היי ליאור,
הרמקולים של הסראונד תיארתי בפתיחת השרשור.
סנטר והצד jm lab (כיום פוקאל). הצד בי פולארים. היו בזמנו בחברה של יאיר תמם. אודיו דיזיין. האחוריים epos. ולרבעיה למעלה אני מחפש עכשיו רבעיה שתתאים.
הסאבים הם דגם שתוכנן ע"י יאיר תמם (כיום הcto של חברת MAGICO) ונבנה בחו"ל ויובא ארצה. יש לי 3 מהדגם הנדיר הזה.
ויש את הקידמיים. שהם הדובדבן של הדו ערוצי, אבל פחות משמעותיים ופחות נשמעים בקולנוע או בהופעות.
אתה ממשיך להתעסק אם שטויות של מדידות ובגלל זה ה3800 לא נראה לך .... עזוב כול המדידות לא מעניינות בכלל . אחד המגברים הטובים שדנון עשו עד היום . ואני לא צד בעניין בכלל .
י-א כתב:
אם אתם קוראים לשבועיים מסיביים של נסיונות התרגלות לכול המגבלות של החברה הזו כקבעון מחשבתי אז מעניין מי פה המקובע... אין לי ספק שאתם חסרי ניסיון במרנץ ולכן האנתם הוא המוצר היחידי שנקלט לכם במחשבה
...
ממממ....שבועיים של ניסיונות מסיביים אתה אומר?
ככה זה שעוברים מטלפון חוגה לסמרטפון.
LYNGDORF MP-40
SVS ULTRA FULL SET
SVS PRIME ELEVATION
SVS PB-16
ROTEL RMB-1585
ROTEL RB-1552 MKII
יהלי ב כתב:
יש אינספור סרטונים ביוטיוב עם משתמשים מתוסכלים ששוברים את הראש עם ARC GENESYS. האופציות ל Auto Phase, Distance, and Time Alignment נוספו רק בגרסת ביטא בקייץ האחרון, לפי האתר הזה:
ובכלל יש שם כאב ראש גדול עם כל מיני עדכוני Network Module שחייבים לעדכן בכדי שיהיה ניתן להוסיף פיצ'רים ל ARC. תכלס, זה מוצר שנועד למי שנהנה להתעסק כל הזמן בעדכונים וכיולים במקום להגדיר פעם אחת, לשכוח ולהינות.
עובדה שיש המון משתמשים שלא מסתדרים עם ARC, גם כאן וגם בפורום AVS עד שנאלצו למכור את המכשיר ולעבור לחברה חלופית. מי שרוצה מערכת כיול מעולה ומוכחת, אז עדיך DIRAC, ומי שלא רוצה כלל להתעסק עם כיול דרך מחשב, אז אודיסי זה הפתרון.
ואגב אני לא כזה חסיד של דנון. דווקא מאד התאכזבתי מתוצאות המדידה של ה X3800H.
...
כמו שכתבו פה, הבעיה איתך שכל מוצר הוא לא טוב כל עוד הוא לא דנון.
אנשים בכלל לא שאלו או חשבו על דנון ואתה ישר קופץ "ומראה" כמה דנון הוא מוצר יותר טוב, נעלה על המתחרים...פשוט בדיחה!
אתה מוזמן לבדוק כמה אנשים עוברים מדנון לאנטם וכמה להפך - תבדוק.
מצאת לינק לסקירה שימשהו לא מרוצה מאנטם, נו אז?
לכל מוצר יש משתמשים לא מרוצים וזה בסדר, לא כולם צריכים לאהוב אנטם, המקרה שלך הוא
שונה כי אתה על אוטומט - דנון.
אני בטוח שבחיים שלך לא שמעת אנטם, או בכלל ראית וזו החוצפה שלך.
אני מודע שיש מוצרים טובים יותר מאנטם, אין לי ספק - אצלך(ועוד כמה פה) אין ספק שדנון ירד יחד עם לוחות הברית .
אתה מקרה קשה של פנבוי ומה שחמור פה שקוראים חדשים בפורום קוראים את שטיפת המוח שלך.
לא היה לי ספק שגם DIRAC לא מספיק טובה בעיניך בגלל ש...DENON IS THE BEST!
הייתי אומר שחרר אותנו אבל אז תחזור כיוזר נוסף אבל עולים עליך בשנייה, למה? כי דנון ...זה חזק ממך !