ערוצי טלוויזיה חינמיים לבעלי מסכים חכמים/סטרימרים [שרשור רשמי]

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus

האם תרצו ערוצי טלוויזיה אצלכם במסך החכם ובאפס תחזוקה מצדכם ובחינם?

1. כן
61
91%
2. לא
6
9%

סך הכול הצבעות: 67

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4618
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 664 פעמים

שרשור שלא נקרא #46 

נראה שסמסונג הסירו את האפליקציה מהחנות שלהם:

אפשר להתקין אפליקציית iptv אחרת?

meir7777
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 189
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שרשור שלא נקרא #47 

29/11/2022 17:12  
mdk_25 כתב:
נראה שסמסונג הסירו את האפליקציה מהחנות שלהם
אפשר להתקין אפליקציית iptv אחרת?
...
אפשר להתקין את האפלחקציה ידנית

https://siptv.app/howto/sammy/

מצ"ב המחיות

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4618
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 664 פעמים

שרשור שלא נקרא #48 

אחרי שהתקנתי ועשיתי reload, המסך שלי עדיין נראה ככה:

למישהו יש מושג למה?

yan
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 734
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שרשור שלא נקרא #49 

יש איזה בעיה עם ערוץ 12?
משום מה הוא מנסה לעשות באפר ובסוף כותב שהחיבור נכשל.

rafi_d
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1654
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שרשור שלא נקרא #50 

כן, קשת בטח חסמו/החליפו לינק... ברוב האפליקציות-אתרים התקלקל, חוץ מתוסף עידן בקודי, ולינק הגיבוי בisraTV...

חוצמזה, אמרו כאן שהלינקים האלו מתוחזקים, אז הנה ההזדמנות לתחזק...

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5895
נתן תודות: 539 פעמים
קיבל תודות: 910 פעמים

שרשור שלא נקרא #51 

yan יש פתרון אבל אני מחכה עם זה כי יש פה גולשים שמחכים לאותו פתרון ואז הם גונבים בקומבינות מהרשימה שלי ומפיצים החוצה. כבר תפסתי כמה לצערי וזה ממש מוריד מהחשק להמשיך לתחזק את הרשימה כאשר יש את אלו שמחפשים איך לקלקל לאחרים.

אני צריך לחשוב על פתרון יצירתי טרם אשחרר את זה לרשימה הכוללת - אולי אעביר את המשתמשים הוותיקים באמת לרשימה חדשה, נראה.

*מה שאוכל לעשות בגבולות הטלוויזיה החכמה אעשה עד גבול מסויים, אבל אני לא אחצה קווים עבור איש ובייחוד כאשר אני יודע כבר על כמה כוכבים שקיבלו גישה לרשימה שלי והחליטו להפיץ את זה הלאה ברשת - הבושה הגדולה שהם חברים ב-HT ולכן אני הולך לעשות עוד שינויים נרחבים ובדגש על מי יקבל גישה ומי לא פה בקהילה - חבל שחלק פה הורסים לכולם.

rafi_d
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1654
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

שרשור שלא נקרא #52 

אני חייב לציין למרות שאני "חובב" של קודי גם לIPTV (לפחות הייתי...), השימוש באפליקציה כל שהיא (כמו זו) - בהחלט נוח יותר, ולכן משתמש בIsraTV לפחות עד שכנראה 'תמות' גם היא. הפתרון האמיתי הוא, שהמדינה תתן את השירות באתר/אפליקציה יעודית, מה שכרגיל - תוכנן מזמן ולא בוצע.

נכון להיום יש גם מספר אתרים שנותנים IPTV בממשק לא רע, אז כ"גיבוי" (כמו למקרה הזה) - זו גם דרך... למשל: [ להערת בני - link removed]
נערך לאחרונה על ידי rafi_d ב 03/01/2023 15:30, נערך 2 פעמים בסך הכל.

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שרשור שלא נקרא #53 

rafi_d שום דבר לא "מת", אתה לא מחזיק בליסט שלי ולא ברור למה אתה מגיב שוב ושוב בשרשור בו אינך חלק מהשירות שאני נותן לחברי HT.
אתה מפנה שוב ושוב לאתרים פירטיים עם פתרונות לא רשמיים וזו לא חוכמה - גם באתר שנתת ובדקתי אין שימוש בלינקים הרשמיים של קשת וזה מפנה ל-CDN מפוקפק שבו האייפי שלך מתחבר לאייפי של צד ג' כדי לצפות בערוץ קשת באיכות SD.
אני מבקש בכל לשון של בקשה שתפסיק להטריל את השרשור הנוכחי, זה מטעה את החברים ופוגע במטרת השרשור שלי שבאה לתרום ולעזור לחברים פה בצורה הנכונה ביותר.

חברים יש כבר פתרונות, בבקשה להצמד לדברים שאני מעלה פה בשוטף, אני לא לוקח אחריות או מכוון לשום תוכן שאני לא מכיר ואינו רשמי של בעלי הזכויות... זה כבר באחריותכם ונתון לשיקולכם. (אגב לרוב בעלי המסכים החכמים יש אפשרות להתקין את התוכנה של קשת בנתיים בלי קשר לליסט שלי ובכך לא להחמיץ דבר...)

yan
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 734
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שרשור שלא נקרא #54 

03/01/2023 11:35  
benny123 כתב:
yan יש פתרון אבל אני מחכה עם זה כי יש פה גולשים שמחכים לאותו פתרון ואז הם גונבים בקומבינות מהרשימה שלי ומפיצים החוצה. כבר תפסתי כמה לצערי וזה ממש מוריד מהחשק להמשיך לתחזק את הרשימה כאשר יש את אלו שמחפשים איך לקלקל לאחרים.

אני צריך לחשוב על פתרון יצירתי טרם אשחרר את זה לרשימה הכוללת - אולי אעביר את המשתמשים הוותיקים באמת לרשימה חדשה, נראה.

*מה שאוכל לעשות בגבולות הטלוויזיה החכמה אעשה עד גבול מסויים, אבל אני לא אחצה קווים עבור איש ובייחוד כאשר אני יודע כבר על כמה כוכבים שקיבלו גישה לרשימה שלי והחליטו להפיץ את זה הלאה ברשת - הבושה הגדולה שהם חברים ב-HT ולכן אני הולך לעשות עוד שינויים נרחבים ובדגש על מי יקבל גישה ומי לא פה בקהילה - חבל שחלק פה הורסים לכולם.
...
אמתין. תודה רבה.

johnglock
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 99
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 22 פעמים

שרשור שלא נקרא #55 

בני, הערוצים שקיימים בחבילה אלו רק ערוצים פתוחים או שיש גם דברים כמו ערוצי ספורט?

אם הבנתי נכון, אתה לוקח streams מאפליקציות בכל מני מדינות (כמו שיש פה את קשת tv, או את האפליקציה של כאן וכו׳, שיש בהן stream פתוח)

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שרשור שלא נקרא #56 

johnglock אתה מבין נכון, אין אצלי תוכן לא חוקי ואני לא מכוון לאף תוכן שכזה אלא רק מנגיש מה שקיים לבעלי המסכים החכמים עם לוח שידורים מתוחזק.

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שרשור שלא נקרא #57 

תוקנו הערוצים הבאים:

קשת FHD
קשת HD לכבדי שמיעה
ערוץ המוזיקה

שימו לב, ב-SIPTV קשת HD וערוץ המוזיקה עובדים (לפחות אצלי) כאשר קשת FHD (לפחות אצלי) מגיע לרזולוציה הגבוהה אבל לא מוציא תמונה.
אשמח שתרעננו את הרשימה אצלכם ותבדקו בעצמכם איך זה עובד (ריענון כזכור עם הכפתור אפס בשלט).

נוספו ערוצים בשפה הטורקית

tzatza
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 32
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שרשור שלא נקרא #58 

נשמע מדהים ? יש רשימה של ערוצים ? וערוצים רוסיים ? יש את ntv ? otr ? planeta?

רמאש
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 467
נתן תודות: 10 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שרשור שלא נקרא #59 

15/01/2023 13:41  
tzatza כתב:
נשמע מדהים ? יש רשימה של ערוצים ? וערוצים רוסיים ? יש את ntv ? otr ? planeta?
...
אם יש לך טלוויזיה חכמה אז אתה יכול דרך דפדפן האינטרנט שלה להכנס לפה ולנסות לצפות בכל מיני ערוצים.
https://www.lyngsat-stream.com/
לפעמים נוספים שם עוד ערוצי טלוויזיה לצפיה דרך האינטרנט, ויכולים גם להיות שינוים בקשר לצפיה בערוצי הטלוויזיה דרך האינטרנט משם.
אולי בהמשך אפשר יהיה דרך התוכנה של בני גם לצפות בכל הערוצים האלה, אם יש לו יכולת והעדפה וזמן שזה או שחלק מזה יהיה שם.

benny123 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שרשור שלא נקרא #60 

tzatza הרשימה מתעדכנת כל הזמן אני מעדיף גם לא לפרסם אותה בפומבי מסיבות ברורות. אתה יכול להתנסות בעצמך או לחכות לאחד החברים שיענה לשאלות בקשר לרוסיה כי אני אישית לא דובר השפה.

נוסף מקור גיבוי לערוץ הכנסת כי הראשי שהיה ב-HD אינו פעיל.
ערוץ 14 שודרג ל-FHD להנאת צופי הערוץ.

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”