שימוש רק ב- Deco X60
-
guy389
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
- שם מלא: גיא גוז'נסקי
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
שלום , אני גר בבית של שתי קומות שכל קומה בערך 110 מטר רבוע
כיום יש לי AX50 של TP-LINK והוא נותן כיסוי בסדר
רציתי לשאול האם אפשר להעיף את הראוטר ולהשתמש רק בשלושה - Deco X60 כלומר שהסיב אופטי יכנס באמצעות מתאם לDeco X60 הראשון
ולחבר את כל השלושה אחד לשני באמצעות כבל CAT6 וכמובן שביניהם יהיה SWITCH אשר מחבר את כל נקודות הבית
האם ככה אני יכול גם לקבל כיסוי מקסימלי של WI-FI בכל הבית וגם מהירות גלישה מרבית בכל הנקודות שפזורות בבית?
אגב קיום החבילה שלי היא 1000/100 דרך סלקום
כיום יש לי AX50 של TP-LINK והוא נותן כיסוי בסדר
רציתי לשאול האם אפשר להעיף את הראוטר ולהשתמש רק בשלושה - Deco X60 כלומר שהסיב אופטי יכנס באמצעות מתאם לDeco X60 הראשון
ולחבר את כל השלושה אחד לשני באמצעות כבל CAT6 וכמובן שביניהם יהיה SWITCH אשר מחבר את כל נקודות הבית
האם ככה אני יכול גם לקבל כיסוי מקסימלי של WI-FI בכל הבית וגם מהירות גלישה מרבית בכל הנקודות שפזורות בבית?
אגב קיום החבילה שלי היא 1000/100 דרך סלקום
שני אלה לא רלוונטיים לחיבור לספקי אינטרנט בארץ. אם אתה צריך ליצור חיבור בין שתי נקודות אתה יכול להשתמש בשניים כאלה עם סיב מהסוג הרלוונטי, אבל זה לא אותו סוג חיבור שמשמש לחיבור לאינטרנט. אם אתה כרגע בסלקום עם נתב TP-Link אז כבר יש לך ממיר, לא? את אותו ממיר אתה פשוט מחבר ל־X60.21/11/2022 11:06guy389 כתב: יש ממיר מדיה אופטי שאתה ממליץ עליו?
ומה ההבדל בין
ממיר מדיה אופטי TP-Link Gigabit Multi-Mode MC200CM V4
לבין
ממיר מדיה אופטי TP-Link Gigabit Single Mode MC210CS V5...
למיטב ידיעתי לתשתית אנלימיטד לא רלוונטי לקנות ממיר. סלקום משאילים בחינם (ולא מאפשרים שימוש במשהו אחר), הוט להבנתי לא תומכים בזה בכלל. לא יודע לגבי ספקיות אחרות באנלימיטד אם יש עדיין כאלו.24/11/2022 10:04guy389 כתב: ישלי ממיר אבל לחבר שהוא באנלימיטד הוא צריך ורציתי לדעת איזה מומלץ אשמח לקישור...