משתמס וסיסמא של הוטבוקס 5 לאחר bridge
-
skyheartblue
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 28
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
היי,
החלפתי היום את המודם של הוט לגרסא האחרונה - v5. הפכתי אותו לברידג' כי עובד מאחורי ראוטר שלי פרטי.
יש אינטרנט הכל סבבה אך לאחר ההפיכה כשאני מנסה להיכנס לממשק של המודם הוט, הסיסמא שהחלפתי לפני השינוי לא נכונה.
ניסיתי עוד כמה אפשרויות כלום לא עובד. מישהו מכיר?
לפני ההפיכה נכנסתי להוט בוקס בכתובת - 192.168.1.1
לאחר ההפיכה לברדג' נכנס דרך כתוסבת - 192.168.100.1
מנסה admin/admin וכל סיסמא שניתי למצוא...
תודה!
החלפתי היום את המודם של הוט לגרסא האחרונה - v5. הפכתי אותו לברידג' כי עובד מאחורי ראוטר שלי פרטי.
יש אינטרנט הכל סבבה אך לאחר ההפיכה כשאני מנסה להיכנס לממשק של המודם הוט, הסיסמא שהחלפתי לפני השינוי לא נכונה.
ניסיתי עוד כמה אפשרויות כלום לא עובד. מישהו מכיר?
לפני ההפיכה נכנסתי להוט בוקס בכתובת - 192.168.1.1
לאחר ההפיכה לברדג' נכנס דרך כתוסבת - 192.168.100.1
מנסה admin/admin וכל סיסמא שניתי למצוא...
תודה!
-
skyheartblue
-
- חבר שרק התחיל

היי, לא עשיתי reset או שינוי קושחה. רק החלפתי mode ל- bridge.
גם הסיסמט הדיפולט שרשומה על המודם לא עובדת עכשיו.
תודה
תודה
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3320
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 633 פעמים
אם הסיסמה ששינית עלייה לא מתקבלת וגם לא הסיסמה שרשומה על המדבקה בתחתית המכשיר, אז כל מה שנדרש לעשות זה לאפס את המכשיר להגדרות יצרן, להשתמש בסיסמת ברירת מחדל שרשומה על המדבקה שלו כאן ( בכל מכשיר Hot Box 5 הסיסמה על מדבקה היא שונה): ועם סיסמה זו ניתן גם להגדיר את המצב ל BRIDGE וגם אחרי זה להיכנס עם סיסמה זו במצב של BRIDGE ואחרי זה אתה יכול כבר לשנות אותה למה שאתה רוצה.28/09/2022 16:14skyheartblue כתב: היי, לא עשיתי reset או שינוי קושחה. רק החלפתי mode ל- bridge.
תודה...
אתה יכול לבקש את הסיסמה משרות הלקוחות/תמיכה טכנית של HOT
הכל גלוי להם הם יודעים את כל ההגדרות והסיסמאות שמוגדרות ב HOTBOX שלך גם WIFI וגם ADMIN גם אם שינית אותם.
חוץ מזה אתה בטוח שהצלחת להגדיר את HOTBOX5 למצב BRIDGE?
אומנם יש מקום לסמן את זה במסכי ההגדרות אבל זה לא באמת עובד (גם בתמיכה אמרו לי שהוא לא תומך)
מה הכתובת WAN שאתה רואה בנתב הפרטי שלך?
הכל גלוי להם הם יודעים את כל ההגדרות והסיסמאות שמוגדרות ב HOTBOX שלך גם WIFI וגם ADMIN גם אם שינית אותם.
אומנם יש מקום לסמן את זה במסכי ההגדרות אבל זה לא באמת עובד (גם בתמיכה אמרו לי שהוא לא תומך)
מה הכתובת WAN שאתה רואה בנתב הפרטי שלך?
-
skyheartblue
-
- חבר שרק התחיל

כן המודם עובד כברידג' בראוטר שלי אני מקבל כתובת אינטרנטית כמו הכתובת שהמודם קיבל כשהיה במצב דיפולט של ראוטר בדקתי.28/09/2022 20:43rm1 כתב: אתה יכול לבקש את הסיסמה משרות הלקוחות/תמיכה טכנית של HOT
מה הכתובת WAN שאתה רואה בנתב הפרטי שלך?...
אנסה לבקש משירות הלקוחות של הוט לאפס או להחליף סיסמת כניסה לוואב אקסס.
תודה!