הוספתי רמקולי אטמוס
- big007
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3096
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 561 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
מצטער לומר לך שאתה טועה.10/11/2022 14:27vania_bt כתב: זו הסיבה שאצלי אני עדיין עם 5.1, רק עבור סרטי Netflix עם אטמוס לא נראה לי מוצדקת הטרחה להוסיף את הרמקולים...
גם אני חשבתי כך. עד שהתקנתי רק 2 רמקולי אטמוס כי זה מה שניתן אצלי בסלון.
היום הרבה סרטים יוצאים עם פסקול אטמוס.
נכון שלא כל הסרט מתרחש באטמוס...
אבל כשזה קורה זה ממש חוויה!!!
SONY XH759096-OPTOMA HD28DSE-YAMAHA RXA2080- SHIELD PRO-MISSION M74-M7C2-SVS PB1000 ATMOS MOREL SP2-
אדייק יותר, יש אכן אטמוס בהרבה סרטי netflix אבל אין להשוות את איכות הסאונד הכללית של הפורמט DD+ למה שתקבל ב- True HD, ולכן אמתין או עד שאפל TV יתמכו באטמוס אמיתי או שאחליף סטרימר שתומך ב- True HD עם אטמוס להוספה של הרמקולים הנוספים10/11/2022 16:16big007 כתב: מצטער לומר לך שאתה טועה.
גם אני חשבתי כך. עד שהתקנתי רק 2 רמקולי אטמוס כי זה מה שניתן אצלי בסלון.
היום הרבה סרטים יוצאים עם פסקול אטמוס.
נכון שלא כל הסרט מתרחש באטמוס...
אבל כשזה קורה זה ממש חוויה!!!...
רקרוצה להגיד שפורמט אטמוס מציין שיטת קידוד אודיו להרבה מאד ערוצים (אפילו עשרות) אבל טכנאי הקול של הסרט יכול לקבוע כמה ערוצים בפועל הוא ישתמש.
לכן יש הרבה סרטים בפורמט dolby digital plus 5.1 שמתפענח כאטמוס אבל למעשה מכיל רק 5.1 ערוצים
לכן יש הרבה סרטים בפורמט dolby digital plus 5.1 שמתפענח כאטמוס אבל למעשה מכיל רק 5.1 ערוצים
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 16671
- נתן תודות: 973 פעמים
- קיבל תודות: 2092 פעמים
ועל זה נאמר dune hd real vision 4k קנית לא טעית.10/11/2022 16:39vania_bt כתב: אדייק יותר, יש אכן אטמוס בהרבה סרטי netflix אבל אין להשוות את איכות הסאונד הכללית של הפורמט DD+ למה שתקבל ב- True HD, ולכן אמתין או עד שאפל TV יתמכו באטמוס אמיתי או שאחליף סטרימר שתומך ב- True HD עם אטמוס להוספה של הרמקולים הנוספים...
סוף סוף DUNE חזרו לימים הטובים שלהם , סטרימר מעולה החליף אצלי את השילד, שהפך לסטרימר גיבוי.
היי יואב11/11/2022 11:52istarmini כתב: ועל זה נאמר dune hd real vision 4k קנית לא טעית.
סוף סוף DUNE חזרו לימים הטובים שלהם , סטרימר מעולה החליף אצלי את השילד, שהפך לסטרימר גיבוי.
...
היכן קנית? והאם הוא מאפשר להריץ אפליקציות כגון Partner TV וכד'?
שבת שלום
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

היי11/11/2022 12:00vania_bt כתב: היי יואב
היכן קנית? והאם הוא מאפשר להריץ אפליקציות כגון Partner TV וכד'?
שבת שלום...
הזמנתי באינטרנט אין אופציה אחרת אבל זה לא סטרימר להרצת אפליקציות, כאלו ואחרות, זה סטרימר להזרמת תכנים, במידה ואתה מחפש מכשיר עם אופציה לאפליקציות / נטפליקס / דיסני ושות.. זה לא המכשיר בשבילך.
- big007
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3096
- שם מלא: חיים
- נתן תודות: 561 פעמים
- קיבל תודות: 173 פעמים
יואב נשמח לשיתוף קישור לרכישה11/11/2022 12:23istarmini כתב: היי
הזמנתי באינטרנט אין אופציה אחרת אבל זה לא סטרימר להרצת אפליקציות, כאלו ואחרות, זה סטרימר להזרמת תכנים, במידה ואתה מחפש מכשיר עם אופציה לאפליקציות / נטפליקס / דיסני ושות.. זה לא המכשיר בשבילך....
יש גם את הסטרימרים של Zidoo שמאוד פופולאריים עכשיו ואם אני לא טועה יודעים להתמודד עם DV. גם הם סביר להניח לא יתמכו באפליקציות קפדניות כמו NF, אבל אפשר להתקין את האפליקציות גם על הטלויזיה.
Jack of some trades, master of none
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

בסטרימרים של זידו הפיסוק בעברית הפוך (ממוקם בצד ימין של המשפט) אותי זה מטריף ולכן הזידו נפסל מבחינתי.11/11/2022 13:34Avi_Dagan כתב: יש גם את הסטרימרים של Zidoo שמאוד פופולאריים עכשיו ואם אני לא טועה יודעים להתמודד עם DV. גם הם סביר להניח לא יתמכו באפליקציות קפדניות כמו NF, אבל אפשר להתקין את האפליקציות גם על הטלויזיה....
בטל בשישים כשמדובר במכשיר איכותי .11/11/2022 15:13istarmini כתב: בסטרימרים של זידו הפיסוק בעברית הפוך (ממוקם בצד ימין של המשפט) אותי זה מטריף ולכן הזידו נפסל מבחינתי....
כן,גם אותי זה הטריף בתחילה אבל מתרגלים.
ליאור
וואלה, גם אותי זה היה מטריף. החברה לא מוציאה עדכונים? זה לא משהו שאמור להיות מסובך לתקן.11/11/2022 15:13istarmini כתב: בסטרימרים של זידו הפיסוק בעברית הפוך (ממוקם בצד ימין של המשפט) אותי זה מטריף ולכן הזידו נפסל מבחינתי....
הדיון הספציפי שהצעת בערך באותו מחיר של הZidoo Z9X אבל לא השוותי מפרט.
Jack of some trades, master of none