77CS או 77G2 ?
ניסיתי לברר לאחרונה איזה מסך OLED לקנות כשהיה ברור שהכוונה היא רק למסך high end.
היום באחת החנויות שהייתי בה אשתי אמרה שהיא לא מצליחה לראות הבדלים גדולים בין מסכי OLED יקרים יותר ופחות.
היא טענה שהיום יש לנו OLED בת 5 עם תמונה מצויינת, והסיבה לשדרוג היא לצורך גודל מסך בלבד.
אז עולה שאלה אמיתית - מה עדיף, ועד כמה ההבדל מורגש ובאיזה תכנים?
יש לנו הצעה לסגור עד ראשון בבוקר את ה-77G2 במחיר שיצא בסופו סביב 14 מהכיס ואת ה-CS קבלתי באותה צורה ב-9.
כלומר יש הבדל של 5000 שח, שהם כמעט 36 אחוז.
יש את עניין האחריות ששונה בין המסכים וגם שווה כנראה סכום מסויים, 5 ל-G2 ו-3 ל-CS.
מה לדעתכם נכון לעשות?
לקנות מסך זול יותר בגודל גדול יותר, ולשדרג לדוגמה עוד 3-4 שנים?
או ללכת על המסך הכי טוב (?) ללא התחשבות במחיר, וכשלא ברור מתי שמים לב להבדלים ומתי לא.
היום באחת החנויות שהייתי בה אשתי אמרה שהיא לא מצליחה לראות הבדלים גדולים בין מסכי OLED יקרים יותר ופחות.
היא טענה שהיום יש לנו OLED בת 5 עם תמונה מצויינת, והסיבה לשדרוג היא לצורך גודל מסך בלבד.
אז עולה שאלה אמיתית - מה עדיף, ועד כמה ההבדל מורגש ובאיזה תכנים?
יש לנו הצעה לסגור עד ראשון בבוקר את ה-77G2 במחיר שיצא בסופו סביב 14 מהכיס ואת ה-CS קבלתי באותה צורה ב-9.
כלומר יש הבדל של 5000 שח, שהם כמעט 36 אחוז.
יש את עניין האחריות ששונה בין המסכים וגם שווה כנראה סכום מסויים, 5 ל-G2 ו-3 ל-CS.
מה לדעתכם נכון לעשות?
לקנות מסך זול יותר בגודל גדול יותר, ולשדרג לדוגמה עוד 3-4 שנים?
או ללכת על המסך הכי טוב (?) ללא התחשבות במחיר, וכשלא ברור מתי שמים לב להבדלים ומתי לא.
- ChinggisKhan
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2643
- נתן תודות: 128 פעמים
- קיבל תודות: 376 פעמים
אחריות לשנתיים נוספות שווה להערכתי כ-1500 שקל. ל-g2 עיצוב אחר ומתאימה רק לתליה על הקיר. אם אתם לא רואים הבדל אז...
אגב, הייתי מגדיר את ההפרש ב-55% יותר
אגב, הייתי מגדיר את ההפרש ב-55% יותר
את ה-83c1 אני יכול לקנות ב-13 אלף, אבל אם כבר הייתי מוציא כזה סכום זה רק על ה-83A90J שאני יכול להביא בסביבות 17.
הייתה לי התלבטות כזו, אבל אני כנראה אדרש (על ידי האישה) לקבל החלטה ״הגיונית יותר מבחינה כלכלית״.
היא אומרת שהיא לא רואה הבדל ושאנחנו גם ככה לא רואים יותר מדי תוכן hdr ואם כן אז בחושך מוחלט, אז חבל על ההפרשים.
הייתה לי התלבטות כזו, אבל אני כנראה אדרש (על ידי האישה) לקבל החלטה ״הגיונית יותר מבחינה כלכלית״.
היא אומרת שהיא לא רואה הבדל ושאנחנו גם ככה לא רואים יותר מדי תוכן hdr ואם כן אז בחושך מוחלט, אז חבל על ההפרשים.
אתה מעדיף את הסוני 83 על פני ה LG 83 C2 בגלל שהסוני זולה יותר או בגלל סיבה אחרת?19/11/2022 19:14johnglock כתב: את ה-83c1 אני יכול לקנות ב-13 אלף, אבל אם כבר הייתי מוציא כזה סכום זה רק על ה-83A90J שאני יכול להביא בסביבות 17....
שילוב של מספר יתרונות -
- ל-A90J יש היטסינק, אז היא מסוגלת להציג בהירות גבוה יותר לאורך זמן גם אם הפאנל שלה פחות בהיר על הנייר משל ה-c2
- עיבוד התמונה של סוני נחשב טוב יותר (אבל זה אולי כבר נתון לחוות דעת אישית)
- לסוני יש אנדרואיד נקי מול ה-c2 עם webos, ושוב זה יתרון לדעתי אבל נתון לשיקול דעת
- הסוני זולה יותר, כן זה ״רק״ סביב 2500 שח, אבל עדיין זה חסכון לצד יתרונות אמיתיים אז גם אם הן מקבילות, זה עוזר להכריע את הכף לדעתי.
- ל-A90J יש היטסינק, אז היא מסוגלת להציג בהירות גבוה יותר לאורך זמן גם אם הפאנל שלה פחות בהיר על הנייר משל ה-c2
- עיבוד התמונה של סוני נחשב טוב יותר (אבל זה אולי כבר נתון לחוות דעת אישית)
- לסוני יש אנדרואיד נקי מול ה-c2 עם webos, ושוב זה יתרון לדעתי אבל נתון לשיקול דעת
- הסוני זולה יותר, כן זה ״רק״ סביב 2500 שח, אבל עדיין זה חסכון לצד יתרונות אמיתיים אז גם אם הן מקבילות, זה עוזר להכריע את הכף לדעתי.