YES+ לאנדרואיד TV: עכשיו זה רשמי
- גלובל
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 866
- נתן תודות: 41 פעמים
- קיבל תודות: 104 פעמים
זאת שאלה שאתה צריך להפנות לשירות הלקוחות של יס ....וגם לדעתי עדיין אין יס פלוס לסמארט טי וי של LG זה כנראה עדיין לא עובד ,21/12/2022 9:40רמאש כתב: אז למה בטלוויזיה ה LG שיש לי משנת 2022 אז שאני מנסה להתקין בה את אפליקציית יס אז כתוב לי דאני עברתי את מספר המכשירים המותר לחיבור ליס דרך האינטרנט כאשר מחוברים לשם 5 מכשירים?...
תפנה אליהם יש להם מענה מהיר וטוב דרך הוואטסאפ .
בכל מקרה אני יכול להעיד מניסיוני האישי אצלי בבית יש 7 סטרימרים שעובדים + 3 ניידים ,
וגם נציג של יס אישר לי בזמנו שניתן להתמש ב 7 סטרימרים ואפילו כל ה 7 בו זמנית !! ....כמו שכתבתי עובדים כל ה 7 מצויין .
זה כותב את זה גם במנוי שאין לו שום מכשירים מוגדרים21/12/2022 9:40רמאש כתב: אז למה בטלוויזיה ה LG שיש לי משנת 2022 אז שאני מנסה להתקין בה את אפליקציית יס אז כתוב לי דאני עברתי את מספר המכשירים המותר לחיבור ליס דרך האינטרנט כאשר מחוברים לשם 5 מכשירים?...
בדקתי וזהו סוף כל סוף עובד במסכי LG, איזה כיף כשלוחצים על המספרים בשלט של LG זה עובר לערוץ!! תענוג!!
עכשיו YES צריכים רק לפתח שלט לסטרימרים שלהם ולהקל על מבוגרים שאין ברשותם מסכים מתקדמים כמו LG מהשנתונים האחרונים.
עכשיו YES צריכים רק לפתח שלט לסטרימרים שלהם ולהקל על מבוגרים שאין ברשותם מסכים מתקדמים כמו LG מהשנתונים האחרונים.
- גלובל
- חבר פעיל במיוחד

כן ...מופיע כבר בחנות האפליקציות של סמסונג !...
אחרי שמתקינים ניתן לראות שזאת גרסת בטא , לא ניסיתי להשתמש בה כי יש לי סטרימר אנדרואיד מעולה בסמסונג הזאת ,
דבר נוסף בשלט המקורי של סמסונג לטלויזיה הזאת אין כפתורי ערוצים ככה שלא יהיה לי כל יתרון לעבור לשימוש באפליקציה
לעומת הסטרימר שכבר קיים לי בנכו .
- גלובל
- חבר פעיל במיוחד

יש הבדלים בין דגמי הטלויזיות בחוזק המעבד ויכולתו ואולי גם הזיכרון הפנימי וכו' ,
דגמים ישנים יתכן שלא יוכלו להתמודד עם האפליקציה של יס פלוס ואולי היא שונה מסלקום ודורשת יכולת עיבוד חזקה יותר ,
זה גם הסיבה מדוע ride מעיד פה שדרך הטלויזיה האפליקציה איטית יותר מהסטרימר ,
אני מניח שאולי בדגמי טלויזיות מדגמים חדשים יותר ואולי יקרים יותר ההבדל יהיה פחות משמעותי ,
בכל אופן לדעתי ...למי שיש לו כבר סטרימר והוא מרוצה ...שישאר ככה ולא יעביר לאפליקציה של הטלויזיה
בטח לא עכשיו כשהגרסה עדיין בטא ולא הגרסה הסופית שאולי אחר כך תעבוד קצת יותר טוב .
דגמים ישנים יתכן שלא יוכלו להתמודד עם האפליקציה של יס פלוס ואולי היא שונה מסלקום ודורשת יכולת עיבוד חזקה יותר ,
זה גם הסיבה מדוע ride מעיד פה שדרך הטלויזיה האפליקציה איטית יותר מהסטרימר ,
אני מניח שאולי בדגמי טלויזיות מדגמים חדשים יותר ואולי יקרים יותר ההבדל יהיה פחות משמעותי ,
בכל אופן לדעתי ...למי שיש לו כבר סטרימר והוא מרוצה ...שישאר ככה ולא יעביר לאפליקציה של הטלויזיה
בטח לא עכשיו כשהגרסה עדיין בטא ולא הגרסה הסופית שאולי אחר כך תעבוד קצת יותר טוב .