הרסיבר, המחשב האישי, מצלמות האבטחה וכמעט כל דבר בבית חוץ מה- NAS. תדאגו לרשת אלחוטית יציבה ולא יהיה לכם את הלחץ הזה לדבוק רק בחיבור קוי.
Re:
תודה על המידע !11/09/2022 20:51ziv_r כתב: יופי של כתבה אלי
יש לי את ה- MECOOL KM2 Plus והיה לי גם את הדגם הקודם (MECOOL KM2). הבעיה היחידה איתו מבחינתי זה שעדכוני קושחה\אבטחה מצד Mecool לא קיימים. מעבר לזה, הסטרימר מנגן הכל, כולל Netflix רישמי ב- 4K.
בהחלט, ללא שום בעיה. גמגומים בסרטים זה נשמע כמו בעיות מלפני 10 שנים![]()
נ.ב
אני עובד עם הסטרימר רק באלחוטי, כנ"ל עם ה- TV, הרסיבר, המחשב האישי, מצלמות האבטחה וכמעט כל דבר בבית חוץ מה- NAS. תדאגו לרשת אלחוטית יציבה ולא יהיה לכם את הלחץ הזה לדבוק רק בחיבור קוי....
ולמה הלכת על ״מיקול״ דווקא?
למה לא חברה מוכרת?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 42949
- נתן תודות: 1998 פעמים
- קיבל תודות: 4462 פעמים
אני לא אוהב לשחות עם הזרם 

Re:
זה מזכיר את ימי הסטרימרים העליזים, שבהם היו המון דגמים אבל רק ״הראשיים״ הוציאו עידכונים ששוטפים, מה שעשה את ההבדל.11/09/2022 20:51ziv_r כתב: י
יש לי את ה- MECOOL KM2 Plus והיה לי גם את הדגם הקודם (MECOOL KM2). הבעיה היחידה איתו מבחינתי זה שעדכוני קושחה\אבטחה מצד Mecool לא קיימים. מעבר לזה, הסטרימר מנגן הכל, כולל Netflix רישמי ב- 4K....
זו הסיבה שאני נשאר עם השיומי. עונה על הצרכים ומקבל עדכונים. לא נוהה אחרי כל מני סטרימירים עלומי שם עם מעבד 800 ליבות ושני טרה ראם.
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
טוב לך אז תשאר איתו, אבל הוא לגמרי מוצר פח לעומת הפיירסטייק או גוגל
chromcast | firestick...
יש hdr וdolby vision
chromecast:
https://support.google.com/chromecast/a ... -google-tv
esolution: Supports resolutions up to 4K Ultra HD and high dynamic range (HDR) for superior picture quality, in up to 60fps
Note: To enjoy 4K Ultra HD and HDR picture, you need a 4K TV, 4K content, and a high-speed internet connection. If 4K is unavailable, your content will still be optimized for your TV’s maximum resolution.
Video and audio support: Support Dolby Vision, VP9 and HLG decode. Support HDR10 and HDR10+ wide color space. Support Dolby audio pass through mode.
firestick:
Cinematic experience - Watch in vibrant 4K Ultra HD with support for Dolby Vision, HDR, and HDR10+.
Home theater audio with Dolby Atmos - Feel scenes come to life with support for immersive Dolby Atmos audio on select titles with compatible home audio systems.