שרשור תגובות: ראוטר mesh ASUS ZenWiFi Pro XT12
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
עשיתי תקופה ארוכה נסיונות שונים לאיזון בין שני חיבורי WAN (הוט וסלקום פייבר). זה לא עובד טוב בגלל שימוש החיבורים משתנים. מערכת האיזון של אסוס מחליפה כתובות ip לאפליקציות תוך כדי תנועה ואפליקציות רבות מתקשות להתמודד עם זה. שרתים שמוודאים חיבורים לפי כתובת ip יכשלו בחיבור ויהיו תקלות רבות כשיש הרבה פעילות ברשת.
הם צריכים איזון טוב יותר, המנגנון שיש כיום לא מספיק טוב לשימוש רציף.
הם צריכים איזון טוב יותר, המנגנון שיש כיום לא מספיק טוב לשימוש רציף.
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5196
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 225 פעמים
- קיבל תודות: 1440 פעמים
מעניין תודה.
1. אמרת שצימדת אותם לראוטר קיים, הם יכולים לתפקד גם בלעדיו נכון?
2. ידוע אם הם תומכים בקושחת merlin?
3. יש דגם ביניים של XT8
מישהו התנסה ומכיר? יותר מתאים לי תקציבית
1. אמרת שצימדת אותם לראוטר קיים, הם יכולים לתפקד גם בלעדיו נכון?
2. ידוע אם הם תומכים בקושחת merlin?
3. יש דגם ביניים של XT8
מישהו התנסה ומכיר? יותר מתאים לי תקציבית
- tomer953
- חבר מכור קשה

אגב 2 יחידות נמכרו היום באמזון פריים ב2500 שקל כולל משלוח ומיסים. בארץ פי 2
@oferlaor כתבת שה-Wireless backhaul תומך רק ב-5Ghz, זה אומר שבאמת בשביל להנות מהפוטנציאל המלא של המכשיר אני חייב לחבר את היחידות בכבל ישיר, זה לא קצת "defeat the purpose"?
דרך אגב לא הצלחתי למצוא במדריך שלהם שה-Wireless backhaul הוא רק ב-5Ghz, תוכל להפנות אותי למידע הזה?
תודה!
דרך אגב לא הצלחתי למצוא במדריך שלהם שה-Wireless backhaul הוא רק ב-5Ghz, תוכל להפנות אותי למידע הזה?
תודה!
- oferlaor
- מנהל

זה יעדיף (בצדק) 5GHZ ל-wireless backhaul בערוץ נפרד. אני לא בטוח אם יש אפשרות ל 2.4Ghz
לא זוכר מאיפה קראתי את זה אבל בחיפוש זריז:
https://latestintech.com/asus-zenwifi-pro-xt12-review/
לא זוכר מאיפה קראתי את זה אבל בחיפוש זריז:
https://latestintech.com/asus-zenwifi-pro-xt12-review/
https://dongknows.com/asus-zenwifi-pro-xt12-review/With the Pro XT12, you can allocate the second 5 GHz band or wired Ethernet for backhaul connection between nodes. Another option is to choose the automatic mode for the product to select the best connection type based on your environment....
The support for UNII-4 might have been the reason the new mesh was delayed for the US market, but it sure is significant for a fully wireless system. Among other things, this previously unused portion of the spectrum allows for a free 160MHz channel to work as the backhaul on the router’s 5GHz-2 band....
- oferlaor
- מנהל

יתכן שהפרשנות שלי לא נכונה, אבל ויש ערוץ 2.4Ghz רק בלי יכולת להגדיר ערוץ ספציפי
- oferlaor
- מנהל

להבנתי זה אמור להיות זמין בארץ בקרוב. קיבלתי את זה לבדיקה מהחברה ישירות.
- tomer953
- חבר מכור קשה

למה שיחסם במכס? 5GHZ עדיין נחסמים במכס?
וכמו שציינתי, באמזון UK המחיר הוא חצי מהארץ, אני מחכה ל BF לרכוש זוג
וכמו שציינתי, באמזון UK המחיר הוא חצי מהארץ, אני מחכה ל BF לרכוש זוג
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
אני ועוד כמה שאני מכיר הזמנו באמזון ללא שום בעיה.10/11/2022 19:45GoldenAce כתב: @oferlaor תודה על המידע המפורט.
עכשיו רק ניתן להבין איפה ניתן לקנות בארצנו הקטנטונת, כי להזמין מאמאזון בטח יגרום לחסימה במכס?...
אחרי שלקח לי חודש לשחרר לוח אם עם כרטיס רשת אלחוטי מובנה, אני די בחששות. הייתי צריך להוכיח להם לפי המפרט שאין בעיות + שאותו לוח אם נמכר גם בארץ.13/11/2022 7:57tomer953 כתב: למה שיחסם במכס? 5GHZ עדיין נחסמים במכס?
וכמו שציינתי, באמזון UK המחיר הוא חצי מהארץ, אני מחכה ל BF לרכוש זוג...
אני מכיר שזה עניין של מזל בכל מה שקשור לציוד תקשורת חדש.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 66529
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 442 פעמים
- קיבל תודות: 4031 פעמים
GoldenAce - אתה לא רוכש קבוע מאמזון לפי התגובה שלך. באמזון אין "מזל". יש בעיה? פונים אליהם ובמקרה הכי הכי גרוע זה חוזר אליהם ואתה מקבל זיכוי (נדיר). אין שום "סיכון" למעט אולי זמן אבוד (ושוב, גם זה חריג מאוד).
- Darklord
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 183
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
רק כדי לדייק: כאשר אתה רוכש מאמזון והמוכר הוא אמזון הסיכוי לבעיות הוא אפסי.14/11/2022 12:38Huber כתב: GoldenAce - אתה לא רוכש קבוע מאמזון לפי התגובה שלך. באמזון אין "מזל". יש בעיה? פונים אליהם ובמקרה הכי הכי גרוע זה חוזר אליהם ואתה מקבל זיכוי (נדיר). אין שום "סיכון" למעט אולי זמן אבוד (ושוב, גם זה חריג מאוד)....
למען האמת אני מזמין הרבה מאמזון, מערכות מחשב מלאות וציוד אלקטרוניקה בעיקר - ולצערי נתקלתי מספר פעמים בזמן אבוד. לגבי מוצרים אלחוטיים למינהם, אני חייב לדייק אותך - אם המוצר לא עומד בתנאי משרד התקשורת הוא כנראה לא יכנס וגם עם הוא עומד בחלק מהמקרים תצטרך להוכיח זאת. העניין של המזל מדבר על אם היית צריך לבזבז הרבה זמן בשחרור ממשרד התקשורת או שהיה לך מזל והמוצר עבר בלי ביקורת.14/11/2022 12:38Huber כתב: GoldenAce - אתה לא רוכש קבוע מאמזון לפי התגובה שלך. באמזון אין "מזל". יש בעיה? פונים אליהם ובמקרה הכי הכי גרוע זה חוזר אליהם ואתה מקבל זיכוי (נדיר). אין שום "סיכון" למעט אולי זמן אבוד (ושוב, גם זה חריג מאוד)....
הסיכוי לבעיות הוא ממש לא אפסי זאת שאלה של מה אתה מגדיר בעיות, האם תקבל החזר מלא כנראה שכן במיוחד אם זה בוצע בסמוך לקבלת המוצר (לא יודע כמה פעמים ניסית להחזיר מוצר אחרי שנה בתנאי האחריות, זה לפעמים עובד פחות חלק), אבל בעיות יש כמו בכל תהליך של שילוח מחו"ל - היו לי מספר מקרים מגוף קירור עקום ועד בקבוקים עם קילופי צבע, אז בעיות יש וגם החזר מלא14/11/2022 22:15Darklord כתב: רק כדי לדייק: כאשר אתה רוכש מאמזון והמוכר הוא אמזון הסיכוי לבעיות הוא אפסי....