מסך מחשיך מדי פעם לשניות, LG OLED עם יס מקס טוטאל
ברשותי טלויזיה LG OLEDC1 55 ולפני שבועיים חיברו לי ממיר YES MAX TOTAL כאשר היה לי את הHD הכי פשוט . רציתי לשדרג.
מדי פעם יש בעיה שהמסך מחשיך לשניה (וגם אין קול) ואז חוזר כרגיל. התדירות משתנה ככה שזה מאוד מפריע . כשהטלויזיה על מיוט וזה מוחשך אז הסמל נשאר לפעול כלומר משהו מהשידור של הממיר.
לא יודע אם יש קשר אבל שאני לוחץ על התריס גלילה בחדר זה מגביר את התדירות .
לטלויזיה יש מגן נחשולי מתח , לממיר לא . החיבורים זה בשישיית שקעים המשולבת עם קו טלפון ואינטרנט.
השאלה שלי היא האם הבעיה היא בממיר או בטלויזיה או במערכת החשמל ? זה לא קרה לי בנטפליקס או יוטיוב רק עם הממיר yes max total .
מישהו יודע מה הבעיה והאם יש לזה פתרון?
תודה מראש אני חושש על הטלויזיה וגם זה מפריע לי לצפות .
מדי פעם יש בעיה שהמסך מחשיך לשניה (וגם אין קול) ואז חוזר כרגיל. התדירות משתנה ככה שזה מאוד מפריע . כשהטלויזיה על מיוט וזה מוחשך אז הסמל נשאר לפעול כלומר משהו מהשידור של הממיר.
לא יודע אם יש קשר אבל שאני לוחץ על התריס גלילה בחדר זה מגביר את התדירות .
לטלויזיה יש מגן נחשולי מתח , לממיר לא . החיבורים זה בשישיית שקעים המשולבת עם קו טלפון ואינטרנט.
השאלה שלי היא האם הבעיה היא בממיר או בטלויזיה או במערכת החשמל ? זה לא קרה לי בנטפליקס או יוטיוב רק עם הממיר yes max total .
מישהו יודע מה הבעיה והאם יש לזה פתרון?
תודה מראש אני חושש על הטלויזיה וגם זה מפריע לי לצפות .
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
ערב טוב מנהל , אבל איך אתה מסביר את הקשר לתריס גלילה אף על פי שהוא מוזן בנפרד מהחדר שינה ישירות ללוח והטלויזיה עם הממיר בנפרד ללוח מהסלון (השישיית שקעים + טלפון ואינטרנט זה מוזן ללוח)...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 73659
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 4464 פעמים
צירפתי סרטון, אין לוגו של הערוץ. רק הלוגו של הסימון Mute .28/12/2022 0:07odedee כתב: אם הלוגו של הערוץ עדיין מופיע על המסך כשהערוץ עצמו מוחשך, זה לא נשמע כמו בעיית כבל HDMI אלא בעיה בממיר או במסלול האות מהצלחת אל הממיר....
תודה מנהל...
אני אחליף ואעדכן. עשיתי גם עם תריס גלילה שנמצא בסלון וגם עשה ככה ועדיין המעניין ששניהם לא באותו קו ללוח ובממיר HD הרגיל לא היה לי ככה . בקיצור אלך אקנה כבל ונתקדם מפה . רב תודות .