התייעצות לפני קנייה
-
JohnnyAvraham
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ברצוני לשדרג את המסך שברשותי (xf9005) ואני מתלבט בין הa80j לבין הc1. שניהם בגודל 55.
מצאתי את הa80j ב4200 והlg הכי זולה שמצאתי ב5200.
עיקר השימוש הוא נטפליקס וסוני. קראתי קצת על שניהם ולפי מה שהבנתי זה שלסוני איכות תמונה טובה יותר והlg טובה יותר לגיימינג. עכשיו השאלה שלי היא כמה ההבדל בין השניים משמעותי בעיניין הגיימינג? ולמי מבין השניים יש אחריות במקרה של צריבה?
תודה לעונים..
מצאתי את הa80j ב4200 והlg הכי זולה שמצאתי ב5200.
עיקר השימוש הוא נטפליקס וסוני. קראתי קצת על שניהם ולפי מה שהבנתי זה שלסוני איכות תמונה טובה יותר והlg טובה יותר לגיימינג. עכשיו השאלה שלי היא כמה ההבדל בין השניים משמעותי בעיניין הגיימינג? ולמי מבין השניים יש אחריות במקרה של צריבה?
תודה לעונים..
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
אתה בטוח שמה שמצאת בכלל קיים במלאי?
C1 זה דגם של שנה שעברה, ולמיטב ידיעתי כבר אין ממש מלאי.
גם A80J זה דגם של שנה שעברה.
אני חושב שהפרש מחירים כזה הסוני עדיפה, מעבר לזה המסכים נותנים ביצועים דיי דומים בביקורות.
אני חושב שהפרש מחירים כזה הסוני עדיפה, מעבר לזה המסכים נותנים ביצועים דיי דומים בביקורות.
-
JohnnyAvraham
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 5
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
כן, יש בטרקלין את הדגם הזה. מה בנוגע לאחריות. ידוע לך משהו בנושא?04/11/2022 21:13TheCoolest כתב: אתה בטוח שמה שמצאת בכלל קיים במלאי?
אני חושב שהפרש מחירים כזה הסוני עדיפה, מעבר לזה המסכים נותנים ביצועים דיי דומים בביקורות....
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 17970
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 208 פעמים
- קיבל תודות: 2253 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא יודע מה אומרת האחריות של סוני.
בח.י. (LG) מחליפים פאנל. ואפשר להאריך אחריות ב-3 שנים נוספות (6 סה"כ) בתוספת תשלום.
בח.י. (LG) מחליפים פאנל. ואפשר להאריך אחריות ב-3 שנים נוספות (6 סה"כ) בתוספת תשלום.