כמות חבילות לא תקינות בניתוב שונה בהוט? הגיוני?
אני נמצא חבילה של 500/10 עם הוט+הונט, כבר תקופה שכמות החבילות שמתוייגות כ Uncorretables הוא גבוה (באזור ה-3+ מיליון). לפני כמה ימים התקשרתי לתמיכה וענו מאד מהר( ביחס לסטנדרט שהייתי רגיל מהם) והבחור שם ראה את זה, עדכן גרסא לנתב וגם שינה ניתוב, שאלתי אם אני ללא NAT כפול והוא ענה שכן. כנראה שהיה קצר בתקשורות בינינו כי אחרי יום וחצי אני רואה שאין לי גישה מבחוץ למצלמות שלי בבית ובדקתי והופ אני מאחורי Cgnat.
מתקשר שוב לתמיכה והפעם יש לי פחות מזל כי הבחורה שואלת אותי אם הספק טיפל בי או הם, ולקח לי 3 דקות להסביר לה שאין יותר ספק ותשתית ועכשיו אני מתנהל רק מולם, עד שהיא הבינה והעבירה אותי ל"מחלקה" המתאימה, שם ביטלו לי את הNAT ע"י ניתוב אחר והכל טוב ויפה... אבל(כי זה הוט, תמיד יהיה אבל) אחרי כמה שעות אני שם לב שכמות השגיאות שוב עלתה לרמה גבוה ומצורפת גם תמונה: האם זה הגיוני? למה בניתוב אחד אני מקבל שגיאות ובשני לא? לפני שאני מתקשר שוב לתמיכה - ממה מצב כזה יכול לנבוע? הראוטר אצלי ? ארון תשתית של הוט? איך פותרים את זה?
מתקשר שוב לתמיכה והפעם יש לי פחות מזל כי הבחורה שואלת אותי אם הספק טיפל בי או הם, ולקח לי 3 דקות להסביר לה שאין יותר ספק ותשתית ועכשיו אני מתנהל רק מולם, עד שהיא הבינה והעבירה אותי ל"מחלקה" המתאימה, שם ביטלו לי את הNAT ע"י ניתוב אחר והכל טוב ויפה... אבל(כי זה הוט, תמיד יהיה אבל) אחרי כמה שעות אני שם לב שכמות השגיאות שוב עלתה לרמה גבוה ומצורפת גם תמונה: האם זה הגיוני? למה בניתוב אחד אני מקבל שגיאות ובשני לא? לפני שאני מתקשר שוב לתמיכה - ממה מצב כזה יכול לנבוע? הראוטר אצלי ? ארון תשתית של הוט? איך פותרים את זה?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8516
- נתן תודות: 177 פעמים
- קיבל תודות: 395 פעמים
לא ברור. אתה שואל למה בניתוב אחד אתה מקבל שגיאות ובשני לא, אבל כותב שבשני המקרים אתה מקבל שגיאות (לפחות, כך אני הבנתי מההודעה שלך).
תסביר יותר טוב.
בכל מקרה, כמות כזו של שגיאות תוך זמן קצר אינה תקינה ושלא יספרו לך סיפורים.
תסביר יותר טוב.
בכל מקרה, כמות כזו של שגיאות תוך זמן קצר אינה תקינה ושלא יספרו לך סיפורים.
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 9458
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 1577 פעמים
הוא לא כתב שבשני המקרים יש שגיאות.20/11/2022 15:36איינשטיין כתב: לא ברור. אתה שואל למה בניתוב אחד אתה מקבל שגיאות ובשני לא, אבל כותב שבשני המקרים אתה מקבל שגיאות (לפחות, כך אני הבנתי מההודעה שלך).
תסביר יותר טוב.
בכל מקרה, כמות כזו של שגיאות תוך זמן קצר אינה תקינה ושלא יספרו לך סיפורים....
הוא כתב שכששינו ניתוב הוא לא יכול לגשת למצלמות אז ביקש שיחזירו וחזרה, וחזרו השגיאות.
דרך אגב היה לי גם ככה איתם.
אחרי תלונות רבות על השגיאות, העבירו אותי ל- IP אחר שמאחורי NAT.
הפסיקו השגיאות אבל לא הסכמתי.
החזירו ל- IP הקודם, חזרו השגיאות.
זה נשאר ככה כמה חודשים, עם ניתוק עצמאי כמעט יומי ע"י ההוטבוקס.
ופתאום, הפסיקו השגיאות. או יותר נכון התמעטו מאוד.
לדוגמה עכשיו יש לי
1465 Correctables
0 UnCorrectables
ב- 13 ימים שההוטבוקס עובד רצוף.
לפעמים הכל אפס בשבועיים עבודה של ההוטבוקס.
לא יודע מה עשו, איפה עשו, אבל המצב השתפר פלאים. וזה כבר 3-4 שנים ככה.
דרך אגב, אני שם לב שבמשך הזמן ה- Power לאט לאט מטפס, בזחילה איטית.
היה באיזור 3- עד 4-
היום באיזור 3.5+ עד 4.5+
@איינשטיין אמיר הסביר את דברי יותר בבירור... אכן זה המצב ומאד מסקרן אותי לדעת אם יש דרך לפתור את זה, אחכה לעוד תגובות.
בינתיים בזק פורסים סיבים במושב מקווה שתהיה כבר אלטרנטיבה נורמלית להוט, אפילו שאני לא חובב גם את בזק
בינתיים בזק פורסים סיבים במושב מקווה שתהיה כבר אלטרנטיבה נורמלית להוט, אפילו שאני לא חובב גם את בזק
היי,
איזה ראוטר זה ? הוטבוקס? פייברבוקס? זה ידוע , הראוטרים של הוט על הפנים ... גם לי יש לפעמים בעיות כמו איטיות לחו"ל+פינגים גבוהים+ניתוב לא איכותי. וידוע אם שמוציאים את הראוטר מהחשמל זה מסתדר אבל עדיין זה יחזור. מה שמעניין , אם משנים לאייפי אחר , אז כן זה מסתדר והפינגים בהתאם כמובן גם ניתוב יותר טוב לחו"ל. הכי טוב לברר אם יש בשכונה שלך , תשתית סיבים אופטים , במידה ויש. לך על זה.
איזה ראוטר זה ? הוטבוקס? פייברבוקס? זה ידוע , הראוטרים של הוט על הפנים ... גם לי יש לפעמים בעיות כמו איטיות לחו"ל+פינגים גבוהים+ניתוב לא איכותי. וידוע אם שמוציאים את הראוטר מהחשמל זה מסתדר אבל עדיין זה יחזור. מה שמעניין , אם משנים לאייפי אחר , אז כן זה מסתדר והפינגים בהתאם כמובן גם ניתוב יותר טוב לחו"ל. הכי טוב לברר אם יש בשכונה שלך , תשתית סיבים אופטים , במידה ויש. לך על זה.
הוטבוקס 4.. בזק כבר פורסים מעל חודש וחצי, אבל היו מקרים שהם פרסו ולא הפעילו לכן אני מעדיף להשאר פסימי ולא להתאכזב.. אני אנסה עכשיו ניתוק ארוך של הראוטר ונראה אם אני אקבל כתובת אחרת, פעמים קודמות כל פעם קיבלתי כתובת קבועה ואפילו כשיצאתי וחזרתי מהNAT החזירו לי את אותה הכתובת