אני מתקין עצמאית. כל חשמלאי רכב יכול גם כן להתקין, אין פה סיפור מלבד לפרק פלסטיקה של הרכב ולהחביא בפנים את הכבלים.
אני הגדלתי ראש ושמתי Piggy Fuse, ככה יש חיבור לחשמל מקופסת הפיוזים, זה מכיוון שהחשמלאים בארץ נוטים פשוט לחתוך את הכבלים ולשים איזולירבנד.
מותג מעולה, תודה על הסקירה.
אני עם A119 v2 ואין לי ספק ש A229 duo תהיה הבחירה הבאה שלי.
הוספת wifi והאפליקציה וגם צילום בחניה זה נפלא.
המסך הגדול פחות קריטי והייתי מעדיף מצלמה קטנה ככל האפשר.
לי יש את ה-129 Pro Duo כשנתיים. הבעיה היא בערכת התחברות לרכב שלהם שכבר פעמיים הפסיקה לעבוד לי (לא עובר מתח למצלמה).
בזמנו כשעוד לא ידעתי מה הבעיה הם חשבו שרכיב ה-GPS התקלקל ושלחו לי רכיב חדש. כשהודעתי להם שהבנתי שהבעיה בערכת ההתחברות לרכב הם אמרו לי שאני יכול לשמור את ה-GPS המיותר אצלי.
היום אני מחובר לשקע הסיגריות, כי פשוט נמאס לי להזמין ערכה חדשה בכל פעם.
אני יוצא מנקודת הנחה שאם הערכה עבדה חצי שנה אז החיבורים היו נכונים. ופשוט היחידה שמודדת את מתח המצבר התקלקלה ולכן לא מוציאה מתח יותר.
אפשר לראות בפורומים יש הרבה דיווחים על זה שהמצלמה נתקעת בחום , לפרו יש בעיית חום בגלל הצילום ב 4K
המצלמה שלי גם מצלמת בזמן חנייה ולא מספיקה להתקרר , ברור שאם מחברים למצית והמצלמה לא מקליטה בחניה אז היא קרה יותר וממשיכה לעבוד כרגיל ,
אצלי אחרי שהרכב חונה בשמש לוקח למצלמה כ3/4 שעה עד שחוזרת להקליט (אם בכלל) ואז נסיעה שלמה שהיא לא מקליטה ,הם מודעים לבעיה מנסים לטפל עם עדכון גרסאות אבל לא מצליחים, כך שכרגע לא כדאי לרכוש את דגם הפרו 4K עד שיהיה פתרון לבעיה
זוהי הערה טובה למי ששם מצלמה עם ערוץ אחד, אבל אם יש לכם מצלמת 2 ערוצים (כמו המצלמה שעליה מדובר בדיון זה), עדיין צריך לעשות "התקנה" עבור המצלמה האחורית.
ויש כאלו שמעדיפים להתחבר למצבר עבור אספקת מתח לצילום אירועים בזמן חנייה, אז מחבר USB-C לא יעזור.