האם הסיב הפרטי של פרטנר
- ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1338
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 79 פעמים
אצלי היה הפוך, בגלל שהציוד בבניין הוא אקטיבי, כל הפסקת חשמל בחניון גרמה לאינטרנט שלהם ליפול, עברתי לבזק ומאז הכל סבבה, מקבל מהירות מקסימלית כל היום.
מבחינת פינגים ומשחקים דיי אותו הדבר, בפרטנר היה לי חבילת גיימרים ובבזק אין
מבחינת פינגים ומשחקים דיי אותו הדבר, בפרטנר היה לי חבילת גיימרים ובבזק אין
כל חברה מספקת "סיב עד הדירה/סיב פרטי". פשוט משחק של מילים.
כולם פחות או יותר אותו דבר . ממה שאני רואה בזמן האחרון , פרטנר דווקא כן משקיעים בתשתית שלהם ובניתוב לחול. אני חושב שזה שווה את זה. אצלי לצערי אין תשתית שלהם.
כולם פחות או יותר אותו דבר . ממה שאני רואה בזמן האחרון , פרטנר דווקא כן משקיעים בתשתית שלהם ובניתוב לחול. אני חושב שזה שווה את זה. אצלי לצערי אין תשתית שלהם.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3320
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 633 פעמים
המצב בפועל בפרטנר בדיוק הפוך והיו כאן בפורום זה מספר רב של דיונים. התמצית שלהם היא בכך, שבפרטנר משתמשי אינטרנט מתחרים על רוחב פס משותף של אותו הבניין ובגלל שהוא מוגבל ל 1GBps, אז מספיק שלקוח אחד ינצל את החיבור שלו בכדי ששאר המשתמשים באותו הבניין יישארו עם חיבור אינטרנט תקוע ולא מתפקד.13/11/2022 20:01redarmy כתב: שווה את תוספת הכסף או שזה סתם גימיק? האם זה משפיע בדרך כולשהי על מהירות הגלישה(לא הנפח). אני מדבר מבחינת מסחר במניות או משחקים אונליין וכו......
וואלה. לא ממש נכנסתי לזה או בדקתי ,אבל טוב לדעת. מסתבר שלא הכל כמו במפרסומת14/11/2022 0:04sys_admin כתב: המצב בפועל בפרטנר בדיוק הפוך והיו כאן בפורום זה מספר רב של דיונים. התמצית שלהם היא בכך, שבפרטנר משתמשי אינטרנט מתחרים על רוחב פס משותף של אותו הבניין ובגלל שהוא מוגבל ל 1GBps, אז מספיק שלקוח אחד ינצל את החיבור שלו בכדי ששאר המשתמשים באותו הבניין יישארו עם חיבור אינטרנט תקוע ולא מתפקד....
משחק מילים,הסיב ׳׳הפרטי׳׳ שאתה מקבל הוא מהדירה עד הציוד של פרטנר בבניין
זה לא שאתה מקבל vlan פרטי על הסיב שרוחב פס מתועדף מהבית עד הספק,
סהכ תצורת חיבור שונה,יתרון לפרטנר שהם לא מקשים כדי לעבוד אם ציוד פרטי
קח מתאם קח ג׳יביק חבר גם לתחת.
קח מתאם קח ג׳יביק חבר גם לתחת.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3320
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 633 פעמים
גם שמקבלים "vlan פרטי על הסיב שרוחב פס מתועדף מהבית עד הספק", זה עדיין לא סיב פרטי כלל. בזק למשל מספקת שירות של סיב פרטי ללקוחות ארגוניים וכך לקוח יכול לחבר בשני הקצוות של סיב זה את הציוד הפרטי שלו ולהגיע למהירויות שהציוד זה מספק. למשל יש לי מספר רב של סיבים פרטיים כאלה של בזק שעליהם אני מעביר על סיב פרטי בודד כזה עשרות של ערוצי Ethernet ברוחב פס של 400GB כל אחד בעזרת שימוש ב DWDM.14/11/2022 7:13MrYair כתב: משחק מילים,הסיב ׳׳הפרטי׳׳ שאתה מקבל הוא מהדירה עד הציוד של פרטנר בבניין
קח מתאם קח ג׳יביק חבר גם לתחת....
- dor4x
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 161
- שם מלא: דור
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
מנוי של פרטנר סיבים כבר 5 שנים.
מהירות טובה וקבועה מסביב לשעון. מעולם לא נפלה אצלי המהירות בכל שעה ביום מתחת ל 880.
לעומת זאת, בני משפחה וחברים שמחוברים לבזק/סלקום מתלוננים באופן קבוע, שבשעות הערב המהירות יורדת לפעמים ב 50%. בחבילה של 600 הם לא עוברים בשעות הערב את ה 250-300.
אם יש הפסקת חשמל אזורית, אז לי זה לא יעזור שהסיב פסיבי ויש אינטרנט כי הראוטר, המחשב, טלוויזה עדיין עובדים על חשמל.
לא יודע לגבי הגימיק השיווקי אם זה פרטי או לא. אולי לא. בפועל אצלי זה עובד מעולה.
מהירות טובה וקבועה מסביב לשעון. מעולם לא נפלה אצלי המהירות בכל שעה ביום מתחת ל 880.
לעומת זאת, בני משפחה וחברים שמחוברים לבזק/סלקום מתלוננים באופן קבוע, שבשעות הערב המהירות יורדת לפעמים ב 50%. בחבילה של 600 הם לא עוברים בשעות הערב את ה 250-300.
אם יש הפסקת חשמל אזורית, אז לי זה לא יעזור שהסיב פסיבי ויש אינטרנט כי הראוטר, המחשב, טלוויזה עדיין עובדים על חשמל.
לא יודע לגבי הגימיק השיווקי אם זה פרטי או לא. אולי לא. בפועל אצלי זה עובד מעולה.
ואיך בדיוק עובר הסיב בפרטנר למי שלא מנוי על סיב פרטי? מהדירה עובר דרך השכנים?14/11/2022 7:13MrYair כתב: משחק מילים,הסיב ׳׳הפרטי׳׳ שאתה מקבל הוא מהדירה עד הציוד של פרטנר בבניין
קח מתאם קח ג׳יביק חבר גם לתחת....
partner fiber - מהירות העלאה היא מ30 עד 100 וזה תלוי בחבילה.14/11/2022 9:42redarmy כתב: אז להבנתי מהתגובות, partner fiber future לעומת partner fiber לא שווה את העשרה שקלים בחודש?...
partner fiber future - מהירות העלאה מ100 עד 250 וזה גם תלוי בחבילה.
השוני אך ורק מהירות העלאה.
אם אתה צריך מהירות כזאת, לך על זה.
כל חברה עכשיו מספקת 100-250.
סיב "פרטי" , אין דבר כזה סיב פרטי. אלא אם כן , אתה לקוח עסקי וזה משהו אחר לגמרי. זה סה"כ סוויץ ששמים בארון תקשורת ומשם מחברים את הדיירים בבניין וכמובן תעבורה כלומר QOS , מוגדר לפי מה שצריך. מחלק את המהירות לשכנים לפי דעתי. סיב פרטי לחלוטין זה רק ללקוחות עסקיים , כמו תמסורת וכו' שזה עולם אחר לגמרי. וכמו שנאמר , כולם אותו דבר פחות או יותר. גם כאן אין התחייבויות על מהירות. זה עד , כרגיל כמו בתשתית הישנה. היתרון , מהירויות הרבה יותר גבוהות בהורדה ובהעלאה.
סתם שתדע לקוחות עסקיים שמקבלים סיב עד העסק זה לא סיב פרטי שלהם מהעסק עד הספק15/11/2022 0:20kolin כתב: סיב "פרטי" , אין דבר כזה סיב פרטי. אלא אם כן , אתה לקוח עסקי וזה משהו אחר לגמרי. זה סה"כ סוויץ ששמים בארון תקשורת ומשם מחברים את הדיירים בבניין וכמובן תעבורה כלומר QOS , מוגדר לפי מה שצריך. מחלק את המהירות לשכנים לפי דעתי. סיב פרטי לחלוטין זה רק ללקוחות עסקיים , כמו תמסורת וכו' שזה עולם אחר לגמרי. וכמו שנאמר , כולם אותו דבר פחות או יותר. גם כאן אין התחייבויות על מהירות. זה עד , כרגיל כמו בתשתית הישנה. היתרון , מהירויות הרבה יותר גבוהות בהורדה ובהעלאה....
אתה מקבל vlan לרוב מוגדר כי access אתה מקבל ציוד שלך מגדיר כתובת לכיוון הפסק ויש לך גישה,
ככה ספקיות מעבירות עשרות לקוחות על אותו סיב שורה תחתונה יוצא שאם לקוח כזה או אחר אונס תרוחב פס
אם גיבוי לענן או כל דבר אחר שאר הלקוחות מתחילים להרגיש איטיות,
כבר קרה לנו שכמה לקוחות שלהם שמנויים על קווי מטרו 100 על 100 פתאום באמצע יום התחילו לקבל מתחת ל 10 מגה
עד שיתקשרו לספק וסדרו את זה.
וגם כל החבילות האלה של ג׳יגה 250 העלאה בלה בלה הכל אחיזת עיניים
אמרתי את זה כמה פעמים פה בפורום שלא משנה איזה חבילה תהיה לך לחול אתה לא תצא אם יותר מ 500 מגה במקרה הטוב.
ולא שווה לשלם על חבילות האלה.