המלצה על חנות מקוונת לראשי דיו תואמים
-
technicgeek
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 231
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
שלום. ברשותי מדפסת Brother MFC-240C
ראיתי כמה חנויות בזאפ ומתעניין מלהזמין באחת מהן ראש דיו תואם:
- דיו Fix
- ענק הדיו
- דיו למדפסת
- איי ניד דיו
אפם איזו חנות הייתה לכם חוויה טובה ולא טובה?
אגב לחנות "דיו למדפסת" יש משלוח צ'יטה אבל ראיתי ביקורות לא טובות בגוגל.
לא הבנתי איזו צ'יטה היא חברת משלוחים שחנות משתמשת בה:
תודה
ראיתי כמה חנויות בזאפ ומתעניין מלהזמין באחת מהן ראש דיו תואם:
- דיו Fix
- ענק הדיו
- דיו למדפסת
- איי ניד דיו
אפם איזו חנות הייתה לכם חוויה טובה ולא טובה?
אגב לחנות "דיו למדפסת" יש משלוח צ'יטה אבל ראיתי ביקורות לא טובות בגוגל.
לא הבנתי איזו צ'יטה היא חברת משלוחים שחנות משתמשת בה:
תודה
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 9458
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 1577 פעמים
-
technicgeek
-
- חבר פעיל מאוד

הם בעסק מאז 2008 ראיתי. חבל שלא מכבדים תשלומים דרך פייפאל. האיכות של ראש דיו טוב?...
קניתי 8 מחסניות באמזון לפני שנים וגיליתי שנתוקף שנשאר היה פחות משנה. בעיה לקנות דברים מסויימים שחשוב להם תאריך תפוגה שמאוחסנים הרבה זמן ולגלות שהוא קצר ממה שקיווית.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 9458
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 1577 פעמים
אני קניתי טונרים שם בעקבות המלצות מאנשים שרכשו טונרים וגם דיו.
בדיוק בגלל השטויות האלו של בעיות עם דיו עברתי ללייזר.
בדיוק בגלל השטויות האלו של בעיות עם דיו עברתי ללייזר.
אני קניתי וקונה באופן קבוע טונרים מ: דיופיקס (dyofix1), איי ניד דיו, Tamlil 2000, דיו אנד מור.
מכל החנויות הייתי מרוצה: אני בוחר חנות לפי המחיר הזול ביותר בשקלול חוות דעת בזאפ.
בניגוד לדיו, בטונרים חלופיים של Brother אף פעם לא נפלתי - תמיד זה מספיק לאלפי דפים במחיר זול.
יש לציין שהמחיר יורד באופן עקבי כל שנה כבר הרבה שנים.
השבוע הזמנתי למשל טונר שחור של 3,000 דפים במחיר 69 ש"ח ולפני שנה שילמתי על אותו מוצר יותר מ 100 ש"ח.
מכל החנויות הייתי מרוצה: אני בוחר חנות לפי המחיר הזול ביותר בשקלול חוות דעת בזאפ.
בניגוד לדיו, בטונרים חלופיים של Brother אף פעם לא נפלתי - תמיד זה מספיק לאלפי דפים במחיר זול.
יש לציין שהמחיר יורד באופן עקבי כל שנה כבר הרבה שנים.
השבוע הזמנתי למשל טונר שחור של 3,000 דפים במחיר 69 ש"ח ולפני שנה שילמתי על אותו מוצר יותר מ 100 ש"ח.
technicgeek
-
- חבר פעיל מאוד

אני מדפיס בממוצע דף 1 בשבועיים. בשביל זה כדאי לי לזרוק מדפסת דיו ולקנות מדפסת לייזר? טונר זה חסכוני מאוד מלבד זה שהוא מדפיס רק בשחור. עם מדפסת דיו שלי יש גמישות לבחור בין אם להדפיס בשחור או בצבע.30/09/2022 13:31gilg7 כתב: יש לציין שהמחיר יורד באופן עקבי כל שנה כבר הרבה שנים.
גיל...
טונר מדפיס גם בצבע, לי יש מדפסת לייזר צבעוני.02/10/2022 4:43technicgeek כתב: אני מדפיס בממוצע דף 1 בשבועיים. בשביל זה כדאי לי לזרוק מדפסת דיו ולקנות מדפסת לייזר? טונר זה חסכוני מאוד מלבד זה שהוא מדפיס רק בשחור. עם מדפסת דיו שלי יש גמישות לבחור בין אם להדפיס בשחור או בצבע....
היה פה פעם בפורום דיון דיו-או-טונר ועלתה טענה שגם למי שמדפיס מעט מאוד כדאי לייזר כי דיו מתייבש.
לא יודע, אצלנו מדפיסים מאות דפים בחודש.