שדרוג מערכת PIMA בית פרטי
אהלן,
יש לי בבית מערכת של PIMA RXN-400,
בבית מורכבים 3 keybaords מהסוג הזה בכל קומה.
רציתי לדעת האם יש דרך לשדרג את המערכת לדריכה ונטרול מרחוק וקבלת הודעות אזעקה בטלגרם.
האם דבר כזה מצריך החלפה של כל המערכת + keyboards?
בנוסף כרגע המערכת מחוברת לקו של בזק ושמעתי שיש רכיב סלולארי עם כניסה לSIM, האם אפשר להוסיף למערכת הקיימת?
תודה רבה!
יש לי בבית מערכת של PIMA RXN-400,
בבית מורכבים 3 keybaords מהסוג הזה בכל קומה.
רציתי לדעת האם יש דרך לשדרג את המערכת לדריכה ונטרול מרחוק וקבלת הודעות אזעקה בטלגרם.
האם דבר כזה מצריך החלפה של כל המערכת + keyboards?
בנוסף כרגע המערכת מחוברת לקו של בזק ושמעתי שיש רכיב סלולארי עם כניסה לSIM, האם אפשר להוסיף למערכת הקיימת?
תודה רבה!
למיטב ידעיתי RXN-400 זה רק הדגם של המקלדת, לא של "המוח". לי יש אזעקת פימא עם מקלדות כאלה. את המוח החלפתי למוח שמתחבר קווית לרשת האינטרנט. מרגע זה יש לך אפלקציה, אתה מקבל הודעות בפוש לטלפון שלך, ויכול ממנו בקלות להפעיל ולכבות את האזעקה, ופעולות נוספות. אלה לא הודעות טלגרם או ווטסאפ אלא Push של אפליקצית פימא.
לא צריך יותר חיבור לקו הטלפון, מה שעזר לי להפרד ממנו לגמרי (בזק). אין צורך בסים. המוח הוא כרטיס שאותו החליף טכנאי האזעקה שלי. לא זכור לי העלות אבל לדעתי באזור 1000 שקל. את המקלדות אין צורך להחליף, הן ממשיכות לעבוד כרגיל.
לא צריך יותר חיבור לקו הטלפון, מה שעזר לי להפרד ממנו לגמרי (בזק). אין צורך בסים. המוח הוא כרטיס שאותו החליף טכנאי האזעקה שלי. לא זכור לי העלות אבל לדעתי באזור 1000 שקל. את המקלדות אין צורך להחליף, הן ממשיכות לעבוד כרגיל.
נשמע מצוין!21/11/2022 9:08nir11 כתב: למיטב ידעיתי RXN-400 זה רק הדגם של המקלדת, לא של "המוח". לי יש אזעקת פימא עם מקלדות כאלה. את המוח החלפתי למוח שמתחבר קווית לרשת האינטרנט. מרגע זה יש לך אפלקציה, אתה מקבל הודעות בפוש לטלפון שלך, ויכול ממנו בקלות להפעיל ולכבות את האזעקה, ופעולות נוספות. אלה לא הודעות טלגרם או ווטסאפ אלא Push של אפליקצית פימא.
לא צריך יותר חיבור לקו הטלפון, מה שעזר לי להפרד ממנו לגמרי (בזק). אין צורך בסים. המוח הוא כרטיס שאותו החליף טכנאי האזעקה שלי. לא זכור לי העלות אבל לדעתי באזור 1000 שקל. את המקלדות אין צורך להחליף, הן ממשיכות לעבוד כרגיל....
זכור לך לאיזה דגם מערכת החליפו? או שזה פשוט אחד מהמודלים החדשים של פימא?
בנוסף החשש העיקרי כאן זה שגנבים פשוט גורמים לקצר ואז אין אינטרנט ואין התראות.
חשבתי לפתור את זה אולי עם UPS לראוטר ונתב.
זה פשוט כרטיס חדש. זה לא זכור לי כי מעולם לא ידעתי את המודל. טכנאי האזעקות טיפל בזה מקצה לקצה.
גם לי היה את החשש שגנבים גורמים לקצר, ולכן התקנתי UPS בארון החשמל והתקשורת. שים לב שלאזעקה יש מצבר כך שהיא ממשיכה לעבוד גם בהפסקת חשמל, ה UPS נועד לראוטר.
גם לי היה את החשש שגנבים גורמים לקצר, ולכן התקנתי UPS בארון החשמל והתקשורת. שים לב שלאזעקה יש מצבר כך שהיא ממשיכה לעבוד גם בהפסקת חשמל, ה UPS נועד לראוטר.
מעולה אברר על זה, תודה רבה!21/11/2022 10:33nir11 כתב: זה פשוט כרטיס חדש. זה לא זכור לי כי מעולם לא ידעתי את המודל. טכנאי האזעקות טיפל בזה מקצה לקצה.
גם לי היה את החשש שגנבים גורמים לקצר, ולכן התקנתי UPS בארון החשמל והתקשורת. שים לב שלאזעקה יש מצבר כך שהיא ממשיכה לעבוד גם בהפסקת חשמל, ה UPS נועד לראוטר....